ImpactImpact 3 3 2
AnonyboysAnonyboys 41% 42% 46%
ImpactImpact 58% 57% 53%
Sunnuntai-illassa alkamaisillaa onmielenkiintoinen Superliigan runkosarjaottelu Antareksen ja Impactin välillä.

Antares lähtee otteluun A-lohkon sijalta 8 kun taas vierasjoukkue Impact sijalta 2. Antareksen alkukausi on ollut vaikea, mutta joukkue on nyt viimepäivinä reagoinut tilanteeseen ja kasvattanut kokoonpanoaan lukuisilla pelaajahankinnoilla.
Impact on sen sijaan pelannut asiantuntijoiden odotusten mukaisesti vahvaa kautta ja joukkueella on mahdollisuus siirtyä lohkonsa kärkeen mikäli onnistuvat 3 pistettä ottelusta raapimaan.

1. ERÄ:

01.28 snadilla paikka viedä kotijoukkue Antares johtoon. Laukaus b-pisteen tuntumasta ei kuitenkaan tuota vaikeuksia Impactin maalivahdille.

02:22 Nopean kuvion päätteeksi Impactin Vaclav laukoo b-pisteeltä tolppaan ja jälkitilanteen Antares-puolustus onnistuu selvittämään.

03:33 Impactin kula pelaa itsensä näyttävästi vetosektorille aivan maalin edustalle, mutta Antareksen onneksi joutuu oman pelaajan Vaclavin kanssa törmäyskurssille ja tilanne on nopeasti ohi.

04:42 ennättää kulua ottelun avauserää, kun Vaclav pelaa nokkelan lätyn kulalle takatolpalle eikä mies erehdy. Impact johtaa 0-1.

05:04 ajassa soi toistamiseen kun Impactin kula saa ohjata kiekon takatolpalta tyhjään verkkoon. Jostain kumman syystä maali kuitenkin merkitään Vaclaville. Syöttöpisteet tästä kirjataan Emmalle ja kulalle.

Ensimmäinen erä on ohi. Impact hallitsi avauserää kiekollisesti ja onnistui myös kahdesti maalinteossa. Nähtäväksi jää mitä ottelun toinen erä tuo tullessaan.

2. ERÄ:

Antares tekee toisen erän alkuun pelaajavaihdon, kauden avausminuuttejaan pelannut Take ulos ja Atez sisään.

Toisen erän alku on kulunut hyvin pitkälti Impactin pyörittäessä kiekkoa Antareksen puolustusalueella. Lisäosumia ei kuitenkaan ole nähty Antareksen hyvän puolustuksen ansiosta.

05:16 tmb lähettää vaarallisen laukauksen siniviivalta, mutta laukaus kimpoaa maalin edustalla maskia tehneen kulan kautta ohi maalin.

Toinen erä ei kauheasti mainitsemisen arvoista pitänyt sisällään. Impact hallitsi avauserän tapaan myös toista erää, mutta lisäosumia ei nähty.

3. ERÄ:

Vain n. 15 sekuntia ottelun kolmatta erää pelattu ja kuin tyhjästä kula merkkauttaa ottelussa toisen osumansa kasvattaen Impactin johdon 0-3 lukemiin.

Antareksella on havaittavissa suuria vaikeuksia saada hyökkäyksiä käynnistetyksi.

02:47 ajassa Impactin kulalla on mahdollisuus kypärätemppuun kun hän viekkaasti ajaa itsensä Antareksen maalinsuulle. Antares-vahti kuitenkin estää kulan aikeet ilmiömäisellä torjunnallaan.

04:18 pelattu ja Emmalla lähes avonainen maali edessään, mutta kuin ihmeen kaupalla Antares-vahti onnistuu kauhaisemaan kiekon varusteisiinsa.

04:44 kolmatta erää pelattu kun lentää hattuja kentälle. Se tarkoittaa sitä, että kula laukoo kypärätempun ja kasvattaa kotijoukkueen ahdinkoa entisestään. Lukemat 0-4

05:42 pelattuna ottelun päätöserää kun Impact laittaa lukemiksi jo peräti 0-5. Emman voimakas laukaus ottaa tolpasta kimmokkeen ja kula on takatolpalla hereillä laittaen paluukiekon tyhjään rysään.

Ottelu päättyy. Antareksen hankala alkukausi saa jatkoa kun joukkue kärsii kotonaan 0-5 tappion Impactille. Impact hallitsi pääpiirteittäin koko ottelua ja erinomaisen puolustuksensa ansiosta onnistui pitämään Antareksen maalintekopaikat hyvin vähäisinä.