1. erä

0-1 Hentui

0-2 Tepsu (kahvi-Hentui)

1-2 Vaesk (Circle-Klee)

Erätauolle mennään Fantasian johdossa, peli kuitenkin oli lievää Bernin hallintaa ja kiekko pysyi heidän hyökkäyspäässään hienosti, josta tuloksena Vaeskille tarjoiltu onetimer. Fantasian nopeat ja organisoidut hyökkäykset olivat kuitenkin myrkkyä ja ansaitussa johdossa jatkamme toiseen erään.

2. erä

2-2 Vaesk (Circle-Klee)

3-2 Vaesk (Klee)

4-2 Vaesk (Klee)

4-3 Hentui

4-4 kahvi (Tepsu)

Ensimmäiset neljä minuuttia toisesta erästä oli melko rikkonaista ja päästä päähän juoksemista, mutta sitten SC Bern käänsi 1-2 takaa-ajo asemansa 4-2 johdoksi 30 sekunnissa Vaeskin maaleilla. Fantasia ei kuitenkaan menettänyt toivoa vaan seuraavan 30 sekunnin aikana Hentuin ja kahvin vahvoilla yksilösuorituksilla ratkaisevaan ja viimeiseen erään mennään lukemissa 4-4. Hullua.

3. erä

5-4 Circle (Vaesk-Klee)

6-4 Vaesk (Klee-uatu)

7-4 Klee (Circle)

Voisi todeta että Bernillä oli parempi kunto ja viimeisessä erässä tehokkuus ratkaisi. Hyvä peli ja kiva katsoa. Tepsukin totesi, että komeita keskitykiä Bernin pelaajilta meni maalin eteen, joista tulikin neljä vai viisi maalia.