OEOEOEOE ACES - FIINIX RISING GAME 2 alkamas Fiinix vei ekan NIMIINSÄ JA NYT LÄHETÄÄ SIT REVANSSISSA OTTAMAA MIEHESTÄ MITTAA !!!!!

SAAPI PELLAA!!!

0:00 urokset kauhoopi oee
0:21 *** icing by ÄSSÄT
0:29 suppo223 kesottaa, Kaakkuri sörkkii mut ohi kimpoo
1:13 0-1 Kaakkuri - Kaakku pääsee maalin edustalt sullomaa väkisin kiekon pömpelii w0w!!
2:13 hupu-Meira 2vs1 mut Jawssaus nollaa!
3:08 Jaws tulittaa viivasta mut huti kuti :P
3:30 hupunen tarjoo Meiraajalle bpisteel, vedosta maukas ripari mut kukaa ei oo lapioimas sisuksii
3:37 0-2 göntsä seppo223 Kaakkuri - göntsä pääsee vastahyökkäyksest bpisteel ja laittaa kieko sisuksii
3:51 Meira taka tolpil haaskalla mut moke venyttää patjan eteen!
4:52 Kaakkuri zippaa takiksille, göntsä just siirtämäs tyhjii mut Meira pelastaa :)
5:15 göntsä pääsee shottaa keskelt, mualivahdin hanska heiluu :D
5:27 Ässät rakentelee hupulle paikan been tuntumast mut kiekko o muali vahdin räpsäs!
5:59 TÖÖÖÖÖÖT

Ensimmäine erä oli siinä ja peli paljon vauhdikkaampaa ku ensimmäises matsis. Selvästi ekan matsin kankeudet ja jännitykset selätetty ja nyt aletaa vääntämää sit kunnol! Oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita molemmilla! SHIT TOKAN ERÄN PARIIN!

Erätaukomusa: Bruno Mars - Finesse

0:00 kiekko jäähän ja ukot kauhoopi
1:08 huputtaja pääsee kudittaa beeltä, ripari tulee ja ite sohii sitä mut puolustus pääseepi välii
1:27 *** icing by ÄSSÄT
1:40 Jusambo ampuu blokkeihin
1:56 göntsä pääsee ampuu vapaasti beeltä, veskan patjaan pamahtaa
2:18 Oskari sulloo maalin edustalla mut puolustus edessä
2:32 göntsä shottaa Oskuu feissii AI STNA :O
2:42 *** icing by FIINIX
2:56 göntsä hakee kesoa, osuu hupuseen ja kimpoo hupun päästä 2 metrii korkeena ylä rimaan :D
3:01 *** icing by ÄSSÄT
3:32 göntsä kudittaa keskeltä mualivahdin hanskan sisälle
3:35 *** offside by FIINIX
4:27 göntsä haastaa 1vs1 mut Oskari nollaa
4:36 teppo223 ampuu bpisteelt etu tolppaan OH MY GOD!!
4:45 *** offside by ÄSSÄT
5:20 1-2 Meira Oskari - ANBÖLIEVABLÖ Oskari tarjoo Meiraajalle maalin edustalle joka shottaa puckin tolpa kaut inee ja tuo Ässät maalin päähän!!!
5:37 seppo223 shottaa keskelt mut mualivahti poimii ku marjan
5:45 *** icing by ÄSSÄT
5:49 göntsällä avo mesta mutta veska ottaa
5:58 ässät kokeilee kaukaa ja veska torjuu kilvellä
5:59 TÖÖÖÖÖÖÖT

Toka erä oli siinä ja Meira teki ELIN TÄRKEÄN maalin ässille viimeisellä minuutilla. Viimoiseen erään aces lähtee GAME ONEN tavoin maalin karku matkalta. Onko ekasta kamppailusta opittu jotain ja pystyykö Ässät tasoittamaan matsin? Otetaa tästä selvää!!!

Erätaukomusa: Robin - Frontsaid Ollie

0:00 kiakko jäähä ja herras miehet kauhoopi! nyt jännitetään miten käy GAME 2:ssa !!
0:44 1-3 göntsä teppo223 Jaws - pitkähkön fiinix pyörityksen päätteeks göntsä ampuu keskeltä tyhjään maaliin maskin ansiosta
1:28 *** offside by FIINIX
1:39 Meiralla mahtava tontti, veska vetää pidemmän korren =/
1:55 2-3 Meira - hupun poikanen kesottaa takiksille ja Meira sulloo väkisin sisään!!! jouko vie hupulta syötön pois
2:23 2-4 Kaakkuri göntsä Jaws - maalille nakataan ja Ässäpuolustus pelaa heikohkosti maalin edustan ja seurauksena Kaakku pääsee tökkimään tyhjään rysään
2:51 3-4 Oskari Meira hupu - Oskari paikkaa äskeisen maalin ja shottaa bpisteeltä Meiraajan passista komeesti taka kulumaan! NYT ON JÄNNÄ PELI!
3:17 Jaws ampuu kaukaa, leveeksi menee
3:40 Jaws ampuu viivasta, Kaakkuri kuljettamassa tyhjiin mutta samalla osuu maalivahtiin hartioillaan ja tulee violent. DRAAMAA
4:08 Fiinix vaarallisilla paikoilla ja pyöritys jatkuu. Ei silti maalia.
5:00 viimoinen minuutti käyntiin! Aces hakee vimmatusti tasoitusta!!
5:20 Jusa shottaa mutta blokkeihin!
5:27 göntsä-teppo 2vs1 mutta pakki blokkaa tyhjän huhhu
5:27 *** violent behavior by göntsä
5:42 Oskun keso blokataan
5:51 Hupu Ankka hakee vanhuria tuloksetta
5:57 4-4 hupu Oskari Jusa - OIOIOI OSKARI SHOTTAA KESKELTÄ JA KIEKKO KIMPUU PAKIN BLOKISTA HUPULLE TYHJÄÄN MAALIIN. PELI TASOIHIN!!!!
5:59 TÖÖÖÖÖÖÖÖT

DRAAMAA! JATKOILLE MENNÄÄN! PLAYOFF KIEKKOA! MAHTAVUUTTA!
Acesin sinnikkyys palkitaan! Nyt jatkoajan pariin ja katsotaan saako Ässät tasoitettua sarjan vai ottaako Fiinix toisen täplän!!!

cero: ratkaisumaali ajassa 2:34 göntsä yläsee
Darmian: Meira ratkasee
Neula: Meira
Kovacic: teppo tekee 2:23
Pirne5: kaakkuri 2:05
MopsiMoi: oskari omiin en tiiä millo

0:00 kiekko jäähän ja sankarit kauhoopi!
0:53 varovaista peliä molemmilta, ei vielä paikkoja kummallakaan.....
1:13 Ässät alueella kiekossa mutta autopass ohi ja kiekko omaan päähän
2:09 Meiraaja shottaa viivasta, veska torjuu ongelmitta
2:35 hupun poikanen hakee kesoa, peittoon jää
3:06 0-1 göntsä Kaakkuri - göntsä ampuu bpisteeltä taka kulmaan ja sarja 0-2 !!! OH MY GOSH

ÄSSÄT saves: 1 poss: 53%
FIINIX saves: 1 poss: 46%