ERÄ 1.

01.10 pökäleeltä nopea veto suoraan syötöstä keskellä hyökkäysaluetta
02.35 Taas pökäleeltä heti veto syötöstä, hiukan ohi
03.05 Muzzinilta hyvä viime hetken katko daun syöttöön maalin eteen
03.27 antonilta oivaltava passi kulmasta maalin läheisyyteen ajautuvalle Jaskalle, joka melkein pistää takakulmaan
04.41 dau vetää b-pisteeltä, Sahara ei aivan pääse ripariin
05.47 Jaskan veto melkein etukulmasta sisään, hyvä syöttö laidalta

tööt tööt

Kisastudiolla jälleen enemmän maalipaikkoja, mutta Sahara roikkui hyvin mukana ja loin pari laatupaikkaa myös itselleen.

ERÄ 2.

02.15 Pöhinää Saharan maalin ympärillä muttei oikein mitään konkreettista
02.41 anton latailee rauhassa ja vetää hyvästä paikasta
03.25 anton syöttää Jaskalle ja saa kiekon heti takaisin vetoa varten
04.05 pökäle vetää pakit lähelleen ennen kun työntää kiekon Jaskalle hyvään paikkaan
05.20 Meiralla loistopaikka Kisastudion virheen jälkeen, veto ohi
05.45 1-0 pökäle (1+0) ja pelin ensimmäinen maali syntyy hiukan yllättäen. pökäle kuljettaa maaliin parin pompun seurauksena

tööt tööt

Ensimmäinen maali tehty, vain parikymmentä sekkaa Saharan huippupaikan jälkeen. Todella mielenkiintoista nähdä miten viimeinen erä lähtee käyntiin.

ERÄ 3.

00.07 antonilla heti loistava vetopaikka keskeltä
00.42 2-0 anton (1+0) Saharan epäonnistuneen kikkailun jälkeen anton pääsee laukomaan vapaasti, pökäleen blokatessa puolustajan
00.54 2-1 Asdd (1+0) Meira (0+1) ihme (0+1) Asdd pääsee maalin edestä täräyttämään heti kaventavan maalin
01.17 3-1 pökäle (2+0) Ei hajuakaan mitä tapahtui
02.03 anton pitää kiekkoa maltilla ja vetää suosikkipaikaltaan, hiukan ohi
03.07 4-1 pökäle (3+0) Jaska (0+1) anton (1+1) anton riistää kiekon pakilta, pari nopeaa syöttöä ja pökäle laukoo keskeltä maaliin
03.41 5-1 pökäle (4+0) Jaskan ripari jää pyörimään maalin eteen ja pökäle käy korjaamassa kiekon maaliin
04.04 Jaskalla ja antonilla 2v1, Asdd hoitaa
04.33 6-1 anton (2+1) Jaska (0+2) pökäle (4+1) meni hiukan ohi, anton aika vapaana maalin edessä
05.28 dau kikkailee itsensä hyvään vetopaikkaan
05.31 6-2 ihme (1+1) Meira (0+2) Ihme vielä kaunistelee lukemia
05.49 anton vielä pamauttaa läheltä ohi

tööt tööt

Lukemat repesi viimesessä erässä, Kisastudion vedot rupesivat vaan uppoamaan. Sahara kuitenkin onnistui pitämään vastustajansa kurissa aika kauan. Sarja päättyy 3-0, Kisastudio ensimmäisenä joukkueena välieriin.
Tuomari: kössi
Lisätty: 08.05.2018 23:36