Oakland Raiders 3 3 12
GodsentGodsent 1 3 4
Oakland Raiders 43% 33% 42%
GodsentGodsent 56% 66% 57%
Superliigan runkosarjan ottelu käynnistymässä, jossa vastakkain asettuvat A-lohkon kolmatta sijaa pitävä Oakland Raiders ja kärkipaikkaa suvereenisti pitävä Godsent.

Haastattelin joukkueiden alempia puolustajia ennen ottelua kyselläkseni, millä mielin he otteluun lähtevät, vastaukset olivat kutakuinkin keskenään samaa luokkaa ja menivät näin:

Leina, Oakland Raiders: hyvällä mielin ja voitto haetaan

scar, Godsent: mikäs täs :p voittoa ja hyvää peliä lähen hakemaan :D

Ottelu alkaa:

1 ERÄ:

Heti kiekon pudottua jäähän Godsent aloittaa väkevästi. reaper zippaa aloituksesta JUPAZUlle laitaan joka koittaa b-pisteeltä yllättää Oakland Raidersin, mutta Leina on tilanteessa ajan tasalla ja saa blokattua laukauksen.

01.30 Godsent painostaa julmasti, mutta Oaklandin puolustus kestää.

02:49 reaper koittaa b-pisteeltä, kotijoukkueen maalivahti kuitenkin venyttää patjansa eteen ja torjuu kiekon väljemmille vesille.

03:09 pelattu ja tertsi vie kotijoukkueen tarkalla b-pisteeltä lähtevällä laukauksella 1-0 johtoon.

03:36 JUPAZU avaa ja flusha läpiajosta viimeistelee rannelaukauksella 0-2

03:45 Maaleja tulee sen verran tiuhaan tahtiin, että nyt on tuomarinkin oltava nopea raporteissaan, reaper kasvattaa vieraiden johdon 1-3 lukemiin.

ja lähes perään soi taas toisessa päässä. Scofield viimeistelee maalin edustalta 2-3 kavennuksen

04:53 ajassa soi jälleen Scofield tasoittaa upeasti ottelun 3-3 lukemiin.

05:50 kymmenen sekuntia ennen eräsummeria scar vie vierailijat jälleen johtoon, tarkka laukaus uppoaa vasempaan alakulmaan ja tilanne 3-4

Toinen erä tarjosi lukemattoman määrän maaleja ja vaarallisia tilanteita, mutta varsin tasaisissa merkeissä kuljettiin.

2 ERÄ:

01:30 JUPAZU virittelee juuri kovaa laukausta, kun Scofield sääntöjen puitteissa saa mailalla häirittyä ja takakarvaa kiekon pois.

02:12 Leina on lähellä vapauttaa huikealla avauksella Scodieldin läpiajoon, mutta kiekko lipuu juuri lavan ohi ja menee pitkäksi.

02:54 ennättää kulua toista erää, kun reaper karkaa läpiajoon ja kasvattaa varmalla laukauksella vierasjoukkueen johdon lukemiin 3-5

04:15 kulunut kun Godsent on lähellä kasvattaa johtoaan, kiekko kuitenkin maalineduskahinan päätteeksi päätyy vain sivuverkkoon.

04:37 tertsillä erinomainen tilaisuus kaventaa lukemia, Godsentin maalivahti ennättää kuitenkin kiekon tielle.

Toinen erä ohi. Peli huomattavasti avauserää kurinalaisempaa kummaltakin joukkueelta. Avauserään verraten, kurinalaisuus näkyy myös tulostaululla.

3 ERÄ:

Minuutti kulunut ottelun kolmatta erää, kiekko kulkee päästä päähän ilman sen vaarallisempia tilanteita.

01:51 pelattu, flusha löytää syötöllään maalinedustalta ypöyksin jätetyn JUPAZUn jolla on helppo työ siirtää kiekko reppuun, tilanne 3-6.

02:35 Godsent hakee vimmatusti lisäosumaa, Oakland Raidersin maalivahti kuitenkin kestää.

02:56 reaper viimeistelee kypärätempun ja kasvattaa vierailijoiden johdon jo lukemiin 3-7.

Kellossa vajaa 4 minuuttia ja Scofield on lähellä tehdä maalin, mutta kiekko hukkuu maalinedus väännössä ja tilanne kuivuu kasaan.

04:52 JUPAZU nousee päättäväisesti laidasta maalinedustalle ja laukoo kiekon etukulmasta sisään tehden myös kypärätempun. 3-8 tilanne.

Puoliminuuttia ennen päätössummeria Scofield saa kiekon avonaiseen paikkaan ja sijoittaa erinomaisella laukauksella kiekon rysään, lukemat 4-8.

Ottelu on ohi, vierasjoukkue Godsent kaasutti 4-8 voittoon ja nappasi täydet 3 pistettä. Oakland Raiders jatkaa ottelusta matkaa tyhjin käsin.