Ei tässä nyt kumpikaan oikein pääse minnekkään, joko keskialueella tai kulmissa pyörimiseksi menee.
Hamell pelaa Diren kanssa hyvin yhteen ja Dire pääsee keskeltä vetään, mutta tolpat kolic.
Ela yrittää viiksiltä, mutta jemi blockaa ja siivoaa riparin ennen kuin Dire kerkeää siihen.
Balsola syöttää Hamellille joka nousee viiksille ja ampuu kohti takakulmaa, mutta veska ottaa gamesaverin.
Ensimmäinen IHT:n maalipaikka aukeaa, kun Korkea nousee laidalta maalille ja yrittää etuseen, mutta veto suuntautuu keskelle.
0-1 Dire-Balsolaa-Ela - Balsolaa kesottaa/laukoo b-pisteen yläkaarelta ja Dire survoo riparin sisään.
Maalin jälkeen Korkea yrittää beeltä, mutta vähän menee ohi. Hyvä yritys kumminkin.

2. Erä
Toiseen erään, ensimmäinen oli ehkä hienokseltaan valkeakoskelaisten, mutta eipä heilläekään juuri paikkoja auennut.
Toiseen erään Korkean tilalle tulee lilli.
Pieni mylly vierasjoukkueelta, mutta vetopaikkaa ei aukea sitten millään ja immOt riistää kääkän.
IHT:lla 3vs2-hyökkäys joka päättyy immOt:n vetoon, jonka veskari nappaa etukulmasta.
jimi katkaisee hienosti Hamellin avauksen ja pelaa lillille paikan joka laukoo hieman ohi.
immOt läpi, mutta aika kehno yritys suoraan logoon ja ripariakaan ei saada taiteiltua maaliin. Nämä pitäs käyttää, kun maalipaikat ovat kortilla.
jemi kikkailee tiensä vetopaikoille, mutta viime hetkillä kiekko viedään lavasta ja tilanne kuivuu kasaan.
1-1 lilli-immOt - Vähän meni ohi, mut sen verran näin et lilli ja immOt pääs oneen ja siitä varma häkki.

3. Erä
Toisessa erässä VAKJ piti kiekkoa, mutta IHT rakensi käytännössä erän ainoat maalipaikat.
Kolmanteen erään immOt hyppää penkille ja kehiin tulee Korkea.
jimiltä pari hyvää katkoa omissa ja sitten väkevä nousu maalille, mutta veto blockataan.
Vähän on taas tylsää kiekkoa, mut eiköhän tää täst.
Elalta jäätävät liimat jonka jälkeen Balsolaa pääsee vetään beeltä, mut tolpassa kolisee.
2-1 jimi - Hieno nousu laidalta keskeen parin ukon välistä ja tiukka veto etuseen!
jimi läpi, mutta tila loppuu kesken ja hätäinen veto osuu tolppaan.
lilli nousee viiksille, mutta taas jää viimeistely heikonlaiseksi.
Hamellilta hieno passi maalille Balsolaalle, mutta aivan ei saada kiekkoa ronkittua maaliin
Minuutti kellossa. Kovasti odottelen pääseekö hari käyttämään legendaarista viivapommiaan.
2-2 repy-ela-dire - IHT:lla ylivoimahyökkäys, mutta kiekkoa ei saada tyhjään maaliin tai oikeastaan minkäänlaista yritystä ei saada aikaan ja vastahyökkäyksestä keso jonka repy tuikkaa ineen.
Vähän tuli yllättäen toi lopun tasoitus, mut ei siinä. Jatkoaikaa kohti.

Jatkoaika :D<3
Alku taas ihan tylsää, sit immOt yrittää beeltä ja viel ripariakin se koitti rouhia verkkoon, mut ei mee.
Ela avaa repyn läpi, mut aika kehno yritys, veto suoraan logoon.
immOt leikkaa keskeen, mutta hari blockaa vedon joka oli menossa kohti tyhjää maalia.
Joko nyt? :D 2-3 repy-ela - repy läpiajossa, veto tolppaan jonka sit jemi sörkkii omiin.