Pääsemme heti kauden alkajaisiksi nauttimaan tästä Powerliigan ennakkoon 2 vahvimman, runkosarjan odotetuimman parivaljakon ensimmäisestä kohtaamisesta.
Rakkaat pitkäaikaiset veriviholliset muista liigoista aiemmilta kausilta.

1.erä

1.48 wiiva pistää beeltä hyvän kudin mutta saa palkinnoksi vain tolpan lommolle. ensimmäinen todellinen tilanne.

dbx on luonut yksin muutaman puolittaisen maalipaikan kun ensimmäistä erää on puolet pelattu, mutta lintujen tiivis nelikko pitää kyllä nämä yritykset kurissa.

3.31 violent by dbx

ajassa 05:00 sakelta mainio avaus 2 pelaajan ohi dbx:lle joka syöttää oneen päässeelle jurylle mutta tämä päättää pamauttaa harrmikseensa tolppaan ja siitä mokkea takaraivoon.. tekninen aikalisä.

0-1 05:30 kåsilauk - (duse - wiiva). duse laittaa sääpallon luukulle ja laukku ei erehdy vaan laittaa varmat sisään maalin edestä

tööööt.. eka erä oli selvää maardujen hallintaa yhdestä takaiskusta huolimatta. Liverien tiivis vankkumaton puolustus pitänyt maardujen levoddomad hyökkääjäd kurissa.

2.erä

1:32 duse - (-wiiva) duse koittaa syöttää maalineteen karanneelle joukkoekamulle, mutta kiekko liruu moken tunaroinnin takia omaaliin.

ottelussa on ollut pitkä tylsä jakso. kiekko liikkuu vuoron perään hyvin hyökkäys alueelle vain tyssätäkseen seinään.

mainio paikka pedataan -wiivalle 5 minuutin tienoilla viiksille.. mutta veetää vain viuhuen huoltokäytävään.

ajassa 5:27 se kavennus vihdoin tuli. dbx pistää vuorostaan hyvän lätyn luukulle ja jury rouuhhhii kiekon sisään samalla syöden dbx liigadebyyttipisteen.
tilanne 1-2

tööt. samallaista junnaamista ku eka erä muutamia yksittäisiä tilanteita lukuunottamatta.

3.erä

-wiiva riistää kuin vahingossa kiekon päätöserän alkupuolella ja syöttää kåsilauk:lle viiksien tuntumaan mutta veto ohi.

toisessa päässä heti perään sapex pelas hyvin luukulle mut jury ei toimittanu tälläkertaa ihmiskuulan virkaa.

töööt.

Ottelun kuva: Dbx piti kiekkoa vahvasti hyökkäysalueella kuten odotettua mutta jäi liian usein turhan yksin kiekon kanssa. keskenään hyvin operoiva liverpuolustus ei missään vaiheessa ollut pulassa tämän väkkärän kanssa.