Tilastot

Kiekon VastaisuusKiekon Vastaisuus - HC Spartak MoscowHC Spartak Moscow 2-1

Tehopisteet

Kiekon VastaisuusKiekon Vastaisuus
Ahlström 2+0=2 +1
ainmenee 0+0=0 +1
alps 0+1=1 ±0
Ke1sar1 0+0=0 +1
NoFear 0+1=1 +1

HC Spartak MoscowHC Spartak Moscow
Ghoul 0+0=0 -1
lössi 1+0=1 -1
Onska 0+0=0 -1
Summelö 0+1=1 -1

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
Kiekon VastaisuusKiekon Vastaisuus 8 3 2
HC Spartak MoscowHC Spartak Moscow 2 1 4
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Kiekon VastaisuusKiekon Vastaisuus 51% 45% 50%
HC Spartak MoscowHC Spartak Moscow 48% 54% 49%
Raportti
Geim 3

Rockets leirissä hätäiltiin hieman 2 ensimmäisen finaali ottelun kanssa, kun jostain syystä he alkoivat tässä vaiheessa kautta peluuttamaan tutun ja turvallisen kokoonpanon sijasta uutta kokelasta, kokkia. Mitään pois ottamatta kokilta joka urhoollisesti yritti täyttää yhden todella ison saappaan puolustuspäässä, oli allekirjoittaneen silmään tämä ehkä suurin yksittäinen syy sille, miksi rockets kuoppasi ja lujaa. Toisilleen tuttu porukka joutui yhtäkkiä tottumaan täysin uuteen kasvoon ja puolustuspään kemiat on todella vaikea oppia tässävaiheessa kautta uudelleen.

Vancouverilla on ollut jostain syystä huomattavia ongelmia finaalipeleissä päästä tiiviin KiVa:n kilpimuurin läpi. Liekkö syynä yhtäkkinen pelityylin muutos edellisestä vastustajasta, Liverpool Liverbirdsistä, joka on tunnettu hyökkäyspainotteisemmasta pelistä. Kun taas Kiekon Vastaisuus on läpi kauden pelannut todella tiivistä nelikkö puolustusta, päästäen runkosarjassa vähiten maaleja(aktiivi joukkueista). Vastapainoksi KiVa on iskenyt maalitykki Ahlströmin johdolla todella rankasti omista paikoistaan sisään.

KiVa:lla siis todella tukeva 2-0 karkumatka finaalisarjassa yhteismaalien näyttäessä tylyltä: 10-0. Vancouverilla taitaa olla liian iso etumatka kurottavaksi ja näiden kahden edeltävän pelin perusteella oma veikkaus on että KiVa hoitaa tämänkin ottelun rutiinilla ja voittaa mestaruuden suoraan 3-0.


1 erä.

toistaiseksi ollut varovaista.. pitkän pitkän rakentelun jälkeen böö vihdoin pääsee yrittämään ajassa 1:40 vetoa viiksien tuntumasta, tuloksetta.

2:11 hanifilta huolimaton avaus pitkäksi.. tästä koituneen aloituksen vanc hoitaa ilman ongelmia.

2:50 eka vaarallinen tilanne kiva päädyssä kun summelö laitta luukulle ja riparista ohi kauhoo böö.

3:11 vastahyökkäys johtaa lopulta ahlströmin maaliin. Vanc mokke tiputtaa pienen pommin ja syöttää yllättävästi avauksen hanifinille joka ei ole hereillä, ahlström sen sijaan on.. riistää kiekon ja siirtää tyhjiin. 1-0

4:40 hyvä tilanne kiva päässä. hanifin ois ollu vapaana vetäjän paikalla loistavalta tontila, mut summelö yrittää väkisin laukoa muurin läpi.. tuloksetta.

5:15 hanifin heittää taas pitkän, kauhoo omanpään aloituksen ja vapauttaa böön maalintekopaikkaan joka kuitenkin epäonnistuu täysin yrityksessään.

5:34 jälkitilanteesta hani pelaa yllättävästi melön läpi joka ei saa kiekkoa haltuunsa vaikka olisi odottanut tyhjä häkki.

töötens. vanc hienokseltaan hallitsi erää, pääsi useasti yrittämään mutta ei mitään unelma tontteja kahta tilannetta lukuunottamatta.

2 erä. ainmenee täyttelee pulloja, alps mukaan peliin.

