HC Spartak MoscowHC Spartak Moscow - Liverpool LiverbirdsLiverpool Liverbirds 1-6

1erä

ollut lintujen täydellistä myllytystä, mut eivät pääse vaarallisille tekopaikoille.
vancouverilta ei olla nähty vielä ainuttakaan vetoa.

2erä

0-1 dusene (caj firmino) firmino-caj-duse nopea syöttöcombinaatio duse vetää bltä epätarkan kudin mut pomppii onnekkaasti ozon hanurista sisään

1-1 yomatafon (ozo) ozo vie karkin duselta, laittaa maalinedustalle täysin unohtuneelle yomänille joka tinttaa helpon sisään.

1-2 caj (kosilauk) karmea virhe maikolilta omalla sinisellä ja päästää vihun ilmaseen oneen

caj pääsee yksinläpi jonkun hyvästä riistosta omal alueel mut mokaa

1-3 caj (firmi) firmille pomppii kiekko onnekkaasti kulmaukseen josta laittaa vetopassin luukulle unohtuneelle caj:lle joka laittaa varmasti sisään

1-4 caj (rieju) savagelta harhasyöttö omalla alueella, rieju saa ilmasen kiekon, polkee kulmaukseen ja pistää tarkan ja myös hieman onnekkaan syötön pakin läpi ja caj laittaa läheltä jälleen varmasti sisään.

1-5 dusene (rieju firmi) savage päästää dusenen vapaasti maalille jonka rieju huomaa heti ja taroilee maukkaan passin luukulle jonka duselle laittaa rutiinilla.

vancouveril tilanteen poikanen vielä erän loppuun mut ozon ratkasu viipyy ja syöttää suoraan vastustajan lapaan, hänen onnekseen icing by maksalinnut.

tokas eräs alkokin sitten tapahtumaan. enimmäkseen ja vähemmän yllättäen lintujen toimesta. selkäranka katkesi viimeistään sen jälkeen kun liverit lato 3 maalia alle minuuttiin erän loppupuolella.

3erä

caj läpi mut ei tee .

reijo yksin moken kans loistavasta cajn ja dusen esityäst mut veto päin.

caj suihkuun ja kosi kentäle.

reijo riistää maikolilta ja pistää oneen kosille mut haneitee

kosi syöttää luukulle hyvän passin mut duse vuorostaan sössii.

1-6 kosi (duse rieju) dusene saa karkin, pistää tarkalla syötöllä kûsin läpi joka tirvasee etukulmaan.

over.

tässä pelissä näkyi se mistä vähän olimme huolissaan ennen kauden alkua, eli liian isot tasoerot.
Ilman maikolia ja liverin kolmannen erän huonoa maalintekovirettä lukemat oisivat hyvin voineet olla ottelun päätteeksi 1-15