Kalamazoo Wings 3 2 3
Löysät BoisLöysät Bois 40% 49% 43%
Kalamazoo Wings 59% 50% 56%
OEEEEE TÄÄL ON ALKAMAS MONTREAL - KALANMAKSA WINGS GAME 2 JEAJEAAAA ZIIRLIIDERIT PYÖRITTÄÄ JO PYLLYJÄ CAMAAAA !!11

Sarja Kaloille 1-0 ja vuorostaan Montreal pääsee koti hallilleen näyttämään mistä se kana pissii :P Kalat edelleen ennakko suosikkina tähänkin otteluun, lähetää kattomaa OEEEE

0:00 KIEKKO JÄÄHÄ JA PELI ALKAA OEEEE
0:23 Vaarallinen keso Montröö maalille mut Lennart miekkailee ainoastaan pakin kanssa :/
1:00 virkkaus pelaa kauniisti nizzipaistille väliin ja hän tällää bpisteeltä sydämensä kyllyydestä, pääsee vielä omaan ripariinkin mutta ei saa viimeisteltyä
1:54 Kaloilla pientä pyörityksen poikasta hyökkäys alueella
2:01 Lensu shottaa blokkeihin
2:18 Clein bpisteeltä, mualivahti poimii marjan
2:31 niz kesottaa mutta mualivahdille mennee!
3:18 (perä)rööri hakkaa Lennartilta melkeen tajun kankaalle
3:19 Montreal 3v2 hyökkäys.......
3:29 Hieman pipariksi menee ja ilman vaarallisia kuteja vältytään
3:31 *** violent behavior by (perä)rööri
3:42 Clein shottaa beeltä, veska ottaa nauraen kopin
4:05 Lennart riistää keskialueella ja menee kudille, pakit blokkaa
4:15 Vaarallinen shotti Cleiniltä viiksien välistä, lll räpeltää riparin verkkoon mutta väärältä puolelta tolppaa :/
4:50 buffy nousee viivasta ja kiekko päätyy hieman onnekkaasti lll:lle maalinedustalle. ei kuitenkaan maalia.
5:26 Montreal katkoo puolustusalueella viivasta ja lähtee vastahyökkäykseen....
5:31 (perä)rööri kokeilee mutta ohi menee
5:48 Kalat jälleen kudille bpisteen tuntumasta mutta kaalivahti ottaa ongelmitta kiinni
5:56 *** offside by Montreal
5:56 nizzaus katoaa mystisesti huoneesta oee taikuri
5:59 TÖÖÖÖÖÖÖÖÖT

Ensimmäisen erän poikanen saadaan päätökseen ja taululla komeilee edelleen lukemat muna-muna. Melko varovaista peliä molemmilta, mutta eilisen GAME 1 tapaan Kaloilla muutama vaarallinen laukaus bpisteen tuntumasta. Tällä kertaa kuitenkin maaliton ensimmäinen erä :D ! SIT MENNÄÄ TOKAN ERÄN PARIIN OEOE

Erätaukomusa: JVG - Popkorni

0:00 Kiekko jäähä ja niz kauhoo voiton ku hullu puuroa!!
0:23 lll lagaa.........
lll: jooh kts toimii...
0:29 Peli jatkuu
0:55 *** offside by Montreal
1:14 Clein ampuu ruuhkasta bpisteen tuntumasta, vaarallinen ripari mut ei Kalapelaajia haaskalla
1:32 lll hakee kesoa, (perä)rööri laittaa lihaksikkaan pohkeensa eteen
2:20 Peli pyörii jälleen keskialueella, molemmat puolustavat tiiviisti :D!
3:10 0-1 Clein Lennart buffy - Lennart shottaa tolppaan ja Clein pisteleepi irtokarat pussiin
3:30 Lennart peippailee itsensä bpisteelle, mualivahti vetääpi pidemmän korren
3:41 *** Darrew on goalie area
4:01 Darrew maskissa ja niz shottaa, mutta Kalojen lihamuuriin kilpistyy
4:15 Darrew pujottelee kuin Palander ja shottaa beeltä, mokke torjuu kilvellä
4:35 Clein vuorostaan kudilla beellä, maukas ripari mutta Montreal pakit ekana välissä
4:40 *** icing by Montreal
4:52 nizzipaisti shottaa keskeltä, erittäin vaarallinen ripari mutta ei ketään tökkimässä sisään
5:43 *** icing by Kalanmaksa
5:48 (perä)rööri ampuu vaarallisen laukauksen kiveksen verran takakulmasta ohi puuh
5:58 Vikalla sekunnille Clein maalinedustelle riparilla, miekkailee kiekon tolppaan
5:59 TÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT

Erä number 2 päätökseen molemmilla paikkoja naulata maali ja Kalat siinä ensimmäisenä onnistuivatkin. Molemmilta kuitenkin puuttuu maalilta mies joka laittaisi noi maukkaat riparin poikaset tyhjään rysään. VIIMOISEN ERÄN PARRIIN!!!!

