Kalamazoo Wings 0 2 1
Löysät BoisLöysät Bois 2 2 6
Kalamazoo Wings 48% 61% 56%
Löysät BoisLöysät Bois 51% 38% 43%
JAJAJAJAJAJA TÄÄL ALKAMAS KLO 17:28 GAME 3 KALANMAKSA WINGS - MONTREAL JEAHJEAH ZIIRLIIDERIT LAITTAA PYLLYT PYÖRIMÄÄ JA DEEJII SOITTAA MUSAA TUNNELMA ON KATOSSA !!!!!!

Sitte vähä kravattia kaulaan ja asiapuhetta. Sarja 2-0 Kaloille ja puolivälieriin pääsy katkolla heille. Äsken nähtiin erittäin tasainen mittelö jota jouduttiin yli 25min vääntämään jotta saatiin ratkaisu. Montreal oli ajoittain jopa niskan päällä, mutta jos he haluavat tästä vielä jatkoon mennä niin viimeistelyn täytyy olla erittäin tehokasta, sillä paikkoja ei hukattavaksi ole.

Montreal: Darrew-niz-rööri-virkki

Seuraa häntä (KW): Clein - kova viimeistelijä jäänyt hieman "varjoon" ainakin omissa rapsoissa. Lennartin tavalla kokemusta löytyy kovista matseista, jopa finaaleista. vähämaalisessa kamppailussa voi olla juuri se pelaaja joka pystyy siitä hieman huonommastakin paikasta yllättämään maalivahdin.

Seuraa häntä (Montreal): virkki - vakuuttanut allekirjoittaneen perusvarmalla pelillä ja etenkin ottaa monia mustelmia ottelua kohti. jos jatkaa samoja otteita kuin äskeisessä matsissa, niin jälleen nähdään vähämaalinen ottelu, ainakin Kalojen osalta.

SIT LÄHETÄÄ OTTAA SELVÄÄ MITÄ GAME 3:SSA TAPAHTUU LETS GOOOOO

0:00 Kääkkä jäähän ja pojat kauhoopi OEE !!!
Neula: pojat kauhoopi
*** Pare kicked Neula from the room
0:39 0-1 Darrew - WOW kaunis kuti keskeltä tolopan kaatta naattia naattia MONTREAL FANIKATSOMO RÄJÄHTÄÄ !!!!
4:24 niz jälleen peippailee äskeisen ottelun tapaan, kaunista
4:38 Toimitusta Kalojen maalille mutta ei mitään vaarallista tilannetta saada aikaan
OEL: Fake:Dddddd
5:37 Tästä varmasti puhutaan vielä paljon. 0-2 erän loppuun Montrealille olisi ollut erittäin maukas asetelma lähteä toisen erän pariin
5:59 TÖÖÖÖÖÖÖT

Darrew: olipaha vuosisadan lagi
Neula: josset huijaa et haluu voittaa
OEL: Xd hyvin toipu
Bonz: VOI JUMALAUTA NÄITÄ FEIKKILAGEI??
Jaws: tuo ny oli jo mauton

Ensimmäinen erä oli erittäin mielenkiintoinen. Darrew vei heti alussa Montrööt kauniilla laukauksella tolpan kautta johtoon ja muutenkin Montrealit pelasivat yllättävän pirteästi. Monesti kun on nähty näissä 2-0 tilanteissa kolmannen ottelun menevän ylikävelyksi. Tämän ottelusarjan kannalta alle kirjoittanut olisi toivonut 0-2 maalin tulevan, mutta näillä mennään mitä on!

Erätaukomusa: Gettomasa: LÖSSI

LETS GO TOINEN ERÄ JEAH JEAH

0:00 kääkän poikanen jäähän ja isännät kauhoopi :P
0:30 Kalat toimittaa maalille mutta ohi viuhuu ja rännin kautta omaan päähän
0:50 Clein hakee kesoa maalille, virkkaus välissä
1:07 1-1 Clein - Lennart tarjoo Cleinille maalinedustalle namupaikan josta kuitenkin sohii tolppaan. jatkotilanteesta vanhurilla peli tasoihin ja katsomon mimmit märiksi.
1.36 Clein hakee kesoa, blokit edessä.
1:53 Lensu yrittää toimittaa mutta Montrealit sinnikkäästi peittävät
2:27 Vaaraliinen hyökkäys ja lll shottaa viiksien välistä parta karvan verran ohi PUUH CLOSE
2:59 niz hakee vimmatusti viivapommia, Lensu tanssii edessä
3:20 Clein shottaa, virkkaus koristelee itseään mustelmalla
3:39 *** offside by Kalanmaksa
3:49 Darrew-niz 2vs1, nizzaukselle tarjotaan bpisteelle spotti mutta ohi viuhuu
4:04 Erittäin vaarallinen 3vs2 hyökkäys Kaloilta, Lennart lämäämässä jo riparia tyhjään rysään mutta nizzipaisti pelastaa hieman törkeähköllä koukulla.
5:01 nizzaus toimittaa luukulle, kiekko pomppii maalin taakse
5:38 lll hakee kesoa, muurit edessä!
5:53 Kalat hakkaavat jälleen päätä Montröön pakkimuuriin
5:59 TÖÖÖÖÖÖT

Toinen erä päätöxeen ja Kalat palasivat ehkä hieman hallitsevammaksi osapuoleksi. Peli kutkuttavasti 1-1 ja tässä meinaa tulla jännä kakka housuun. Pidemmittä puheitta viimoisen erän pariin!!!!

