0:15 Tasse riistää kiekon Exadanilta maalin takana, mutta maalivahti pelastaa.
2:45 RST ryöstää kiekon Exadanilta hyökkäysalueella.
3:25 Pitkä kiekko Hellhoundseilta.
4:10 Paitsio Betonimyllyltä.
4:45 Exadan lahjoittaa kiekon RST:lle omassa päädyssä. Taas.
5:01 Pitkä kiekko Betonimyllyltä.
5:07 Exadan ryöstää kiekon kuin karkin omalla siniviivalla ja lupaava 2v1 katoaa kuin taivaan tuuliin.
5:53 Pitkä kiekko Hellhoundseilta.

6:11 Pitkä kiekko Hellhoundseilta.
6:38 Karjis zippaa mainiosti omalta alueelta RST:lle, joka ei onnistu läpäristä.
6:56 MAALI 3-0 Jumbezz
6:56 Pakki laittaa kiekon reppuun. Ottelu näyttää ratkeavan valitettavan aikaisin.
7:08 RST kilauttaa tolppaan.
9:22 MAALI 3-1 Pirne5 (scotty, tertsi)
9:22 Soolonsa päätteeksi Scotty reagoi oneen, vaan yrittää itse. Pirne5 laittaa reboundin maaliviivalta sisään.
9:53 Karjiksen keskialueen zippi ei aivan tavoita RST:tä.
10:08 Kiekko pyörii muutaman sekunnin Hellhoundsien maalin katolla, mutta peliä ei vihelletä poikki.
10:32 2v1, mutta Karjis joutuu pettymään.

12:42 Exadanin pitkä avaus tavoittaa joukkueensa sytyttäjän tertsin, mutta tämä ei onnistu runnomaan kiekkoa maalivahdin ja pakin välistä reppuun.
13:07 MAALI 3-2 scotty
13:07 Hetkinen! Tuleeko tästä sittenkin tiukka ottelu?
13:28 tertsi ja riparissa Exadan
13:55 Paitsio Betonimyllyltä. Paine omassa päässä hellittää viimein, mutta hyökkäys katkeaa ikävästi.
14:45 MAALI Karjis (Tasse)
14:45 Hyvin kolmanteen erään luistellut Hellhounds kaivaa kiekon omasta maalista. Hyvä maski ja hyvä veto.
15:07 MAALI 4-3 Pirne5 (tertsi, scotty)
15:07 Ei se tertsi suostu luovuttamaan, vaan ujuttaa keskityksen Pirne5:lle. Enää yksi maali tarvitaan, Hellhounds. Jännittääkö, Betonimylly?
15:58 Tertsi sulkee pari minuuttia ennen loppua. Maalivahti pyytää jäähyä pelin viivyttämisestä, mutta tuomari ei kuuntele.
16:34 scotty näyttää henkilökohtaista taitoaan luikertelemalla keskeltä ja yrittää ratkaisua, mutta ei saa kunnon osumaa kiekkoon Betonin puristuksessa.
16:54 MAALI 4-4 Tertsi
Siinä se on! tertsi laittaa puolustuksen pakettiin ja siirtää ratkaisun jatkoajalle. Vai siirtääkö?
17:24 Scotty vetää tertsin tehdessä maskia, mutta mahtava come back ei pääty viime hetken voittomaaliin. Ainakaan vielä.

Jatkoajalle lähdetään seuraaville kokoonpanoilla:
Betonimylly: Jumbezz, Karjis, RST
Hallhounds: Exadan, Pirne5, tertsi
18:28 Exadan katkaisee omalla siniviivalla, mutta kiekko pomppaa mailasta. RST pääsee vetämään laidasta.
19:17 RST MAALI 5-4 (Jumbezz, Karjis)
19:17 RST on viisi sekuntia aivan yksin kärkkymässä maalin kulmalla. Keskitys vasemmalta reunalta on helppo laittaa reppuun.
Jatkoajan hallinta Hellhoundseille 51-48 ja ainoa torjunta heidän maalivahdilleen.