Blashyrkh Frost DemonsBlashyrkh Frost Demons 1 0 4
BearsBears 2 1 1
Blashyrkh Frost DemonsBlashyrkh Frost Demons 45% 46% 46%
BearsBears 54% 53% 53%
Blashyrkh Frost Demonsin ja Bearsin välisestä ottelusta voitiin alkuun odottaa oikeastaan mitä vain, karhut ovat pelanneet alkukauden ottelut vaihtelevin tuloksin, sillä matkaan on mahtunut murskavoittoja, mutta myös tappioita on kertynyt jo kolme. Bears lähti otteluun ilman sisäisenpistepörssin kärkinimi Ahista, mutta vastavuoroisesti Hartd painoi kauden ensimmäiseen matsiinsa 7 pongoo, joten tulivoimasta ei pitäisi olla pulaa. Demonit lähtivät puolestaan otteluun kauden avausvoitto alla, mutta vain Mortem oli mukana remmissä, jotka otti avausvoiton.

Ottelun alku oli hienoista demonien hallintaa ja ensimmäinen laukaus nähtiin demonien toimesta, kun Koodari pamautti hyvältä paikalta hieman vaisun vedon byyrarin suojiin. Karhut saivat kuitenkin ensimmäisen minuutin jälkeen pelijuonesta kiinni ja pelin painopiste siirtyikin hieman kotijoukkueen päätyyn, mutta Rhyen hyvä blokki pysäytti nizin ja pelasti ensimmäiseltä takaiskulta. Parin minuutin kohdalla nähtiin puolestaan ottelun sen hetkinen paras maalipaikka, kun Mortemille pelattiin kiekko takikselle, mutta vetoyritys tyhjään maaliin päätyi sivuverkkoon. Muutamia yksittäisiä vetopaikkoja siunaantui molemmille joukkueille ensimmäisen erän neljän minuutin aikana, mutta ratkaisut kilpistyivät byyrareihin. Erän loppupuolella oikeastaan kumpikaan ei päässyt organisoituun hyökkäykseen, lukuunottamatta syötönkatkosta auennutta paikkaa Hardtille, jonka Koodari pelasti ja loistavasti Mortemille pelattua läpiajoa, jossa kiekko päätyi kuitenkin jälleen sivuverkkoon. Ensimmäinen erä oli oikeastaan aika tunnustelevaa peliä, jossa kumpikaan ei varsinaisesti hallinnut tapahtumia, mutta demonit saivat luotua vaarallisimmat maalintekopaikat. Vielä ei ollut kuitenkaan Mortemin ruuti tarpeeksi kuivaa.

Toisen erän ensimmäinen minuutti pelattiin pitkälti samalla kaavalla kuin mihin edelliset kuusi päättyivät, puolustajat molemmista joukkueista hoitivat tonttinsa erinomaisesti ja hyökkäykset pysähtyivät järjestäen molemmille sinareille. Organisoidun hyökkäyksen rakentaminen näytti olevan hankalaa, sillä joukkuepuolustukset ovat hiottu kesän aikana minttiin. Erän puoleen väliin mennessä kumpikaan joukkue ei ollut saanut luotua yhtään laukaisu- saati maalintekopaikkaa. Kuitenkin ajassa 3:57 Bears avasi ottelun maalihanat, kun gorb pääsi syöttämään maalin takaa laidan tuntumasta nizille maalin eteen, eikä kaveri erehtynyt tästä paikasta. Ajassa 4:56 demonit vastasivat kuitenkin tähän ja Mortem tasoitti pelin Triviumin loistavasta puolenvaihdosta, josta Mortem pääsi puolittaiseen läpiajoon ja siirsi lopulta oman riparinsa helposti sisään. Erän loppu mentiin pitkälti karhujen hallinnassa ja pelinhallinta siirtyikin toisessa erässä hieman karhuille. Demonit kuitenkin pääsivät jatkuvasti lähtemään nopeasti hyökkäämään omalta alueeltaan vastaan. Nämä yritykset pysähtyivät kuitenkin nopeasti, lukuunottamatta Mortemin viimeistelemää maalia, joka olikin demonien ainut kunnollinen maalintekopaikka toisessa erässä.

0-1 niz (gorb)
1-1 Mortem2 (Trivium)

Pelinkuva huomioiden, kolmannessa erässä korostui entisestään kiekkokontrollin maltti, sillä keskialueen kiekonmenetyksiin ei ollut varaa tarkassa maalin ottelussa. Ensimmäsen minuutin aikana tässä onnistui paremmin Bears, joka painoikin ottelun painopisteen välittömästi demonien alueelle ja erän ensimmäinen maalipaikka aukesi Derengedille, joka pääsi pommittamaan viivan tuntumasta lämäriä perille. Laukaus kilpistyi kuitenkin byyrarin suojuksiin. Karhut jatkoivat kovaa painostamistaan hyökkäysalueella, mutta maalintekopaikoille ei ollut erän puoleen väliin mennessa asiaa kuin Hardtilla, joka pääsi 2v1-hyökkäyksestä laukomaan nizin syötöstä, mutta veto tyssäsi suoraan logoon. Demonit eivät puolestaan saaneet erän alkuun juurikaan hyökkäysralliaan pyörimään, mutta nopeilla vastahyökkäyksillä puolittaisia paikkoja aukesi muutama, joissa ratkaisut jäivät kuitenkin piippuun tai Derengedin lapaan. Hardt ja niz jatkoivat erän vanhetessa hyviä oteittaan, mutta neljänteen minuuttiin mennessä ottelu oli vielä tasoissa, eikä lisämaaleja oltu nähty. Ottelun kaksi viimeistä minuuttia pelattiin oikeastaan demonien alueella ja ottelu näytti siinä kohtaa lähinnä selviämistaistelulta demonien osalta, kunnes aivan viimeisillä sekunteilla Mortemille aukesi vielä parikin paikkaa ratkaista ottelu. Summeri soi kuitenkin tilanteessa 1-1, joten matsi jatkui jatkoajalle.

Jatkoerän alkuun Bears otti jälleen kiekonhallinan, mutta demonien puolustus ei joustanut 3v3-formaatillakaan. Jatkoerän alun paras paikka aukesi kuitenkin demoneille, kun pelikello kääntyi juuri toiselle minuutille, Trivium pääsi melkein seuraamaan Mortemin riparin, mutta kiekko lipesikin juuri ohi ja lähes varmalta vaikuttanut maali jäi näkemättä. Kolmen minuutin kohdalla osa hallista nousi jo ilmaan, kun melkein varkain Ahis ja Hardt pääsivät oneen, mutta ratkaisu päätyi samoin kuin esimmäisessä erässä toisessa päässä, sivuverkkoon. Jatkoajan loppua kohden etenkin Ahis haki hanakasti ratkaisua, mutta ratkaisut jäivät byyrarin suojuksiin ja yksi livahti selänkin takaa maalin editse ohi. Demonit saivat myös luotua muutamia puolittaisia pyörityksiä ja paikkoja, mutta ratkaisut olivat vain vaisuja. Aivan jatkoajan loppuhetkillä Hardt pääsi vielä takakarvalla säikäyttämään demonien faneja, mutta samalla sekunnilla summeri päätti ottelun ja molemmilla joukkueilla oli tyytyminen pisteeseen.
Tuomari: humble
Lisätty: 17.08.2018 00:21