ApinalaumaApinalauma 1 4 3
Kalamazoo Wings 2 4 0
ApinalaumaApinalauma 52% 39% 45%
Kalamazoo Wings 47% 60% 54%
Jeaa tääl alakamaisillaan sunnuntai illassa Apinalauma - Kalamazoo Wings puol välly sarja GAME 1 !!!

Seuraa häntä: Jebsu (API) - odotettavissa tasainen ottelusarja. itse kokenut konna Jebsu voi ihan pelkällä kokemuksellaan ja rauhallisuudellaan ratkoa tasaisia maalin otteluita.
Seuraa häntä: Lennart (KAL) - erittäin taitava kiekonkäsittelijä ja hyvä suojaamaan. loistava pelinrakentaja, joka pelinlukutaidollaan voi luoda vaikkapa tusinan paikkoja yhteen erään.

MUSTAFAN TEESIT :D
- molempien joukkueiden viimeistelyn tehokkuus
- kokemus. haittaako mahdolliset tärinät jonkun peliesityksiä?

*** PERIOD 1/3 STARTING
0:00 kiekko jäähä ja pojjaat kauhoopi
0:35 kalat malttaa ja pitää rauhassa kiekkoa omassa päässä
1:30 Clein pääsee ampumaa keskeltä, mualivahti koppaa
1:54 buffy hakee vetopaikkaa mut Apinapuolustus iholla kiinni
2:48 1-0 Stana Jebsu 'e' - buffy nukahtaa ja Jebsu pääsee vapasti shottaa beeltä, Stana napostellee riparit sisuksii
3:14 Clein ampuu, cero peittää
4:09 1-1 lll Lennart Clein - Lennart kesottaa täydellisen leivoksen takiksille ja lll pääsee siirtämää tyhjää nuottaa
4:54 'e' kesottaa mut kukaan ei pääse väliin ja kiekko kulmaan
5:02 *** icing by Kalamazoo Wings
5:04 'e' avopaikassa keskellä, mualivahti torjuu kilvellä
5:33 Jebsu ampuu suoraa pasusta, buffy peittää vedon
*** PERIOD 1/3 OVER

Eka erä ohi. Ensimmäiset pari minsaa varovaista pelii ja molemmat lähinnä piti kiekkoa omassa päässä kunnes menetti keskialueella. Loppuerä oliki sitte vauhdikkaampaa, paikkoja nähtiin muutama ja maalihanatki saatii auki. Tokan erän pariin.

*** PERIOD 2/3 STARTING
0:00 kääkkä jäähä ja urokset kauhoopi
0:05 *** icing by Apinalauma
0:51 HUUH Lennart kesottaa, lll kuljettaa kiekon tolppaan josta kiekko jää maaliviivalle paikalleen, mutta samassa hässäkässä violent
3:46 'e' sulkee, ei pyydä anteeksi
4:32 2-1 Stana Jebsu - Jebsu ajaa väkisin luukulle, kiekko kimpoo takaviistoon Stanalle joka shottaa puckin etusesta sisuksii ja Apinat johtoon
4:58 Stana ampuu hyvän kudin mut oma pekaaja 'e' blokkaa sen
5:07 3-1 Jebsu - vanha konkari pitää Kalapuolustusta pilkkanaan ja painaa maskimaalin vastustamattomasti
5:36 3-2 Clein Lennart lll - Lensu shottaa hankalan kudin kohti takakulmaa, veska joutuu sylkemään ja Clein napostelee riparit sisuksii
5:45 *** offside by Kalamazoo Wings
*** PERIOD 2/3 OVER

Toka erä ohi ja aikamoist ilotulitusta. Kalat painosti kovasti mut erän lopussa Apinalauma pääsi selvästi hieman niskan päälle. Mennääs katsomaa miten ekassa geimissä käy. Viimoisen erän parriin!

*** PERIOD 3/3 STARTING
0:00 limppu jäähä ja sankarimme kauhovat
0:20 4-2 Stana 'e' cero - maskia on ja Stana shottaa etusesta puckin sisuksiin ou jee
0:47 Clein pääsee shottaamaa läheltä mut laukaus jää hiljaseks ja vaarattomaks
1:47 Clein vetäsee ihanat jalkamiinat ja pääsee shottaa beeltä mut veska hereillä
2:05 'e' linkoo, lll peittää
2:17 4-3 Clein Lennart buffy - jälleen Clein haastaa ja pääsee ceron ohi heittämällä, bpisteelle kudille ja takakulmassa helisee!
4:07 Stana kudittaa, Clein ottaa mustelman
5:33 *** icing by Apinalauma
5:49 Lennart hakee vimmatusti maalinedestä tasotusta mut joutuu goalieen
5:58 Lennart ampuu kaukaa ohi
*** MATCH OVER

Matsi päätökseen ja Apinat veivät niukasti ekan matsin nimiinsä. Jatketaan sarjaa...