ERÄ 1.

03.00 Peli aaltoilee tasaisesti puolelta toiselle, ei paljoa raportoitavaa
03.13 Raskas saa läpäisevän syötön ja vetää keskeltä
03.41 Raskaalta veto maalin läheisyydestä
04.45 1-0 Heijargh (1+0) Raskas (0+1) vanaja (0+1) Raskas puskee vastustajasta läpi ja vetää, Heijargh pistää riparin sisään ennen Raskasta
05.07 2-0 Heijargh (2+0) vanaja (0+2) Heijargh nappaa pakilta heti kiekon pois ja tekee läpäristä
05.55 DBX pungertaa väkisin vanajasta ohi ja pääsee vielä vetämään huippupaikasta

tööt tööt

Tasaisempi erä kuin vedot kertovat, parhaat paikat kuitenki KiTulla, Maardulla haastetta luoda kunnon paikkoja itselleen

ERÄ 2.

00.51 Dev1cellä vapaa näkymä maalille, veto etukulmaan
01.04 3-0 Heijargh (3+0) vanaja (0+3) Heijargh jälleen yksin maalivahdin kanssa, kikkaa ja tekee rauhallisesti
02.13 vanaja katkoo hyvin keskityksen
02.47 4-0 Heijargh (4+0) Heijargh riistää ja vetäisee jo neljännen maalinsa, ei paljoa missaa tämä kaveri
04.00 Heijargh riistää maalin takana ja syöttää Raskaalle, veto etukulmaa kohti
04.41 DBX riistää ja pääsee loistapaikalta vetämään, ei natsaa
05.20 Dev1celtä hyvä poikittaissyöttö DBXlle, joka ei saa aivan haltuun ja päättyy... yrittämään ilmaveiviä?
05.28 4-1 DBX (1+0) böö (0+1) Dev1ce (0+1) DBX avaa maalitilin maardulle
05.40 4-2 Dev1ce (1+1) böö (0+2) DBX (1+1) böö nousee maalin takaa ja syöttää nousseelle Dev1celle, joka kaventaa peliä lisää

tööt tööt

Tässäkin erässä parhaat paikat KiTulla, vaikka luovuttivat enemmän kiekonhallintaa Maardulle. Maardulla oli kuitenkin pitkään vaikeuksia päästä hyökkäysalueelle, saatika luoda sielä tilanteita ja tilaa itselleen. Kuitenkin, kaksi tärkee kavennusta erän loppuun ja peli on täysin auki vielä

ERÄ 3.

02.01 Heijargh 2v1 tilanteessa kuljettaa laidalta maalia kohti ja vetää, etukulma ei tarpeeksi auki
03.24 bööltä erinomainen keskitys maalin eteen, DBXn kuljetus ei aivan mene maaliin. Hetkeä myöhemmin Dev1cellä myös mahdollisuus keskeltä, veto etukulmaan muttei maaliin
04.24 Raskaalta parit kikat, DBX puolustaa kuitenkin hyvin tämän 1v1 tilanteen

tööt tööt

KiTu voittaa ansaitusti, joukkue loi loistavia paikkoja ja Heijargh viimeisteli älyttömällä tehokkuudella. Maardu selkeästi paransi loppua kohden, mutta ei tähän peliin vielä riittänyt. Sarja tasan 1-1