SC BernSC Bern 5 8 4
GodsentGodsent 0 2 5
SC BernSC Bern 52% 56% 55%
GodsentGodsent 47% 43% 44%
Käynnistymässä on 2/18 kautensa Superliigassa starttaavan SC Bernin kotiavaus jossa vastaan asettuu toistaiseksi tappioitta esiintynyt ja 6 ottelun voittoputkessa marssiva Godsent.

Ottelun lähtökohdat ovat mielenkiintoiset juurikin siitä syystä, että Bernillä kausi on toistaiseksi korkkaamatta, kun taas Godsentilla otteluita on jo hyvin taustalla. Ennakoin silti ottelusta tasaista vääntöä.

Joukkueiden päävastuuhenkilöiltä tiedustellessani ottelun alussa, millä mielin otteluun, olivat vastauksen seuraavanlaisia:

SC Bern:

*Jopi* hyvillä mielilin lähetään seuraamaan circlen cum backkiä

Godsent:

*JUPAZU* hyvillä mieli :P

Ottelussa ei juuri katsojamäärilla juhlita, mutta liekö myöhäinen ajankohta syynä tähän.

Ottelu voi alkaa:

30 sekuntia avauserää taulussa ja Godsent luo jo muutaman vaarallisen vetopaikan Bernin päätyyn, Bernin puolustus on kuitenkin hereillä ja vedot kilpistyvät puolustuksen uhrautuviin blokkauksiin.

1.44 taulussa, 2vs1 hyökkäys josta flusha saa toimitettua kiekon reaperille joka ei erehdy. 0-1 taulussa.

2.32 taulussa ja Godsentin vastahyökkäykset osoittautuvat odotetun vaarallisiksi. Jupazu laukoo b-pisteen tuntumasta tilanteeksi jo 0-2.

Reilut 4min kellossa, mrdnltä hieno alueelle vienti ja hetkeä myöhemmin veto, joka kuitenkin ei sivuverkkoa lähemmäksi maalia mene. Pyöritys kuitenkin jatkuu Godsentin päädyssä.

04.38 Pitkän pyörityksen päätteeksi hyökkäys tuottaa hedelmää. Circleltä ennakkoluuloton nousu maalinedustalle ja laukaus uppoaa näyttävästi Godsentin verkkoon. Tilanne 1-2.

05.22 ja kotijoukkue nousee tasoihin. Jopilta miehekäs lätty maalille ja Circle viimeistelee illan toisen osumansa takatolpalta. Syöttöpistettä tästä ei valitettavasti silti jaeta, sillä Godsentin puolustaja onnistui osittain katkaisemaan syötön.

Erätauolle pääsemmekin 2-2 lukemissa. Torjunnat Bern 5, Godsent 0.

Toista erää pelattu minuutti ja reaper koittaa ahnaasti pyrkiä Bernin maalin edustalle kiekon kanssa, puolustus kuitenkin vetää pidemmän korren.

01.45 kellossa ja miiq antaa hyvän avauksen mrdnlle joka pääsee koittamaan b-pisteeltä, maalivahti kuitenkin kuin ihmeen kaupalla onnistuu venyttämään patjansa eteen ja torjuu kiekon takaisin mrdnlle, jolla on kuitenkin liian pieni kulma koittaa saada kiekkoa vielä maaliin, joten mies päätyy koittamaan syöttöä maalinedustalle, josta ei vastaanottajaa kuitenkaan löydy.

03.20 pelattu toista erää kun JUPAZU pelaa erinoamisesti flushan läpiajoon, maalivahti kuitenkin on perillä miehen aikeista ja nappaa kiekon varmasti räpyläänsä.

04.45 kellossa ja Circle riistää kiekon Godsentin päädyssä, pelaa kiekon Jopille. Jopi taas lähes välittömästi siirtää kiekon mrdnlle joka saa pienestä kulmasta paukuttaa sydämensä kyllyydestä. Maalivahdin liian nopean sivuttaisliikkeen johdosta, kiekko uppoaa takakulmaan ja lukemat ovat 3-2.

05.30 kellossa, mrdn pelaa päädyn kautta Jopin 1vs1 tilanteeseen maalivahtia vastaan, maalivahti kuitenkin on mies paikallaan.

2 erän loppusekunneilla reaper pääsee vielä koittamaan kovalla äärimmäisen kovan laukauksen turvin Bernin maalivahtia, maalivahti vaivoin ennättää kiekon eteen, mutta pitää kotijoukkueen johdossa.

Kolmanteen erään siirrymme Bernin johtaessa 3-2. Torjunnat Bern 8, Godsent 2.

00.52 reaperin voimakas laukaus laidan tuntumasta niukasti takakulmasta ohi.

02.34 kellossa. Jopi laittaa lätyn mrdnlle maalin edustalle, josta mrdn kokeilee kerran pikku näpätyksellä, ei uppoa, mutta maalivahdin tarjotessa reboundin mies ei tyhjistä enää erehdy. Tilanne 4-2

Ja vain hetkeä myöhemmin JUPAZU kaventaa ottelun hienolla b-piste laukauksella lukemiin 4-3, syöttöpisteistä vastaa flusha ja reaper.

03.53 flushalla erinomainen tilaisuus tasoittaa ottelu. Laukaus on kuitenkin maalivahdille suupala.

Reilun minuutin verran ottelun kolmatta erää jäljellä. Bernin mrdn pyrkii maalintakana pitämään kiekkoa pitkään itsellään. Hetken pyörittyään yllättää täysin Godsentin puolustuksen vanhanaikaisella ja lukemat 5-3.

05.21 taulussa. mrdn asialla jälleen, röyhkeä nousu maalinedustalle tuottaa tulosta, 6-3 ja miehelle jo neljäs maali tänään.

05.49 vielä nautiskellaan SC Bernin toimesta: mrdn ja Circle kaksin läpiajossa ja Circle upottaa one-timerin sisään.

Enempää maaleja ei nähdä. Bern tekee ensimmäisessä erässä ns. comebackin ja jatkaa menojaan ottelussa katkaisten Godsentin komean 6 ottelun tappiottoman putken.

Ottelun lopputulos 7-3, Torjunnat Bern 4, Godsent 5.