Erätaukomusa: Dr. Alban - It's My Life (ON KOVA!!!)

0:00 Limppu jäähä ja ukot kauhoopi !!
0:12 1-2 Darrew niz - Darrew on irti!!!! läpäristä Lionel Messimäinen sijoitus alakulmaan ja vie joukkueensa salamamaalilla johtoon!
0:54 Lensu painaa kiekon voimalla tolppaan
0:56 2-2 lll - sekava tilanne meni itseltä ohi, maalinedestä rouhi
Darrew: pieni lag
Darrew: mites se maali?
Kalanmaksa Wings päättää olla tekemättä omaa maalia, vaikkakin samassa ottelussa Darrew jätti tekemättä läpiajosta juuri lagin takia. Fair play?
1:42 *** offside by Kalanmaksa
2:23 Vaarallinen shotti Kaloilta. Kiekko ei kuitenkaan löydä verkkoon.
3:26 (perä)rööri shottaa, mualivahti on jo poissa pelistä mutta puolustus peittää
3:44 Clein shottaa keskeltä... KLOP
3:44 *** violent behavior by Cleinaus
Clein: sry
4:16 buffy shottaa viivasta, virkkauksen pakarasta kimmahtaa kiekko kulumaan
5:32 Clein shottaa bpisteen tuntumasta, maukas riparin poikanen mutta niz lapioi pois
5:52 *** offside by Montreal
5:59 TÖÖÖÖÖÖÖÖT

Jatkoille mennään jälleen. Mikäli Kalanmaksa Wings olisi herrasmiessääntöjä noudattanut niin kuin Montreal teki niin nyt saatettaisiin aloitella GAME 4:a. Mennään kuitenkin jatkoajan pariin. 4vs4 ÄK. LETS GOOOO

Erätaukomusa: emppe ft. jonttu - Ikävä

0:00 KIAKKO JÄÄHÄN JA MIEHET KAUHOOPI
0:40 lll shottaa, virkki ottaa mustelman kasseihin
1:36 Kalat pyörittää alueella, muutama vaarallinen heitto maalille mutta ratkaisua ei vielä nähty.
2:23 Peli pyörii keskialueella, varovaista on nyt molemmilta.
2:52 Lensu hakee kutia mutta Montreal peittää kaikki mahdolliset vaihtoehdot
3:15 lll kesottaa, blokkeihin jää
3:52 Pelottavan näköinen ruuhka Montröön maalilla, kiekko kuitenkin mokelle
4:48 Darrew kaunis futismainen tökkäys nizille pystyyn, aivan vapaa bpiste shotti niziltä mutta mokke torjuu patjalla.
5:45 Kiekko toimitetaan luukulle Montröön toimesta mutta mokelle päätyy

Kalanmaksa poss: 61% saves: 2
Montreal poss: 38% saves: 4

Eka jatkoerä maaliton. Pelaajat toivovat että jatketaan samantien toista jatkoerää ja näin tehdään. Paskanjauhanta sikseen ja jatketaan :D!

0:00 Kiekula jäähä ja ukot kauhoopi
0:15 Montröö 2vs1 mutta kuivuu kasaan argh.
0:30 buffy hakee ratkaisua itse mutta ei onnistu
1:23 1-0 Clein - b00m viiksien välistä Clein shottaa tolpan kautta sisään ja sarja 3-0. Kalojen kotiyleisö mylvii!!!

Kalanmaksa Wings poss: 42% saves: 2
Montreal poss: 57% saves: 2

Kalanmaksa Wings jatkaa puolivälieriin. Sarja 3-0. Montreal laulukuoroon Teerien ja muiden lintujen joukkoon laulamaan. Hieno ja tasainen sarja joka valitettavasti päättyi jo kolmannessa ottelussa. Miehekäs esitys Montrealilta. Ei mitään hävettävää, päin vastoin rinta rottingilla kohti ensi kautta!

MUSTAFAN TÄHDISTÖ KOKO SARJASTA :D
*** Lennart - ehkä hieman vaisuhko viimeisessä matsissa, mutta isossa roolissa kahdessa ensimmäisessä ottelussa. ei huono peli kolmaskaan. monipuolinen ja johtava pelaaja.
** Clein - melko usein playoff sarjoissa vaikeinta on katkaista sarja. Clein ratkaisi molemmat jatkoajat, sekä toisessa että kolmannessa ottelussa. kultaakin arvokkaammat maalit.
* virkki - muutamaan otteeseen jo ottanut herran esille ja vieläkin täytyy antaa pisteet virkkauksen suuntaan. jatkuvasti peittämässä laukauksia, kesoja, syöttöjä, 1vs1 tilanteita. pelasi sarjan toisen sekä kolmannen ottelun. varsinaisella peliajalla näissä matseissa yhteensä vain 2 päästettyä maalia. erinomainen suoritus vastustajan kovaa ja vauhdikasta hyökkäystä vastaan.