Oakland Raiders 3 6 4
Phoenix RisingPhoenix Rising 8 4 4
Oakland Raiders 47% 48% 41%
Phoenix RisingPhoenix Rising 52% 51% 58%
Alkamassa Superliiga-jännitysnäytelmä. Vastakkain asettuvat A-lohkosta Oakland Raiders ja B-lohkosta kaudenavaustaan starttaava Phoenix Rising. Vähäisestä yleisöstä kun kysyin veikkauksia ottelun lopputuloksesta, olivat ne seuraavanlaisia:

<Darmian> 0-6

<Meira> 0-5

Mutta nyt ottelun pariin:

1 ERÄ:

00:48 kellotaulussa. Scofield toimittaa kiekon maalille, jossa on tertsi vastaanottamassa, kiekko kuitenkin pomppaa lavan yli ja kiekko vilahtaa kulmauksen tuntumaan.

01:30 Leina vippaa kiekon maalin edustalle, josta kiekko ottaa kimmokkeen puolustajasta ja on päätyä maaliin, maalivahti kuitenkin on ajantasalla.

02:30 kellossa ja kiekko on maalissa, burger toimittaa kiekon oikeaan alanurkkaan ja peli Oaklandin hyväksi 1-0. Täten myös katsojien veikkaukset menevät kertaheitolla mönkään.

03:45 taulussa ja Scofield räjäyttää kotihallin toistamiseen. tertsi kerää syöttöpisteen tähän osumaan.

04:10 Scofieldin b-pisteen tuntumasta lähtevä laukaus kolistelee tolppaa, mutta ei päädy verkon perukoille

04:42 Maalilla on kahinaa, ja vesisika aistii tilaisuutensa tulleen, upea kaukolaukaus uppoaa maskin avustaessa maalin perukoille.

04:50 Vain hetki Phoenixin kavennuksesta, ja tertsi kasvattaa kotijoukkueen johtoa tarkalla laukauksella, tilanne 3-1

Avauserä on taputeltu. Erä oli täynnä laukauksia, joista huomattavasti suurimman osan esitti kotijoukkue Oakland Raiders. Täten myös ansaittu 3-1 johto.

2. ERÄ

00:35 pelattu ja vesisika syöttää ja suoraan syötöstä göntsä laukoo kohti Oakland Raidersin maalia, maalivahti on kuitenkin hereillä.

01:45 ajassa teppo223 koittaa b-pisteeltä yllättää Oaklandin veräjänvartijan, mutta ei tässä onnistu.

Vain hetkeä myöhemmin toisessa päässä soi, tertsi kasvattaa kotijoukkueen johtoa jo illan toisella osumallaan lukemiin 4-1.

03:30 Scofield ja tertsi ovat 2vs1 hyökkäyksessä, alimpana pelaajana kuitenkin Jaws pelaa tilanteen varmasti ja nappaa kiekon pois.

03:59 näyttää pelikello kun Scofield täräyttää illan toisen osumansa tauluun ja tilanne 5-1.

Puoli minuuttia myöhemmin toisessa päässä soi myös, Jawsin ja göntsän tarjoilusta vesisika laukoo kiekon maalin vasempaan ylänurkkaan teppo223 toimittaessa maskimiehen pestiä.

05:08 vesisika herättelee vieraskannattajien toiveita comebackistä latomalla kypärätempun. Tilanne 5-3.

Toinen erä sujui tasaisissa merkeissä. Oakland Raiders kuitenkin maalien osalta tässä erässä tehokkaampi.

3 ERÄ:

01:04 taulussa, göntsä riistää maalin nurkalla burgerilta kiekon ja ajaa maalin edustalle ja toimittaa kiekon reppuun. Ottelu on jo 5-4.

01:53 Phoenix Rising luo painetta Oaklandin alueelle. maalivahti kuitenkin vetää pidemmän korren ja saa rauhoitettua tilanteen.

02:33 Phoenix jatkaa painostusta, laukaukset ovat kuitenkin sen verran kaukaa haettuja, että ilman maskia maalivahti nämä usein nappaa.

03:34 Phoenix Rising on tehnyt valtavan comebäckin. teppo223 syötöstä göntsä viimeistelee illan toisen osumansa ja tilanne tasan 5-5

04:36 Scodfield on lähellä karata läpiajoon, mutta Phoenixin puolustus onnistuu juuri katkaisemaan ratkaisevalla hetkellä avauksen.

05:56 kellossa, aloitus keskialueen tuntumasta, näyttää siltä että ottelu venähtää jatkoajalle. Scofield voittaa aloituksen ja toimittaa kiekon Phoenix Risingin päätyyn.

Phoenix Rising hallitsi erää ja onnistui hurjan takaa-ajonsa päätteeksi venyttämään ottelun jatkoajalle. Mielenkiintoinen jatkoerä luvassa.

JATKOAIKA:

3vs3 jatkoaika käynnistyy kokoonpanoilla: Kotijoukkueelta kehissä burger-Scofield-tertsi ja vierasjoukkueelta vuoroon astuvat göntsä-teppo223-vesisika.

Kaikki on valmiina jatkoerän alkuun. Tilanne 5-5, nyt mennään:

Oakland voittaa aloituksen ja käynnistää välittömästi pyörityksen Phoenix Risingin päädyssä, vierailijat kuitenkin hoitavat tilanteen mallikkaasti ja siirtävät paineen Oaklandin päätyyn.

00:50 taulussa, tuttu kuvio pelin ajalta toistuu, teppo223 työstää maskimiehen paikkaa ja vesisika laukoo kaukaa kiekon korkeana reppuun. Ottelu on ohi.

Phoenix Rising nappaa kauden avauksestaan 2 pistettä ja Oakland Raiders alun kovasta maalitykityksestä huolimatta joutuu tyytymään 1 pisteeseen.