GodsentGodsent 2 3 1
Jazz-TrioJazz-Trio 5 7 6
GodsentGodsent 55% 54% 52%
Jazz-TrioJazz-Trio 44% 45% 47%
JEAA tääl alkaa keskiviikko illassa Godsent - Jazz-Trio. Ennakkosuosikin vastustaja liittyi liigaan vasta noin tunti sitten. Tervetuloa Jazz-Trio ja onnea ensimmäiseen Superliiga kauteen!

1:55 reaper bpisteeltä, Muilu ottaa mustelman
4:20 flunssa hakee vanhuria mut veskan patja eessä!
4:59 1-0 flunssa JUPAZU - JEAH seinäsyöttö ja flunssa sisustaa keski kaistalta :P
5:40 reaper ampuu vaarallisen viuhuvan kudin ja tolppa painuu hieman sisään
5:53 *** icing by Jazz-Trio
5:59 TÖÖTTISTÄ

Eka erä ohi, JT lähti selvästi sumpputaktiikalla peliin ja vetäytyi nöyrästi tiiviiksi nelikoksi. Godsent vaihtaa puolustajan pode <-> Neula. Tooisen erän pariin!

3:17 Omena kesottaa tuloksetta
3:29 2-0 JUPAZU flunssa reaper - aiai kaaaaaunis kuvio ja JUPAZU nakkaa kiekon taka kulumaan
4:14 flusha ampuu, JUPAZU blokkaa kudin(????)
5:40 3-0 flunssa JUPAZU reaper - JT puolustus alkaa repeilemään ja flunssa pääsee painamaan kiekon ala nahkaan ihanaa leijonat ihanaa !!!
5:59 töts

Toine erä nii sanotusti pakettii :D! Muusikoide veskal 7 torjuntaa ja veskalle uppos pari selän taakse. Puolustus alko selvästi hieman repeilemään ja taululla kolme muna. Vikan erän parriin!

0:00 would you love a monster maaaaan
0:32 *** JUPAZU on goalie area
0:55 *** icing by Jazz-Trio
1:05 Omenalla ihana paikka mut Neula nollaa
1:16 reaper läpiajossa..... KLOPIN DEERUS
2:02 Neula polttaa ja veskan hanskaan jää :/
2:24 4-0 reaper JUPAZU flunssa - vihdoin myös reaper onnistuu beeltä pussiin mamma mia !
2:38 5-0 JUPAZU reaper - JUPAZU lapioi kiekon verkkoon auuu
3:32 6-0 reaper flunssa JUPAZU - reaper bpisteelle ja jälleen helisee...
3:49 7-0 flunssa JUPAZU reaper - valtaisaa ryöpytystä, flunssa pistää suoraan syötöstä wristillä takakulmaan lol
5:54 8-0 JUPAZU flunssa - JUPA jalostaa kiekon pussiin ja peli ohi....

Ottelu päättyy kahdeksan (8) maalin eroon ajassa 17:54. Godsent voittaa ottelun.

MUSTAFAN TÄHDISTÖ :D
*** JUPAZU - uros hirvi näytti taas kyntensä. piti pilkkanaan muusikoita. taisi varastaa yhden kitarankin. GJ
** flunssa - kovasta kuumeesta ja ikävästä nuhasta huolimatta seitsemän pisteen ilta. give this guy a tissue.
* reaper - nihkeä alku mutta sisäinen Patukka Laine tuli taas viimeisessä erässä esille. tämän kaverin laukoessa kiekon perässä lieskat. mukavaa katsottavaa.

Kolme (3) lampaan persettä: pode - lähti ekan erän jälkeen. mitä v*ttua pode?