AcesAces 1 5 6
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
ExodusExodus 36% 46% 35%
AcesAces 63% 53% 64%
Exoduksen ja Acesin välinen runkosarjan ottelu alkamassa. Exoduksen kotiluolassa nähdäänkin tosissaan pisteistä taisteleva Aces, joka kipeästi tarvitsee pisteitä noustakseen runkosarjassa paremmille sijoituksille. Voitolla joukkue nousisi jo runkosarjan kolmanneksi ohi, PSG:n. Exodukselle pisteet ovat toki myös tuikitarkeitä, kun teoreettiset mahdollisuudet playoff paikkaan ovat vielä olemassa. Odotan tasaista kamppailua, viimeisiä pelejä hioa yhteispeliä jatkopelejä ajatellen.

1. Erä

Erä alkoi hyvin sekalaisissa merkeissä, kummankin joukkueen hakiessa askelmerkkejään. Nopeasti kuitenkin pelin hallinta siirtyi Acesille. Lukuisia maalipaikkoja joista ensimmäisenä kuitenkin stefano pääsi rokottamaan hieman ennen toista peliminuuttia komealla laukauksella etunurkkaan. Myös Exoduksella oli omat paikkansa tehdä maalit, hieman enemmän malttia ja pelisilmää niin tilanteet olisi saatu hyödynnettyä paremmin. Eritoten Hottilla oli pari paikkaa joista olisi pitänyt laittaa limppu uuniin.

2. Erä

Huomattavasti tasaisempi erä, kummallakin joukkueella monia maalipaikkoja. Myös Exodus sai tässä erässä palkinnon, kun panomies pääsi iskemään paluukiekon Hottin toisesta tolppalaukauksesta verkon perukoille. 3-0 maali hieman ennen Exoduksen kavennusta kuitenkin hieman laimentaa maalin iloa, olisihan yhden maalin ero ollut paljon suopuisampi viimeiseen erään.

3. Erä

Lähes täydellistä Acesin hallintaa, kuten possitkin näyttävät. Exodus ei saanut kunnon draivia päälle missään vaiheessa, johtunee osaltaan myös siitä, että Aces pelasi Exoduksen hyvin pitkälti pois vaarallisimmilta maalintekopaikoilta. Aces pelasi selvästi paremmin, homma oli selkeämpää ja kiekko liikkui nätisti pelaajalta toiselle. Exodus olisi saanut keskittyä hieman enemmän puolustamiseen joukkueena, nyt selena oli suorastaan toisena maalivahtina, kun muu joukkue surffaili ja ajeli pelaajista ohi. Kaiken kaikkiaan Acesin vauhdittama peli josta ei maalipaikkoja puuttunut, lukemat olisivat voineet olla paljon rumemmatkin. Hyvä näin, tuomarin näkökulmasta :)

*** selena, ilman häntä lukemat olisivat varmasti olleet rumemmat
**cero, muun joukkueen keskittyessä hyökkäämiseen niin tärkein palanen löytyi joka kerta alakerrasta varmistamasta ettei pahoja paikkoja pääse syntymään. Nöyrää pelaamista.
*Acesin hyökkäyspelaaminen, kiekko liikkui näppärästi ja maaleja olisi voinut tulla huomattavasti enemmänkin. Tarkkuutta viimeistelyyn ja loppukausi menee kuin siivillä!
Tuomari: vanil
Lisätty: 08.10.2017 22:38