Erätaukomusa: Arttu Lindeman - Läikkyy oee :D!:D!

0:00 LIMPPU JÄÄHÄ JA UROKSET KAUHOO !!!!
0:12 HUUUH niz shottaa beeltä viuhuvan kudin hieman takakulmasta ohi
0:27 niz jälleen linkoo hieman kauempaa tällä kertaa, mualivahdin hanska heilahtaa
0:50 Darrew kesottaa mut kaalivahdille menee
0:52 Darrew sulkee perään ja joukkotappelu on valmis alkamaan. Mitä täältä selostamosta näen niin ainakin buffy veti poikkarilla (perä)röörin maalin sisälle.
0:53 Myllyt ohi ja peli jatkuu
1:58 Lennart ampuu kaukaaaaaa, mualivahdin patjaan :D!
2:30 lll heittää luukulle, ei ongelmia puolustuksella
3:00 Jälleen peli pyörii keskialueella ja vaarallisilta paikoilta vältytään
3:47 Löysä kuti Montreal mualivahdin hanskaan
4:03 Lennart hakee vimmatusti vetopaikka mutta Darrew tulee kuolleesta kulmasta ja taklaa lensun jään pintaan
4:21 1-1 Darrew - kuin varkain Darrew saa kiekon hyökkäysalueella ja ampuu kiekon etusesta sisään !!! Maalilla kova ruuhka ja mualivahti oli aevan kuutamolla
5:16 Clein kiemurtelee mutta virkki tanssii hienosti edessä ja blokkaa laukauksen pakarallaan
5:50 niz sooloilee keskialueella ja hakee sankarinviittaa selvästi, tuloksetta
5:59 TÖÖÖÖÖÖÖT

Viimoinen erä päätökseen ja huhhuh jännäksi menee, jatkoajalle mennään ratkomaan GAME 2 !!! Nyt Montrealilla _erinomainen_ paikka tasoittaa sarja 1-1. Mikäli kalat taas vievät tämän, niin seuraavassa matsissa sarja onkin jo katkolla. Mennään jatkoajan pariin!!!

1:51 lll kesottaa, blokkeihin jää
2:07 Lennart shottaa ja maskia on, mutta nizaus venyttää luistimen terän eteen!
2:20 Cleinaus haastaa 1vs1, virkkaus tekee työnsä hyvin
2:34 *** icing by Kalanmaksa ja aloitus heidän päähän
2:42 Clein nostaa hyökkäystä ja hakee kesoa, ei kuitenkaan koskaan löydä maalille asti
3:09 niz kauniisti pujottelee itsensä bpisteelle ja laukoo buffyn puikoista, mualivahti koppaa huuhh
4:31 HUUUH lll kesottaa ja Lennart meinaa päästä väliin mutta kiekko jää luistimiin CLOSE
4:48 Darrew vaarallisesti keskellä mutta buffy pääsee juuri oikealla hetkellä ajamaan selästä
5:28 Darrew kudittaa keskeltä, blokkeihin pysähtyy

Montreal poss: 52% saves: 1
Kala poss: 47% saves: 2

Ensimmäinen jatko erä päätökseen ja molemmilla jäätävä bussi parkkeerattu keskialueelle, niin kuin arvata saattoi. Montreal saa järjestettyä hienoja kolmen kaistan hyökkäyksiä, kun taas Kalat enemmänkin kyttäävät oikeaa paikkaa iskeä. Erittäin tasainen erä. Täs voi käydä ihan miten vaan :D!

Erätaukomusa: Aqua - Barbie Girl

0:00 SHIT MENNÄÄ CAMAAAAAA
0:49 lll shottaa pienestä kulmasta, kaalivahti torjuu ongelmitta :P
1:09 (perä)rööri hakee viivasta kutia, mualivahti venyttää juur ja juur!!
1:15 *** offside by Kalanmaksa
1:28 lll kesottaa, rööri pelastaa
1:39 0-1 Clein Lennart - Lensu nakkaa keson takiksille ja Clein tökkää etukulmasta limpun uuniin AI AI

Montreal poss: 48% saves: 1
Kalanmaksa poss: 51% saves: 1

MUSTAFAN TÄHDISTÖ :D
*** Lennart - jatkoi samoja vahvoja otteitaan mitä esitti GAME 1:ssa
** virkki - itselle aivan uusi nimi, mutta puolusti nöyrästi ja otti mustelmia enemmän ku Neulalla on pisteitä tällä kaudella. harmi ettei saanut kuitenkaan palkintoa.
* niz - oli selvä piristysruiske Montrealin hyökkäyspelissä. suojasi hyvin kiekkoa ja sai omalla hyvällä liikkeellään ja taitavalla mailankäsittelyllään luotua monia paikkoja.