Tilastot

SC BernSC Bern - Team SaHaRaTeam SaHaRa 6-3

Tehopisteet

SC BernSC Bern
Cic 0+1=1 +3
Jopi 0+2=2 +3
kuminalli 6+0=6 +3
miiq 0+3=3 +3

Team SaHaRaTeam SaHaRa
Hakkuuhak 0+2=2 -3
Meira 1+2=3 -3
niz 1+1=2 -3
rööri 1+1=2 -3

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
SC BernSC Bern 6 4 3
Team SaHaRaTeam SaHaRa 2 5 7
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
SC BernSC Bern 45% 49% 47%
Team SaHaRaTeam SaHaRa 54% 50% 52%
Raportti
Alkamaisillaan on torstaina miltei puoliltaöin käynnistyvä Superliiga-kamppailu B-lohkossa pelaavien SC Bernin ja Team Saharan välillä.
Joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella ja odotettavissa on jännittävä kamppailu. Molemmat joukkueet löytyvät aivan lohkonsa kärkikahinoista, sillä kotijoukkue SC Bern on sijalla 2 ja vierasjoukkue Team Sahara aivan kannoilla 4 pisteen päässä sijalla 3.

Tiedustelin ennen ottelun alkua joukkueiden sisäisten pistepörssien kärkinimiltä kuminallilta ja Meiralta hieman millä mielin he lähtevät tähän jännittävään myöhäisillan otteluun. Pelaajien mietteet olivat seuraavanlaisia:

kuminalli: ihan hyvillä mielin, otetaa pari erää lämpöi ja aletaa viimeses pelaa.

Meira: Hyvillä mielin, tiukka peli eessä.


Vaikka kummatkin pelaajat omien sanojensa mukaan lähtevät hyvillä mielin otteluun, on silti ennakoinneissa myös hieman poikkeavaa näkökulmaa ottelun kulusta.


Ennen ottelun alkua tiedustelin vielä katsomosta mahdollisia veikkauksia ottelun lopputuloksesta. Ainoaksi innokkaaksi veikkaajaksi ilmoittautui wop, joka ounasteli ottelun vierähtävän jatkoajalle ja siellä SC Bernin vievän ottelun nimiinsä lukemin 5-4.


Ottelu on valmis alkamaan.


1. ERÄ:


01:49 ajassa näemme ottelun avausmaalin. miiq ja Jopi tarjoilevat ja kuminalli vie kotijoukkueen 1-0 johtoon.


01:55 ajassa, eli vain 6 sekuntia edellisestä kuminalli esiintyy jälleen pahanteossa, röyhkeä ajo maalin edustalle ja kiekko reppuun. Tilanne 2-0. Circlelle merkitään syöttöpiste maaliin.


05.10 ajassa niz virittää tulisen laukauksen, joka ottaa ikävän kimmokkeen puolustajan varusteista ja on vähällä yllättää SC Bern-vahdin, joka kuitenkin vaivoin ennättää kiekon tielle ja saa pidettyä maalinsa puhtaana.


Ottelun ensimmäinen erä ohi. Ensimmäinen erä 2-0 lukemista huolimatta tarjosi hyvin tasaista vääntöä ja lukuisia paikkoja molemmissa päädyissä. SC Bernillä 6 torjuntaa ja Team Saharalla 2 torjuntaa.


2. ERÄ:


00:41 ajassa Meira pelaa nizille kiekon maalin eteen ja juuri kun niz on laukomassa kiekkoa, ennättää kiekko karata nizin lavasta ja SC Bern selviää tilanteesta pelkällä säikähdyksellä.


01:48 kuminalli koittaa tapansa mukaisesti röyhkeästi ajaa jälleen maalin eteen, mutta Team Saharan ihme torppaa miehen tyylikkäällä taklauksella pois vetosektorilta ja tilanne on sitä myöten ohi.


04:07 ajassa Team Saharan yritys palkitaan. niz laukoo tarkasti kiekon maalin vasempaan alakulmaan ja tilanne kaventuu lukemiin 2-1. Syöttöpisteet osumaan merkataan Meiralle ja ihmeelle.


05:11 Sattuu painajaismainen virhe Team Sahara puolustukselle, sillä kotijoukkueen miiq ja kuminalli karkaavat kaksin läpiajoon ja viimeistelevät onetimerin-turvin ottelun lukemiin 3-1. Täten kuminalli viimeistelee komeasti kypärätempun jo ottelun toisessa erässä.


Ottelun toinen erä on ohi. Toinen erä tarjosi 2 kappaletta lisää maaleja ja jälleen valtavan määrän tilanteita kummassakin päädyssä. SC Bernillä 4 torjuntaa ja Team Saharalla 5 torjuntaa.


3. ERÄ:


00:22 ennättää kulua ottelun toista erää, kun tögön ja Meiran erinomaisesta esityöstä ihme tuo joukkueensa maalin päähän ja tilanne on nyt 3-2.


02:40 kiekko on pyörinyt jo tovin keskialueella vaihtaen tiuhaan omistajaa, kun kumpikin joukkue vuorotellen koittaa löytää tietä vastustajan hyökkäysalueelle.


03:18 on pelattuna, kun näyttävän kuvion päätteeksi Meira tasoittaa kovalla laukauksella lukemiksi 3-3. Esityöstä vastaavat tögö ja niz.


04:39 ajassa nähdään upea yksilösuoritus, kun SC Bernin kuminalli pyöräyttää kiekon vanhanaikaisella ohi Team Saharan hölmistyneen maalivahdin. SC Bern siirtyy jälleen johtoon lukemin 4-3.


05:00 ajassa, kuin ihmeen kaupalla hieman sekavan tilanteen päätteeksi kuminalli löytää kiekon jälleen maalin perukoille ja tilanne on nyt 5-3.


05:17 soi jälleen, kuminalli viimeistelee jo ottelun toisen kypärätemppunsa kasvattaen vierasjoukkueen tuskaa entisestään, kun lukemat ovat jo peräti 6-3.


Ottelu on päättynyt. SC Bern ottaa ottelusta ansaitusti 3 pistettä ja Team Sahara joutuu äärimmäisen kovasta taistelusta huolimatta poistumaan ottelusta tyhjin käsin. Viimeisessä erässä SC Bernillä 3 torjuntaa ja Team Saharalla 7 torjuntaa.



*** kuminalli, SC Bern
** miiq, SC Bern
* Meira, Team Sahara
Tietoja
Tuomari: joq
Lisätty: 30.03.2018 00:54
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.