Firmino: 3-3
Hackelius: Vastaisuus 4-2
Dev1ce: kitu 2-5

1. erä
3:33 1-0 (Ahlström) - KsPm katkoo, kuljettaa kiekon hyökkäysalueelle ja keskittää Ahlströmille, joka hieman onnekkaasti saa laitettua kiekon verkkoon. Saattoi jopa mennä puolustajasta.

Tasainen erä ilman merkittäviä maalipaikkoja. Maaliin johtanut tilannekin oli vain puolittainen paikka, josta maali kuitenkin onnekkaasti syntyi.

2. erä
vasuri -> Veideri

9:04 2-0 (testi) - testi puskee itsensä väkisin maalintekopaikkaan ja laukoo tolppaan. Tolppa antaa irtokiekon, josta testi myös itse viimeistelee kiekon maaliin.

11:58 3-0 (testi), Ke1sar1 - keisari avaa upeasti keskialueelle yksin unohtuneelle testille ja b-pisteen tuntumasta testi tällää tarkalla laukauksella kiekon reppuun.

Vastaisuus sai luotua ensimmäistä erää enemmän laadukkaita maalipaikkoja ja se tuotti tulosta. Tulevaisuuden paikat vähissä ja vastaisuuden nolla pitää...

3. erä
13:12 4-0 (KsPm), testi, Ahlström - Ahlström avaa testille ja KsPm:lle onen, kaksikko ei erehdy.
15:02 5-0 KsPm, Ahlström - Loppulukemat viimeistellään vajaa minuutti ennen loppua, kun Ahlström pujottelee läpi kitu-puolustuksen, laukoo, veska pudottaa maalin kulmalla odottavalle KsPm:lle ja hän siirtää kiekon helposti maaliin.

Vastaisuus paransi otteitaan läpi ottelun ja oli toisesta erästä lähtien parempi. KiVan puolustus on ollut erittäin vakuuttava kahdessa ensimmäisessä ottelussa.
Tuomari: KÅSILAUKK
Lisätty: 10.12.2017 22:42