Oakland Raiders 2 3 2
Jazz-TrioJazz-Trio 4 3 3
Oakland Raiders 51% 49% 46%
Jazz-TrioJazz-Trio 48% 50% 53%
Superliigan keskiviikko-illassa kohtaavat A-lohkon 4. sijalta löytyvä Oakland Raiders ja sijalla 9. oleva Jazz-Trio.

1. ERÄ:

00:29 pelattu ja ensimmäinen maali näkee päivänvalon. tertsi ja Scofield alustavat ja skyr laukoo maalin edestä onetimerin ohi Jazz-vahdin.

02:47 tertsi nousee vasemmasta laidasta, pelaa paikan Scofieldille, joka pääsee laukomaan, maalivahti kuitenkin hoitaa tämän.

03:15 pelattu kun ottelu lyödään tasoihin Omenan toimesta. Syöttäjinä tomb ja tatzka90.

05:00 pelattu. Hapero syöttää tatzka90, joka nousee oikeasta laidasta ja havaitsee ahnaasti maalille ajavan Omenan. tatzka saa syöttönsä pelille ja Omena vie Jazz-Trion 1-2 johtoon.

Ensimmäinen erä takana. Erätauolle siirrytään vierasjoukkue Jazz-Trion johtaessa 1-2.

2. ERÄ:

Jazz-Trio aloittaa toisen erän pyörittämällä kiekkoa Oaklandin alueella. Vedot jäävät kuitenkin puuttumaan ja tilanne kuivuu kasaan.

01:38 kiekko kimpoilee lavoista ja tertsille aukeaa sattumalta loistava tontti tasoittaa lukemat, Jazz-Trion veräjänvartija kuitenkin aavistaa miehen aikeet ja heittäytyy kiekon eteen.

03:31 Valtava pyöritys hyökkäyspäässä palkitaan. Scofield saa maalin takaa pelattua kiekon maalille ajavalle tertsille, joka sivalta ottelun tasoihin. Lukemat nyt siis 2-2.

04:20 Oakland Raiders jatkaa pyöritystä. Jazz-Trio kuitenkin puolustaa erinomaisesti.

05:10 näyttää pelikello, kun Omena pyörähtelee maalin takana, pelaa kiekon maalin edessä päivystävälle tombille, joka tulittaa kiekon häkkiin. Jazz-Trio johtaa 2-3.

Kolmanteen erään siirrymme edellisen erätauon tapaan myös Jazz-Trion johdossa, tällä kertaa tosin lukemissa 2-3.

3. ERÄ:

2.20 pelattu Oakland Raiders hakee vimmatusti tasoitusta. Jazz-Trion puolustus kuitenkin toimii toistaiseksi varman oloisesti.

04:09 ottelun kolmatta erää pelattu. tertsi laukoo kohti maalin vasenta alakulmaa. Kiekko päätyy maalivahdin varusteisiin.

04:45 pelattu, katsomo haukkoo henkeään. Omena taituroi kypärätempun taululle ja vie vierailijat jo 2-4 johtoon.

05:38 ajassa soi jälleen. tatzka90 viimeistelee Omenan ja tombin esityöstä 2-5 lukemat taululle.

Näihin lukemiin myös päättyy illan ottelu. Jazz-Trio avaa voitto- ja pistetilinsä Superliigassa 2-5 voitolla Oakland Raidersista.