Bull's HitBull's Hit 5 1 3
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Thicc LoveThicc Love 58% 43% 39%
Bull's HitBull's Hit 41% 56% 60%
CSKA on aloittanut kautensa hieman ennakoitua paremmin, sillä ensimmäiseen yhdeksään otteluun mahtuu ainoastaan kaksi tappiota mukaan. CSKA laittoi jäällee hyökkäyksen osalta muuttumattoman kokoonpanon, mutta ensimmäistä kertaa Leina oli istutettu poppareille ja Zaborsky hoiti alakerran yhdessä burgerin kanssa. Kisastudio lähti otteluun puolestaan niin voitto kuin tappiokin tilastoissan. Kokoonpano oli muuten muuttumaton kauden ensimmäisiin otteluihin verrattuna, mutta Muzzin oli jäänyt alakerran lukkona pois ja Spears skrinnasi tilalle.

Ottelun alkuun CSKA lähti liikkeelle virkeämmällä jalalla, mutta Zaborskyn kohtalokas kiekonmenetys omalla alueella paineettomassa tilanteessa avasi ottelun maalihanat ajassa 0:47, kun anton karvasi kiekon ja nopeilla siirroilla Jaskan kautta Spearsille aukesi b-pisteen kohdalta maalintekopaikka, eikä Spears jättänyt tätä käyttämättä. Ajassa 1:10 CSKA puolestaan paikkasi lahjamaalinsa ja wopin kova syöttö tavoitti maalin edestä Meiran, joka käänsi painitilanteen edukseen ja siirti CSKAn tasoihin. Ensimmäisen erän ensimmäinen puolikas meni pitkälti CSKAn komennossa ja noin kolmen minuutin kohdalla wop tarjoili samalaisen syötön Meiralle kuin ensimmäiseen maaliin, mutta tällä kertaa syöttö jäi pomppimaan jalkoihin. Tästä aukesi kuitenkin Kisastudiolle paikka vastahyökkäykseen ja anton olikin nopeasti vastakkain maalivahdin kanssa, ratkaisu jäi kuitenkin piippuun. Ajassa 3:43 CSKA puolestaan siirtyi johtoon, kun puolestaan Meira toimitti kiekkoa luukulle ja wop paini tällä kertaa itsensä vapaaksi ja siirsi irtokiekon maalivahdin ohi takakulmaan. Kisastudion hyökkäyspeli heräsi hieman henkiin CSKAn toisen maalin jälkeen ja hyviä maalintekopaikkoja aukesi erän viimeisten kahden minuutin aikana, mutta ratkaisut olivat kuitenkin ainakin vielä vaisuja.

Ensimmäisen erän tilastomerkinnät:

0-1 Spears (Jaska, anton)
1-1 Meira (wop, Zaborsky)
1-2 wop (Meira, Zaborsky)

Heti toisen erän alkuun anttonille aukesi samoilta askelmerkeiltä vetopaikka, kuin mistä Spears siirsi ottelun alkuun Kisastudion johtoon, mutta tulisesta kudista huolimatta, tasoitusta ei tästä nähty. Kisastudio oli kuitenkin erätauon aikana selkeästi sisuuntunut, sillä ottelun painopiste oli ensimmäisen parin minuutin aikana pitkälti kokonaan CSKAn päädyssä, mutta lisämaaleja ei nähty pökäleen hyvistä yrityksistä huolimatta. Jaskakin pääsi kerran jopa nokikkain byyrarin kanssa, mutta ei saanut siirrettyä kiekkoa ilmasta maaliin ja lopputuloksena oli väkivaltainen käytös. CSKA pääsi kuitenkin kolmannelle minuutille käännyttäessä paremmin peliin mukaan hyvien keskialueen katkojen kautta, mutta yksittäisten purjehduksien lisäksi byyrari ja Jaska pelastivat Kisastudion lisäosumilta. Molemille joukkueille sattui luvattoman paljon vaarallisia kiekonmenetyksiä toisen erän aikana, mutta vahinkoa näistä ei kuitenkaan seurannut. Toisen erän viimeinen minuutti pelattiin pitkälti CSKAn päässä ja antonille pelattiinkin oiva paikka nopean kuvion päätteeksi siirtää ottelu tasoihin, mutta byyrari veti vieläkin pidemmän korren. Erän erikoisin tilanne nähtiin aivan viimeisillä sekunneilla, kun Spearsin avausyritys pompahti lavan päällä ja meinasi jäädä maalin eteen pyörimään, mutta paniikinomainen pitkä kiekko pelasti tässä kohtaa.

Kolamannen erän alkuun Kisastudio lähti hakemaan tasoitusta jälleen vimmatusti, mutta vaarallisimmat paikat blokattiin toinen toisensa jälkeen CSKAn puolustuksen toimesta. CSKAn hyökkäyshuumori oli kuitenkin kolmannen eränki alkuun hieman kateissa, eikä samanlaista pyöritystä ollut nähtävissä kuin ensimmäisen erän aikana. Kuitenkin Kisastudion vaarallisista kiekonmenetyksistä puolustusalueella aukesi CSKAlle muutama paikka erän puoleen väliin mennessä jo siirtyä ratkaisevan tuntuiseen johtoon. Kisastudio sai puolestaan ensimmäisen neljän minuutin aikana näennäistä pyöritystä aikaan, mutta vaarallisimmat tilanteet tulivat lähinnä maalintekosektorin ulkopuolelta, eivätkä yllättäneet näin kotijoukkueen kassaria. Viidennellä minuutilla Spears kokeili jo ratkaisijan viittaa päällensä päästessään laukomaan samalta b-pisteeltä kuin ottelun avausmaali syntyi, mutta tällä kertaa ratkaisu pysähtyi patjaan ja tästä Jaska oli jo onnekkaasti potkaisemassa kiekkoa maaliin, ratkaisun päätyessä kuitenkin nyt lopullisesti byyrarin suojiin. Ottelun loppu oli pitkälti Kisastudion painostusta, mutta CSKAn tiivis nelikko jaksoi peittää laukaisusektorit ja kolme pongoa jäivät kotijoukkueelle.
Tuomari: humble
Lisätty: 20.08.2018 23:00