AurinkolauluAurinkolaulu 4 4 4
Paris Saint-GermainParis Saint-Germain 4 2 5
AurinkolauluAurinkolaulu 57% 44% 57%
Paris Saint-GermainParis Saint-Germain 42% 55% 42%
Hyvä ja tasainen erä. Aurinkolaululla oli 4 hyvää tonttia mistä olisi pitänyt tehdä mutta kun ei mene niin ei mene. PSG:llä oli ehkä 1 hyvä ja 1 semihyvä tontti. Falco dominoi (ylläri). Stamkos vaikuttaa mukavan pirteältä mutta RUNORAATI vaikuttaa hieman jaloistaan hitaalta, kun Falco-Anakin tutkapari pystyy jo kahdestaan aiheuttamaan PSG:n puolustukselle noin paljon tuskaa, samalla kun Fettis ja Bellerin pitää PSG:n kärkyt huolella kiinni (lälläslää).

*** PERIOD 1/3 OVER, score: Falcolaulu 0 - 0 Paris Saint-Suxman
*** Falcolaulu saves: 4, poss: 57%, points: none
*** Paris Saint-Suxman saves: 4, poss: 42%, points: none

[b]0-1[/b] SUXMAN VETÄÄÄÄ jostain abaut kaarelta etukulmaan. Maskia oli ja vapaita miehiä. Hullu tykki.

[b]1-1[/b] Anakin laittaa Fettismäisellä laita-autopassilla kaverit 2v1 tilanteeseen, josta kiekko taistellaan sisään hyvällä maltilla!

[b] 1-2[/b] Bellerin lipsauttaa Silvan b-piste paikoille ja tästä tämä maestro ei erehdy! BOOM!

Tässä erässä RUNORAATI heräsi selvästi ja pariin otteeseen pyöritti AL:n hyökkääjiä komeasti mm. maalin takana työskennellessään. Suxman osoitti myös lämpenemisen merkkejä. Samaan aikaan etenkin erän alkuminuuteilla Aurinkolaulu meni horrokseen eikä oikein osannut pitää omia miehiä kiinni ja tästä seurauksena ottelun ensimmäinen maali. Tämä erä mentiin PSG:n tahtipuikon mukaan ja tätä teoriaa myös poss/saves tukee.

*** PERIOD 2/3 OVER, score: Falcolaulu 1 - 2 Paris Saint-Suxman
*** Falcolaulu saves: 4, poss: 44%, points: Bellerin: 0+1 Falco: 1+0 Anakin: 0+1
*** Paris Saint-Suxman saves: 2, poss: 55%, points: Stamkos: 0+2 Suxman: 1+0 RUNORAATI: 0+1 Silva: 1+1

[b2-2[/b] Fettis vetää b-pisteeltä.... Miten hitossa tämä alempi pakki sinne joutui?? Eikö PSG luottanut puolustajan tykkiin? Rutiinisuorituksella kiekko verkon perukoille.

[b]3-2[/b] Falco kiertää runoa kuin pujottelutolppaa b-piste pohjassa, lopulta zippaa Anakingin läpäriin ja SIELLÄ SOI!

[b]4-2[/b] Viimeinen niitti verkkoon 2sek ennen loppua PSG:n hyökkien hajoillessa keskiympyrässä. Kyllä se Falco pisteeltä aina tekee.

Kolmannessa erässä AL löysi ensimmäisen erän hyvän fiiliksen ja oppi uudestaan pitämään vastustajan puolustajat ruodussa. Näillä eväillä kammettiin nuo pari maalia ja varmistettiin voitto. Aurinkolaululta koko kauden pirtein ottelu tähän mennessä (ei vaadi paljoa) kiitoksia vastustajalla viihdyttävästä 18 minuuttisesta!

*** MATCH OVER, score: Falcolaulu 4 - 2 Paris Saint-Suxman
*** Falcolaulu saves: 4, poss: 57%, points: Fettis: 1+0 Bellerin: 0+3 Falco: 2+1 Anakin: 1+3
Tuomari: Fettis
Lisätty: 10.09.2017 22:31