0:20 hyvän näköne tilanne missä melö oli maskis ja maikol vetäjän paikalla mut böön syöttö kestää niin kauan et siihen päästään helposti väliin

0:44 summelö heittää toivotaanroikun maalille jonka hanifin kauhoo hieman tuurilla/moken möhläyksestä sisään. 1-1

1:00 tunnetta kehissä.. violenttepöö
sekä muutama lapsus.

1:40 melö laittoi loistavan zipin vapaana olleelle böölle. tältä puuttuu kuitenkin jarrut että olis päässyt vetää hyvästä paikasta.

2:20 alps-ahl 2v1, alps hakee ahlströmiä vaikka olis ite hyvin voinut vetää. tämän vanc puolustus näkee kuin eilisen ja peittää yrityksen.

3:30 alps ja nofear 2v1. syöttöä haetaan mutta vuorostaan maikol on loistavasti välissä.

4:15 alps koittaa roikkua turhan vaikeaa, ahlstöölle josta seuraa vain turha kiekon menetys.

4:50 böö kikkailee 1v3 itsensä laidasta vapaaks. syöttää oneen melölle joka ei ole hereillä...

5:15 taaaas 2v1 hyökkäys vanc päätyyn, jossa kiva aina samalla kaavalla hakee ahlströmille syöttöä minkä vanc on oppinut edellisen selkäsaunan jälkeen pitää kiinni.

tööttelis
pientä hermoilua molemmilla jengeillä. tilanteet kuivuvat kerta toisensa jälkeen kasaan yliyrittämisen ja turhan hätäilyn toimesta. pelin painopiste siirtyi ottelun puolivälin jälkeen KiVa:lle. Maltti on valttia.

3.erä

00:20 Ahlströö tekken, alps nofear ahlström pelaa tic tac toe ja 2-1. huom, kaverin toinen paikka ja toinen maali tässä ottelussa

1:10 böö koittaa pelata luukulle jonka moke melkein imaisee suoraan sisään.

2:00 maikol säntäilee kiekonriistoon minkä alps pelaahyvin.. saa maikolin ulos tilanteesta polkee läpi mut todella huono veto.

3:00 hani kikkaa blle. vetää ränniin. maikol menee vastaan aikailee kiekon kanssa ja tämä on kostautua vastahyökkäys maalilla. hänen onnekseen ahlström mokaa ensimmäisen kerran tässä kiekko.tk pelissä ikinä.

4:00 kiire tulee vancille. vähän edelleen turhaa puskemista. pienellä maltilla ja syötöllä vapaaseen paikkaan peli olisi ollut jo tasan, mutta hätäillään vedon kanssa joka kilpistyy vain sumppuun.

5:13 vanc hyökkäyspään aloitus. böö pelataan vetopaikkaan minkä KiVa:n vahva puolustussumppu hoitaa.

Kiva pelaa fiksusti aikaa loppuerän kiekon kanssa, ja varmistaa Powerliigahistorian ensimmäisen kultamitalin.

tööt.

Onnea Kiekon Vastaisuus
Tietoja
Tuomari: Latex
Lisätty: 24.02.2018 00:56

Kommentit (6)

Ortuzar, 24.02.2018 01:02
Kiitoksia kaikille vastustajille menneestä kaudesta. Kiitos myös otteluiden tuomareille, sekä johtokunnalle.
Juraj, 24.02.2018 16:39
Onnittelut mestaruudesta KiVa ! =)
Firmino, 24.02.2018 16:39
Onnittelut Kiekon Vastaisuus!
TAPPOKONE, 24.02.2018 18:45
Gz KiVa!
P.Ton87, 24.02.2018 19:18
Grattis!
ainmenee, 25.02.2018 11:17
Ahlströmiltä huikeeta pelaamista pudotuspelien ajan ja maalin saattoi tehdä mistä tahansa. Mut ei sovi unohtaa puolustusta Ke1sar1 ja Nofear. 1 maali ainoastaan finaalipeleissä. Ke1sar1 blokkas useamman vedon tässäkin ottelussa. Parhaat tekopaikat mulla (ei kyl tuu ilmi otteluraportista) ja alpsilla mutta niistä pitäis tehdä. Vancouver teki kovan nousun finaalipeleihin mutta KiVa tällä kertaa parempi. Poweri ei montaa joukkuetta vaatis että vois jatkua entiseen malliin.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.