Maardu LevadiaMaardu Levadia 4 7 9
New York Chewits 4 3 6
Maardu LevadiaMaardu Levadia 50% 44% 52%
New York Chewits 49% 55% 47%
Alkamaisillaan on huippujännittävä Powerliigan runkosarjakohtaaminen Maardu Levadian ja New York Chewitsin välillä. Otteluun lähdemme mielenkiintoisista lähtökohdista, sillä joukkueet ovat otteluun lähdettäessä sarjataulukossa tasapisteissä ja maalierokin on samoissa +10 lukemissa.

Ottelun tulosveikkauksia tuli katsomossa runsaasti, joten listataan ne tähän alle:

burger: 1-6
Budvar: 4-3ja.
Kake: 2-6
Latx: 3-7
wiig: 2-5

Kello lyö puolta yötä, on hyvä aika aloittaa yön kamppailu.

1. ERÄ:

00:23 pelattu ja DBX nousee vaarallisesti oikealta laidalta maalille ja laukoo kiekon kohti takanurkkaa, kiekko on lähellä yllättää New York Chewitsin maalivahdin.

00:36 ehtii vanheta ottelu, kun näemme ensimmäisen osuman. -A- saa kiekon takatolpalle ja kuljettaa sen varmasti verkkoon. Maardu Levadia johtaa 1-0.

03:22 ajassa näemme vierasjoukkueeen tasoituksen. Keitl kuljettaa kiekon hyökkäysalueelle, pelaa kiekon samnoville, joka laukoo tarkasti kiekon b-pisteeltä maalin takakulmaan.

04:47 näyttää kello kun kotijoukkue Maardu Levadia siirtyy jälleen johtoon. New York Chewitsin maalivahti ennättää vielä DBX:n b-pisteeltä lähtevän laukauksen edelle, mutta Skiah on takatolpalla valmiina ja siirtää kiekon tyhjään rysään.

05:52 ajassa tapahtuu jälleen: Karvinen ajaa röyhkeästi maalin edustalle ja laukoo, maalivahti torjuu kiekon suoraan takaisin Karviselle, jolla on helppo työ tasoittaa ottelu 2-2 lukemiin.

Ottelun ensimmäinen erä oli hyvin tasaista vääntöä ja siitä kertoo myös 2-2 tasalukemat taululla.

2. ERÄ:

00:43 pelattu ottelun toista erää, kun Karvinen laittaa lätyn maalille ja samnov kuljettaa illan toisen osumansa maaliin.

01:12 ajassa soi jälleen. DBX katkaisee Keitlin rännikiekon maalin takana, ajaa maalin eteen ja tasoittaa ottelun rannelaukauksella 3-3 lukemiin.

01:50 pelattu ja samnov karkaa läpiajoon ja vie kypärätempullaan vierailijat jälleen johtoon. Lukemat siis 3-4.

04:08 ajassa DBX nousee vasemmalta laidalta b-pisteelle ja laukoo kohti maalia, New York Chewitsin maalivahti on kuitenkin tilanteessa mies paikallaan.

05:31 ajassa soi jälleen. New York Chewits käynnistää nopean vastahyökkäyksen. Keitlin avaus vapauttaa samnovin ja Karvisen 2vs1 hyökkäykseen, samnov päätyy syötön sijaan omaan ratkaisuun ja näyttävällä laukauksella vie joukkueensa 3-5 johtoon.

Toinen erä ohitse. New York Chewits otti ottelua hallintaansa ja karkasi 2 maalin johtoon. Jännittävä kolmas erä luvassa. Mainittakoon, että kotijoukkue Maardu Levadia ilmoitti toisella erätauolla vaihtavansa maalivahtia. Nähtäväksi jää minkälainen merkitys tällä on ottelun kannalta.

3. ERÄ:

01.01 näyttää kello kolmatta erää kun New York Chewits kasvattaa kotijoukkueen tuskaa. Komean kuvion päätteeksi samnov viimeistelee ottelussa jo peräti viidennen maalinsa.

03:14 ajassa DBX koittaa kaventaa lukemia, mutta kova laukaus menee niukasti ohi etukulmasta.

04:40 ajassa DBX:n ja Dev1cen hienosta alustuksesta Skiah pääsee kuljettamaan kiekon takakulmalta sisään tuoden joukkueensa 2 maalin päähän.

05:44 Maardu Levadia hankkii hyökkäyspään aloituksen ja aloittaa valtavan pommituksen kohti vierasjoukkueen maalia. New York Chewitsin puolustus kuitenkin selvittää tilanteen.

Ottelu on ohi ja se on päättynyt New York Chewitsin 4-6 voittoon. New York Chewits nappaa täydet 3 pistettä siirtyen yksin Powerliigan sijalle 2. Maardu Levadia taisteli kovaa, mutta kirivaihde kolmannessa erässä jäi puuttumaan.