Tranmere Rovers 4 4 14
Kiekon VastaisuusKiekon Vastaisuus 56% 64% 59%
Tranmere Rovers 43% 35% 40%
Ja taas mennään. Viimeiseen koitokseen.

01:04 Kiekon Vastaisuus saa pyörityksen käyntiin joka johtaa Ahlströmin upeaan maaliin, ja toiseen... ja kolmanteen...

Seuraavana tykittää puolestaan b-pisteeltä Timpe neljään nollaan.

Azevedo päsee läpiajoon mutta netti painaa sen verran, että harhautus myöhästyy sekunnilla.

Ja pian toisessa päädyssä soi. Maalintekijänä Timpe.

Ensimmäinen erä oli maalintäyteinen Vastaisuudelle. Kokoajanhan tämä selvää on ollut nettiservereiden takia, että Vastaisuus jatkoon menee koska pääsi aloittamaan sarjan kotijoukkueena.

Jälleen soi erätauolla Voimalaulu. Erässä Laukaukset maalia kohti tasan, eli hyvin on Tranmerekin pysynyt mukana.

Heti toisen erän alkuun KiVa teki maalin, jonka jälkeen Slondi Tranmere Roversista tekee kaksi maalia.

Hyvä paikka KiVan päädyssä kun DAVEKE syöttää one timerin ja pian toisessa päädyssä Timpe harhauttaa upeasti maalivahdin, mutta jokin pyörähdys tulee ja maalinteko epäonnistuu.

Näin loppuu tämä erä.

Kolmas erä on taas KiVan pyöritystä alusta asti. Kaksi maalia he saavat vielä aikaiseksi.
Tuomari: Maikol
Lisätty: 12.02.2018 01:43