Oakland Raiders 2 3 2
HC BETONIMYLLYHC BETONIMYLLY 7 3 2
Oakland Raiders 50% 53% 50%
HC BETONIMYLLYHC BETONIMYLLY 49% 46% 49%
Kello lyö 23.00 ja alkamassa on superliigaottelu kahden A-lohkon joukkueen, Oakland Raidersin ja HC BETONIMYLLYN välillä. Kauden odotetusti aloittanut Oakland on sarjataulukossa sijalla 5, kun taas BETONIMYLLYN alkukausi on ollut odotettua heikompi, joukkueen majaillessa 7. sijalla, tuntuvan eron takana Raidersista. Odotettavissa on kuitenkin tasainen kamppailu kahden laadukkaan joukkueen välillä.

Katsomon täyttyessä tyhjyydestä katsojien tulosveikkaukset jäävät nyt välistä.

ERÄ 1.

02.26 skyr pelaa laidalta vapaana olevalle joqille b-pisteiden keskelle, veska koppaa

02.59 Kiekko pomppaa HCBn pakista skyrille hyökkäysalueen keskelle, veto torjutaan

03.40 1-0 wop (1+0) skyr (0+1) joq (0+1) skyr pistää omalta alueeltaan komean läpisyötön wopille, joka laukoo pelin avausmaalin.

04.14 2-0 wop (2+0 joq (0+2) joq riistää keskialueella ja syöttää wopille, joka laukoo tarkasti b-pisteeltä pakin ja moken ohi maaliin

04.29 joq ja wop pelaavat 2vs1 tilanteessa parilla vetosyötöllä wopille paikan, veska ottaa

04.57 wopilta komea poikittaissyöttö joqille, jonka veto huonosta asennosta jää mokelle. Toiseen päähän syntyy 2vs1 mutta veska ottaa vilin vedon hyvästä paikasta.

tööt

Eka erä alkoi Betonimyllyn hienoisella painostuksella, mutta Oakland otti nopeasti pelin haltuun ja sai useamman vaarallisen maalipaikan erän aikana. Ansaittu johto.

ERÄ 2.

00.24 wopilta vaarallinen vetosyöttö joka menee joqin läpi maalin edestä.

01.07 Tasselta komea vetopassi selän takaa laidalta b-pisteelle liikkuvalle ämclle, jonka veto lähtee pienestä kulmasta, veska nappaa

01.40 Tasse vetää tolppaan samalla kun veska väistää maskin takia, kavennus todella lähellä

04.12 ybs ottaa alotuiksesta kiekon mukaansa ja vetää vapaasta tilasta ohi, vil ehtii kiekkoon ekana ja...

04.17 2-1 Tasse (1+0) vil (0+1) ybs (0+1) vil pelaa kulmaan Tasselle, joka ajaa vapaasti keskelle ja vetää selän takaa maalivahdin ohi

05.24 3-1 wop (3+0) wop riistää huolimattoman passin kulmassa ja täräyttää varmasti etukulmasta sisään.

05.48 komeaa syöttöpeliä Betonimyllyltä, jokainen pelaaja koskee kiekkoon ennen kun Tasse melkeen painaa kaventavan häkin maalin edestä.

tööt

Toisessa erässä myös Betonimylly alkoi saada maalipaikkoja, mutta Oaklandin vastahyökkäyspeli jatkui todella vaarallisena, joukkueen hyökkääjien ollessa kokoajan valppaana.

ERÄ 3.

Erän eka puolisko aika hiljaista settiä

03.05 4-1 joq (1+2) wop (3+1) skyr (0+2) wop ja joq kaksikko jälleen tekemässä tuhojaan, hyvä poikittaissyöttö yllättävässä 2vs1 tilanteessa pakin läpi ja joq kuljettaa maaliin

03.59 wop pelaa skyrin puolittaiseen läpäriin keskialueella, Skyrin veto b-pisteeltä jää maalivahtiin

04.42 Vaarallinen riisto aiheuttaa Betonimyllylle 3v1 mahdollisuuden, Ek3 hoitaa mallikkaasti vilille pelatun hyvän paikan

05.51 5-1 wop (4+1) Ek3 (0+1) Meni täysin ohi, wop viimeistelee lukemat Ek3n syötöstä

tööt

Oakland otti ansaitun voiton, joukkue puolusti tiiviisti omalla alueella ja oli valmis lähtemään toiseen päähän heti riiston tullessa, ja myös hitaammissa hyökkäyksissä joukkueen yhteispeli toimi. Betonilla pari hyvää paikkaa jotka olisi voineet muuttaa ottelun kulkua mutta aina ei voi osua.