BearsBears 5 4 7
Thicc LoveThicc Love 5 4 5
BearsBears 36% 46% 43%
Thicc LoveThicc Love 63% 53% 56%
Ottelusarjan neljänteen mittelöön lähdetään Bearsin johtaessa voitoin 2-1, ensimmäinen peli ja kolmannen pelin ensimmäinen erä olivat tiukkaa puolustustaistelua, kun taas toinen ottelu ja toisen pelin loppupuolisko vauhdikasta hyökkäämistä päästä päähän. Ottelusarja vaikuttaisi olevan todella tasainen, joten on jännä nähdä mitä pelissä tälläkertaa tapahtuu.

1.erä
0:09 1-0 Ahis () - Ahis keskialoituksen jälkeen laidalta sisään, pienestä kulmasta veto veskarin patjan ali takakulmaan
1:05 1-1 KAIRA (Meira, wop) - CSKA saa vaarallisen pyörityksen Bears päätyyn, joinka lopuksi Meira syöttää maalintakaa kiekon edustalle KAIRAlle joka naulaa limpun pussiin
Pari vaarallista paikkaa Bears maalinedustalla, wop ja KAIRA molemmat lähellä maalintekoa, mutta pomppujen suunta on väärä
Meira vetää laidalta KAIRAn liikkuvaan maskiin, veskari koppaa
wop viiksien välistä hyvä paikka, viuhuva veto jättää lommon päätylautaan siitä kimmotessaan
Ahis keskustassa vetopaikassa, kiekko lipuu ohi maalin
2:49 violent behavior by Hardt
Hardtilta vaarallinen menetys omassa päässä, vetopaikka KAIRAlle kaarelta, ohi menee
wopilla vetopaikka pisteeltä, ei maalia
3:45 1-2 wop (Meira, KAIRA) - Meira keskittää kulmasta ja wop taistelee maalinedustalta kiekon pussiin
Ahis löytää pikku raon josta vapauttaa Hardt b-pisteelle, maalivahti kuitenkin torjuu laukauksen
Ahis lähettää itse viuhuvan pommin keskeltä kohti etukulmaa, kassari torjuu kilvellä kulmaukseen
Ahis laukoo, menee vedon perään ja taistelee kiekon itselleen, tolppa ja ulos
5:02 icing by CSKA
5:12 1-3 KAIRA (wop, burger) - 2v3 hyökkäys, KAIRA peippailee kiekon kanssa ja pääsee laukomaan keskeltä kolmen hölmistyneen Bears pelaajan ohi kiekon maaliin
Ahis laukoo, todella vaarallinen pomppu maalineteen mutta Hardt ei osu kiekkoon
Erän lopussa CSKA:lle aukenee paha 2v0, aika kuitenkin vähissä, Meira tällää pisteeltä tolppaan ja erä ehtii päättyä ennenkuin kiekko ehditään latoa tyhjiin

TÖÖÖT
5-5
36-63

Bearsilta todella hermostunutta peliä etenkin alaspäin, liekö kotiyleisön tuomalla paineella osansa tilanteeseen. Paikkoja oli molemmilla joukkueilla hyvin, mutta CSKA hyödynsi omansa paremmin.

2.erä
Ahis blokkii itselleen ja Hardtille 2vs1:en, Ahikselta oma ratkaisu pisteeltä, mutta veskari nappaa kiekon.
KAIRA pariinkin otteeseen maalinedustalta, mutta Bears kassari pelastaa joukkueensa
Ahis pisteeltä, ei uppoa vieläkään
1:28 offside by CSKA
1:55 icing by CSKA
gorb tsippaa maalinedustalle, mutta ahis ei aivan yletä tökkäämään kiekkoa tyhjiin
1:12 icing by CSKA
Ahis kesottaa, veskari syöksyy ulos maalilta ottamaan kiekon joka on matkalla vapaana olevan Hardtin lapaa
wop tsippaa Neulan mailan yli KAIRAlle, ei maalia
Ahis pelaa kiekkoa maalinedustalle, reboundista Hardtilla veska jäissä, mutta veto ei osu kulmaan vaan veskarin hanskaan
Ahis nousee maalinedustalle, burger saa vaivoin peitettyä noston takakulmaan
5:55 1-4 wop (KAIRA) - Bearsin hakiessa raivoisasti kavennusta aukenee CSKA:lle one toiseen päähän, 1-4
Erän lopuksi vielä Ahis tällää kiekon tolppaan

TÖÖÖÖT
4-4
46-53

Bears ei saanut paikoista huolimatta tilannetta kavennettua ja se näkyi erän lopulla hienoisena turhautumisena ja ylihyökkäämisenä, josta vastustajalle aukenikin yksi onetimer. Aikaa olisi vielä kuitenkin tasoittaa peli, mutta miten kestää hermo?

Sairastuvaltakin saadaan kutsu vaihtopenkille odottelemaan mahdollista tarvetilannetta.

3.erä
Ahis pisteeltä, veskari venyttää jalan eteen ja rebound pomppii pakista takaisin räpylään
Meira kulmasta KAIRAlle, veskari pelastaa
Bears kolmella pelaajalla maalivahtia vastaan irtokiekossa CSKA maalinedustalla, tolppaa lähemmäs ei päästä
5:45 1-5 KAIRA (Meira, wop) - Bearsin hakiessa vimmatusti maaleja aukenee CSKA:lle jälleen one ja KAIRA keräilee hattuja.