Royal Family 3 6 1
Bull's HitBull's Hit 4 3 5
Royal Family 44% 43% 44%
Bull's HitBull's Hit 55% 56% 55%
Tervetuloa seuraamaan ottelua jossa vastakkain on 4vuoden tauon jälkeen palannut kuninkaallinen perhe vs Kisastudio!! Kisastudio lähtee otteluun ennakkosuosikkina mutta tiukka matsi on varmasti tulossa! :) (tai no ei vissii ollukkaa näin jälkikätee ajateltuna mutta np melkeen osasin veikata..) PS Tässähän alkaa tekeen poppareita mieli!
TSEMII KUMMALLEKKI JOUKKUEELLE!

Ensimmäinen erä! : Tiukkaa vääntöä heti erän alkuun, kiekko pomppii kummankin joukkuuen lavassa.
HUH melkeen royali rankaisee hypen pistettyä keson maalille viidelle, mutta ei tällä kertaa uppoa! Kauan ei mene ku kisat saa vedon kohti royalin ykkösveskaa joka torjuu! Booom, siellä lepää jaska tarjoilee antonille maalin eteen ja tämä herra ei erehdy vaan pistää kisat 1-0 johtoon. Jälleen royalil hyvä paikka mutta ei mene! Kisastudio 2-0, hieno kuvio ja ei edes royalin maalivahti kerkeä mukaan! Loppuerä menee ilman maaleja, hyviä paikkoja vielä royalilta mutta vielä pysytään kiikareis!

2 ERÄ!:

2v1 kisoille, pökäle passaa antonille ja tööt siellä lepäää, 3-0 kisoille! Anton tulee lähelle viiksiä ja tällää hienosti kiekon royalin takanurkkaan, 4-0 :D 5-0! Kukapa muukaan maalintekijä kuin anton! TSEMII ROYAL! 6-0 anton tg... JAHA LAGILLA.. eli tilanne 5-0. Kisat ottaa kyllä tilanteen kokonaan haltuun ja siirtyy ottelussa jo 6-0, tällä kertaa jaska pistää lätyn yläpörsään. Erän loppuun viis pääsee vetämään bltä mutta, liekkö lapa ollut rikki kun ei mene.. 0-6 royalil mentäessä pukukoppiin ennen vikaa erää :S

3 ERÄ!:
Eyen kädet näyttäsivät olevan heränneet vikaan erään, sen verran varmasti tämä nuorukainen viilettää! huh kaunista. Viis sählää omalla alueella josta kisat melkeen rankoo mutta maalivahti koppaa hienosti! :) Kisojen maalivahdilla pieniä hommia mutta selviää niistä kunnialla! Tämä on lopun alkua, kisat maskittaa ja muzzin pääsee laukomaan tyhjiin, karut lukemat 7-0. Royalin pelaajat alkavat turhautua ja kisoille avautuu yhä enemmän paikkoja. pökäleeltä hieno avaus joka menee kaikista yli suoraan antonille läpäriin ja tunnetusti tämä kaveri ei erehy, TÖÖT 8-0.. ei jätä jossiteltavaa peli on ohi.

3* anton, 5+2. Hyvää syöttöpeliä, rankaisi paikasta kun paikasta. Selvästi maalintekijä :)
2* Pökäle, tehoilla 1+5. jakeli hienoja passeja pitkin peliä. hyvä peli kaikinpuolin!
1* Royalin maalivahti, ei lähtenyt kesken pelin vaan jaksoi painaa loppuun asti..
Tuomari: Pönse
Lisätty: 15.03.2018 22:40