Ginger 1 2 3
HC Spartak MoscowHC Spartak Moscow 4 6 6
Ginger 59% 48% 61%
HC Spartak MoscowHC Spartak Moscow 40% 51% 38%
Alkamassa Ginger - Vancouver Rockets finaalisarjan 4. ottelu, tilanne tällä hetkellä 2-1 Gingerin hyväksi, nähtäväksi jää nostetaanko kannua pelin jälkeen, vai onnistuuko VR tasoittamaan puntit?

1. erä (meni pienen mokan takia rapsa pilalle kyseisen erän kohdalla, pahoittelut)

1-0 samnov (piipeli)

Ginger saves 1 poss 59%
VR saves 4 poss 40%

1. erä oli mielestäni suht tasaista, ehkä jonkunlaista Gingerin hallintaa oli havaittavissa, mutta ei VR täydessä pesukoneessa kyllä ollut.

2. erä

00.54 ***icing by Ginger
01.29 piipeli nousee munakkaasta vetopaikalle, mutta veska koppaa
02.32 Komea syöttelykuvio Gingeriltä jonka päätteeksi samnov lataa, mutta veska nappaa jälleen
03.16 Medtner on päästä pienen Ginger pakiston haparoinnin takia paikalle, mutta viime hetkellä tilanne korjataan.
05.06 1-1 Medtner (Hanifin, Keitl) Komean Hanifinin syötön jälkeen Medtnerin on helppo työ pistää kiekko tyhjään reppuun veskan ollessa aivan kuutamolla.
05.59 TÖÖÖÖÖÖT

Ginger saves 2 poss 48%
VR saves 6 poss 51%

2. erässä VR tuli hyvin peliin mukaan ja teki erän ainoan maalin ja näin ollen tasoitti pelin, saa nähdä jatkuuko VR:rän nousu ja menevätkö ne kolmannessa ohi?

3. erä

00.10 1-2 Medtner (Keitl) Ja heti erän alkuun Medtner iskee kiekon Keitl:n syötöstä reppuun ja VR johtoon !
01.08 1-3 Keitl (Medtner, Hanifin) Keitl iskee Medtner hyvästä jakelusta kiekon veskan taakse tämän hypätessä karkuun ja VR kasvattaa johtoaan.
02.01 2-3 piipeli (kukkahypy) piipeli kaventaa tilanteen kukkahypyn syötöstä
03.19 3-3 kukkahypy (piipeli, samnov) kukkahypy pääsee tykittämään lähes tyhjiin piipelin hyvästä puolenvaihdosta, samnovin rähistessä maalilla.
04.53 kukkahypy tällää viivasta samnovin tehdessä maskia, mutta veska nappaa.
05.27 kukkuhypy jälleen paikassa, mutta VR:rän mokke kestää !
05.56 4-3 kiikeli (samnov, kukkahypy) Pari sekunttia ennen erän loppua viivasta nousee alinpakki kiikeli ja tällää ratkaisumaalin !

Ginger saves 3 poss 61%
VR saves 6 poss 38%

3. ERÄN JA NÄIN OLLEN KOKO SARJAN VOITTAA GINGER, LOISTAVAA NÄHDÄ KUNNON MAALIRYTKETTÄ VIIMEISEEN JA USKALLAN SANOA ETTÄ OIKEA JOUKKUE SEN VIIMEIN VOITTI, JA MIKÄPÄ MUUKAAN KUIN ALEMPIPUOLUSTAJA (KIIKELI) RATKAISEE TÄRKEÄLLÄ HETKELLÄ, ONNEA GINGERILLE MESTARUUDESTA JA PITÄKÄÄHÄN POJAT KIVVAA ! repe kiittää ja kuittaa !