SC BernSC Bern 3 2 5
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Bull's HitBull's Hit 51% 55% 47%
SC BernSC Bern 48% 44% 52%
3. jakson ottelussa kohtaavat pari joukkuetta kausiennakon ja sijoitusarvion kärkipäästä. Runsaslukuinen matsi odotettavissa riippuen pökäleen ja kuminallin vireestä.

00.15 1-0 anton (Jaska) - Helevetin kaukaa lähtenyt sammumaton kanuuna menee ilmassa tolpan kautta ylämummoon. Huhhuh! Niinkun semmonen, että sulla on kursori pikselin päässä pelaajasta ja vedät ihan maksimaalisella voimalla.
04.56 1-1 kääryle (herkull) - Spears on paikkaamassa Muzzinin lagia, sekoilee puolustuspäässä ja kääryle pääsee lähietäisyydeltä tasoittamaan pelin.
09.47 2-1 pökäle (Muzzin Jaska) - Muzzin laukoo viivasta. pökäle menee väliin ja antaa kiekolle vähän lisää vauhtia. Maalivahti aseeton.
12.09 3-1 anton (pökäle) - pisteeltä takanurkkaan
14.01 4-1 pökäle (Jaska anton) - Jaska kiemurtelee itsensä vapaaksi, syöttää pökäleelle ahtaaseen paikkaan mutta onetimer läsähtää etukulmaan.
14.40 4-2 kääryle (inen kaali) - tais olla pisteeltä, en oo ihan varma
14.48 5-2 pökäle (anton) - ohi meni tää
15.53 6-2 pökäle (Jaska) - Jaska tarjoilee ja pökäle tutusti etukulmaan suoraan syötöstä.
16.04 6-3 inen (kääryle herkull) - pisteeltä
17.58 6-4 inen (herkull) - viimeisen minuutin ahkera sulkeminen tuotti kuin tuottikin yhden osuman.

Match over: k gg, kts, ty, hyi vittu, kk, :
Tuomari: Spears
Lisätty: 01.10.2018 21:34