Game 2 alkakoon!

1. Erä
0.03 Godsent kaappaa itselleen kiekon ensimmäisestä aloituksesta.
1.10 sniddy treenaa taas viivakutiaan, nyt menee puolustavaa pelaajaa päin.
1.45 1-0 by flusha (1+0) miiq zippaa kiekon omasta laidasta oman maalin edustalle tuhoisin seurauksin.
2.36 reaper pisteellä! ränniin kolahtaa.
2.42 2-0 by flusha (2+0) JUPAZU (0+2) MAALI! flushan maalivainu alkaa heräilemään ekan pelin horroksesta.
3.47 2-1 by kuminalli (1+0) Jopi (0+1) Kuka päästi nallin pisteelle? Ei erehdy!
4.36 Bern kesottaa taas, ohi viuhuu syöttö!
4.55 3v1 tilanne Godsentille, reaper vetää itse... heikosti.
5.35 Taas keso Godsentin päädyssä! Maalivahti hoitaa tämän.

Godsent teki erän alkupuolella mitä tahtoi ja miiqn kohtalokas zippi antoi vastustajalle etumatkan. Loppupuolella SC Bern alkoi kuitenkin taas heräilemään peliin mukaan.

2. Erä

0.25 reaper vetää suoran vedon, mutta melko kaukaa, maalivahti hoitaa!
1.19 Keskikentälle pysähtyy nyt molempien hyökkäykset, vuorotellen yritetään eikä kumpikaan pääse kunnolla sisälle.
2.35 Keso on päivän sana, ainakin mitä tulee Bernin hyökkäykseen. Tällä kertaa kuminalli ei näissä ole onnistunut.
3.17 kuminalli saa tilaisuuden yrittää luikerrella kiekon etukulmaan, maalivahti hoitaa homman.
4.25 reaper koittaa myös kesoa, miiq liimaa flushan pannukakuksi.

Hajuton mauto väritön erä, nyt juututtiin pahasti keskikentän kamppailuihin eikä oikein kumpikaan hakenut voimalla maalia. Godsentin pelaaminen johtoasemassa eroaa huomattavasti aiemman ottelun tappiopelaamisesta.

3. Erä

0.07 Kiekko aloituksesta Bernille, miiq avaa ohi ja pitkä kiekko soi.
0.17 reaper vetää pisteen takaa! vaarallinen kuti, mutta mokke hoitaa.
0.23 2-2 by kuminalli (2+0) miiq (0+1) goalkeeper (0+1) kuminalli tekee pisteeltä!
1.23 2-3 by Jopi (1+1) kuminalli (2+1) miiq (0+2) Onetimer, taas.
4.41 Godsent pyörittää armottomasti, mutta vedot vain viuhuu ohi maalista!
5.47 2-4 by Jopi (2+1) kuminalli (2+2) töööööööööt

Vikassa erässä tapahtui jotain erikoista, Godsentin pakka meni aivan sekaisin ja SC Bern putsasi pöydän. Vedot kuitenkin näyttävästi Godsentin hyväksi. Ehkä seuraavassa pelissä vedot lähempää ja kiekot pussiin?
Tuomari: Fettis
Lisätty: 24.05.2018 21:21