Maardu LevadiaMaardu Levadia 6 3 5
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Ginger 56% 53% 48%
Maardu LevadiaMaardu Levadia 43% 46% 51%
Ginger ja Maardu Levadia alottamassa kamppailua kahden powerliigan kovemman joukkueen välillä. Gingerillä alla 1 tappio tiukassa pelissä Rocketsia vastaan, kun taas Maardulla samalta illalta alla voitto Liverpoolista ja tiukka tappio Rocketsille. Ennakkoon odotettavissa tasaista vääntöä.

Maardu: -A- - DBX - yunglean - Dev1ce
Ginger: Kikka2 - kiikeli - kukkahypy - piipeli

PERIOD 1

1.20 Peli aaltoilee molempiin suuntiin, vaarallisen näköisiä tilanteita muttei mitään konkreettista.

2.10 Ginger saa vaarallisen riparitilanteen mutta maalivahti on valppaana

2.35 Vaarallinen vastahyökkäys Gingerille syötönkatkosta joka kuivuu kuitenkin kasaan

3.25 Ginger painostanut jo lähes minuutin ennen kun Maardu saa katkaistua tilanteen ja kiekon pois alueeltaan

3.45 -A- läpärissä, mokke ottaa

4.30 Ginger saa melkeen pomppujen kautta ekan maalin ja hetkeä myöhemmin vaarallisen vedon b-pisteeltä

5.30 DBX pistää maalille ja yunglean ei ihan saa kuljetettua kiekkoa maaliin vastustajan estojen takia

PERIOD 1 END

Eka erä enemmän Gingerin hallussa, vaikka vaarallisimmat paikat tulivat Maardun nopeista käännöistä. Maalihanojen aukeamista odotellessa

DBX vaihdetaan Sapexiin erätauolla.

PERIOD 2

00.25 -A- pääsee todella vaarallisesti maalin edestä vetämään, ei maalia

1.20 Tasaista seilausta päästä päähän

2.20 Ginger rakentelee komeasti syötellen mutta veska on mukana ja kikka2 laukoo ohi

2.50 Pienen Gingerin pyörityksen jälkeen kikka2:lle pelataan maalin eteen ja veto lipuu torjunnan jälkeen maalista ohi

3.45 kukkahypy murtautuu keskelle ja syöttää kikka2lle, jonka vedon riparista hypy melkeen pistää sisään.

4.20 0-1 by -A- (1+0) yunglean (0+1) Sapex (0+1) hiukan ohi meni miten tilanne kehittyi mutta kiekko pelataan lähelle maalia yungleanille, joka pienen ooken jälkeen laittaa maalin eteen, jossa -A- odottaa ja latoo sisään

5.10 Ginger riistää maalin takana ja rakentaa maalin eteen kikalle paikan, veto ehditään blokata

5.55 Pienestä kömmähdyksestä Ginger pääsee vielä ok vetopaikkaan, veska ottaa

PERIOD 2 END

Toisen erän muutokset toivat maardulle johdon. Sapexin sisääntulon toi itselleni yllätyksenä enemmän tilanteita molempiin päihin, mikä teki pelistä paremman katsojille. Pelin avaudutta Ginger sai parempia paikkoja, mutta ainoa maali Maardulle

PERIOD 3

00.30 Erän alku ollut jonkin sortista säätöä, kiekot pomppii miten sattuu

01.05 Dev1celtä riistetään kiekko josta syntyy 2v1, veska ottaa läheltä vedon, hetkeä myöhemmin Dev1ce melkeen laittaa -A- läpi, syötön ollessa hiukan liian korkea.

2.50 Ginger pelaa kikalle loistavan paikan maalineteen mutta veska ottaa, ja ripari blokataan tyhjän maalin edestä

2.56 1-1 by kukkahypy (1+0) piipeli (0+1) En nähnyt miten eskaloitui mutta kukkahypy ja piipeli pääsevät oneen

3.43 1-2 yunglean (1+1) -A- (1+1) Sapex (0+2) kiekko pomppii maardulle 0vs3 tilanteeseen ja yunglean viimeistelee onesta

4.20 piipeli pääsee loistavaan paikkaan mutta veto ohi, hetkeä myöhemmin kikka täysin samasta paikasta mutta veska torjuu

5.10 Sapex pääsee läpäriin ja wristillä tolppaan, ei riparia

5.36 1-3 yunglean (2+1) -A- (1+2) Ginger hakee riskillä ja huonolla puolustuspäänpelillä tasoitusta ja Maardu kiittää.

Loppu lähinnä pelailua

GAME OVER

Maardu jatkoi pirteää pelaamistaan kolmanteen erään, siinä missä Ginger rupesi turhautumaan kun ei maaleja tullut. Peli oli tasainen mutta Maardu hyödynsi paikat paremmin.