Keskiviikkoiltana luvassa puolivälieräsarjaa CSKAn ja Bearsin välillä, tunnelma ainakin täällä Bearsin sairastuvalla on jännittynyt, saa nähdä mitenkä jäällä.

1.erä
Ahis katkoo avauksen ja liukuu laukomaan b-pisteeltä, mutta veskari venyttää patjan eteen
Hardt ja Ahis 2v1, Hardt laukoo itse pisteeltä, patjaan jää sekin
CSKA:lla vaikeuksia päästä hyökkäyssiniviivan yli, Bearsilla paikkoja mutta CSKA hyvin joka vedon edessä
2:51 Ahis on goalie area
3:05 icing by Bears
3:07 1-0 KAIRA (Meira) - Meira tsippaa hyökkäyspään aloituksesta kiekon kekustaan ja KAIRA tykittää väkijoukon läpi sisään
CSKA sai maalista selkeästi energiaa ja saa muutaman vaarallisen paikan hyökkäyksessä
Ahis kesolla, Hardt ei osu kiekkoon
Useampi Bears veto, mutta aina ehtii joku puolustava pelaaja eteen
5:30 icing by CSKA
Erän loppuun vaarallinen 2v1 CSKA:lle, mutta Meiran veto suoraan syötöstä jää veskarin kilpeen
5:59 icing by Bears

TÖÖÖT
4-4
52-47

Erän alkupuoli oli melkoista Bearsin hallintaa, mutta maalin jälkeen CSKA:kin pääsi hieman peliin mukaan. Laatupaikkoja ja hyökkäyspäädyssä vietettyä aikaa silti selkeästi enemmän Bearsilla, mutta CSKA puolustaa vedot pois hyvin.

2.erä
wop pisteeltä, veto jää löysäksi ja päätyy maalivahdin suojuksiin
Meira on liimata itsensä vetopaikkaan, mutta gorb ehtii väliin
1:37 1-1 Hardt (Ahis, gorb) - Nopean hyökkäyksen päätteeksi Ahis keskittää, kiekko puolustajan kautta tolppaan ja Hardt kuljettaa tyhjään
gorb liimailee vaarallisen näköisesti oman maalin edessä, mutta kuin ihmeen kaupalla KAIRA ei saa riistettyä ja Bears maali suojeltuu
2:46 1-2 Hardt (Neula, Ahis) - Neula vapauttaa kulmasta Hardtin b-pisteelle ja mies ei erehdy tällä kertaa

56-43

Peli muuttunut paljon tasaisemmaksi, tässä erässä vaaralliset paikat olivat hyvin vähissä molempien puolustusten tarkan vetojen peittämisen ansiosta, Bears hyödynsi kuitenkin harvat maalipaikkansa.

3.erä
0:27 icing by CSKA
0:29 1-3 Hardt (Ahis) - Ahis tsippaa aloituksesta, ottaa itse pomppukiekon ja laukoo, veto jää pomppimaan ja Hardt kuljettaa tolpan kautta sisään
0:37 2-3 KAIRA (Meira, wop) - Keskialoituksen jälkeen Bears puolustus aukeaa muutamalla syötöllä ehkä liiankin helposti ja KAIRA pääsee laukomaan keskeltä kotijoukkueen yhden maalin päähän
0:49 offside by Bears
0:59 icing by Bears
1:27 icing by CSKA
Ahis laukoo pisteen nurkilta, Meira blokkaa ja kiekko on pomppia sisään, mutta veskari venyy eteen
2:07 offside by CSKA
Ahikselta komea avaus Hadrdtille mutta Meira saa takakarvattua kiekon pois
Bears 2v1, Ahikselta hieno vetopassi Hardtille, mutta veskari pomppaa vastaan ja torjuu vedon
Kaira 1v1 Neulan kanssa, Neula nappaa kiekon lavasta
CSKA:lla erän keskivaiheilla taas vaikeuksia saada hyökkäyspeliä pyörimään, kiire tulee tätä menoa
4:32 offside by CSKA
Parilla syötöllä Ahis paikassa, veto ei lähde ja etukulmakuljetus menee sivuverkkoon
Toisessa päässä hyvä syöttökuvio mutta viimeinen syöttö lipuu hivenen ohi KAIRAn lavan ja maali jää syntymättä
5:26 offside by Bears