ALAKAMAISILLAAN ON Tuolisen Veljesten sekä änhooäl jyrän Montröön välinen kiivas kamppailu! Klockan näyttääpi hieman yli puolta yhtä ke-to välisenä yönä ja raskaan deadline päivän loppu puolella pojat vääntää viimistä matsia kyyneleet poskilla. LETS MENNÄÄ sano ruottalaiset toisilleen:

0:00 Kiakko jäähä ja pojan klopit kauhoo!
0:02 Darrew samantie keskeltä alotuksest läpi mut tökkää kiakon kulumaa :0
0:34 trafiikin poikasta Montröön maalilla mut ei sen vakavampaa
1.07 Darrew yrittää päästä irti mut Tuoliset repii kalsareista darrewin jään pintaan
1:53 Darrew tulittaa bpisteelt, Hobber ottaa mustelman pers poskille
2:57 Darrew riistää ja _aivan_ avopaikassa... ampuu logoon.
3:20 Tuoliset liikutteleepi todella rauhallisesti hyökkäys alueella, paikkaa ei aukee
3:25 Tuoliset hakeepi vauhtia omasta päästä...
3:55 Mäenpää koittaa viivasta, mualivahti ohjaa kilvellä kulmaan
4:15 vähän pitempää painetta Tuolisten alueella, mut paikkoi ei auke!
4:39 Montröö maalin edustalla hässäkkää mut ei pääse Jesben vedolle
5:12 2v1 darrew ja nizzinen, darrew tarjoo nizziselle keskelle, veto ja mualivahti torjuu kilivellä kulumaan
5:39 viiden pelaajan ihmiskasa Tuolisten maalilla, tilanne johtaa Mäenpään moken ahdisteluun hyhyi
5:58 Tuoliset nakkaa vikoil sekunneil maalille kiekkoo, Tenkapaisti ei aivan pääse tökkäsee riparii sisuksii

TÖÖÖT erä ohi, suoraviivasta pelii molemmilta, suht koht nopiaa pojjaat toimittaa kääkän poikasta maalille. Tuoliset sumputtaa puolustus alueella keskustan tiiviisti. tasanen taistelu meneillään, jatketaan siis toiseen erään

0:00 kääkkis tippuu jäähä ja urokset kauhoo mailoillaan!
0:26 nizzaus koittaa etuseen, mokke torjuu patjalla
0:34 *** icing by Tuoliset
1:08 Starba vetää, Mäenpää blokkaa
1:15 Jesben toimittaa, Starba maalilla sutii minkä kerkee mut ei onnistu
1:20 *** icing by Montröö
2:07 niz linkoo keskeltä, Tuolisten puolustus peittää
2:51 Starba antaa mojovan avo jää pommin Mäenpäälle, varmasti helisee päässä...
3:48 Mäenpää-Darrew liikutteleepi nopeel tahdilla, Tuolisten läski muuri blokkaa Mäenpään kudin
4:17 Tenkapaisti nakkaapi pääty plankin kaut Starballe, Mäenpää hoitaa ongelmitta
4:21 *** icing by Montröö
4:55 kääkkä käy Tuolisten maaliviivalla mut ei löydä tietä sisuksiin, 0-0 tilantees jatq
5:57 Hobber nollaa Darrewin 1vs1

TÖÖÖÖT toisen erän poikanen päätöxeen tilanteessa muna-muna. ei vaarallisii paikkoi hirveesti kumpaisellakaan. Tuoliset sumputtaa eikä reikää meinaa löytyä millään. molemmilla selvästi taktiikkana että yks äijä maalille, hikiset pakarat moken eteen ja toimitusta sinne. vielä ei oo tullu tulosta. mennäähä viimoisen erän pariin...

0:00 isännät kauhoopi alotusta minkä käsistään kerkiävät
0:40 Montröö saa onen, mualivahti torjuu Darrewin yrityksen :0
0:54 *** icing by Tuoliset
1:01 K.Carson kokeilee, Tuolisten sumppuun jää
1:30 0-1 Starba Tenka Jesben - Tenkapaisti viskoo maalille ja Starban pentu kuljettelee sisuksiin ÖMEIZING
1:45 *** offside by Tuoliset
2:20 pitkä pyöritys Montrööllä menossa, Tuoliset peittää peräsuoli piukkana jokasen vedon ja vetäjän
2:49 jälleen Montröö laukaus päätyy Tuolisten blokkeihin...
3:21 nizzaus hakee keskeltä vetoa, joku kasan keskeltä koukkaapi
3:43 Darrew heittää maalille nizzauksen lapaan mutta Tuoliset vartioi tiukkaan :\
3:44 *** mualivahdin ahdistelu by nizzaus
4:05 kiekko pomppii VAARALLISESTI tuolisten maalilla, no goal...
4:07 *** mualivahdin ahdistelu by nizzaus

BIGONE: Lesta Veljekset voittaa

4:27 *** icing by Tuoliset, samalla Tenkapaisti käy vaihtamassa mailan
4:44 0-2 Starba Jesben Tenka - rauhallisen hyökkäyksen päätteeksi Starba keski kaistalta hölmistyneen moken ohi kääkätin tyhjään rysän poikaseen, ANBÖLIVÖBÖL
5:19 Montröö hakee sinnikkäästi nousua, mutta nizzisen veto peitetään. vaihteeksi. :\
5:41 0-3 Jesben Starba Hobber - kiakko ränniin, Starbacks nakkaa maalille ja Jesben siirteleepi kiekon sisuksiin
5.59 Darrew kokeilee, moken munille posahtaa :D!
tertsi: HuntiX Ty

TÖÖÖÖT matsi päätökseen, _erittäin_ tasainen taistelu ja paikkoja nähtiin kumpaiseenki päähän. Tuolisen Veljesten tiivis sumppu oli myrkkyä Montröölle ja koitui heidän kohtaloksi. Tuoliset ottaa maukkaan pää nahan ja lähestyy väijymis etäisyydelle play off rajasta.

MUSTAFAN tähdistö :D
*** Hobber - vaikka Tuoliset puolusti joukkueena niin alemmalle pakille nolla pelin poikanen aina kova sana
** Starba - jokasessa maalissa mukana ja paino elintärkeät pelin kaks ekaa kassia