GodsentGodsent 2 4 4
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Bull's HitBull's Hit 53% 53% 61%
GodsentGodsent 46% 46% 38%
Sarjan toinen osaottelu. Ensimmäinen päättyi Kisastudion 0-2 voittoon. HC SumB tekee kokoonpanomuutoksen sillä Mythologyn tilalle tulee pelaamaan Conor.

1.erä
00.38 icing by Kisastudio
01:15 icing by HC SumB
06:00 Period 1/3 Over

- 0-0 tilanteessa edetään toiseen erään. Erä oli tarkkaa pelaamista ja jopa varovaista molemmilta.

2.erä
06:57 offside by Kisastudio

07:28 0-1 reaper (Darkpitt) - Jaska menettää omalla alueella Darkpittille kiekon joka syöttää reaperille ja reaper vetää aika kaukaa kiekon takakulmaan ohi hölmistyneen JulmaHuvin maalivahdin.

10:48 icing by HC SumB

11:16 0-2 reaper (Conor) - Kulmaväännössä Conor voittaa kiekon ja reaper on antamassa lähitukea. Kiekko hänelle ja pienestä kulmasta kiekko takanurkkaan.

12:00 Period 2/3 Over

- Maalipaikkoja siunaantui molemmille nyt huomattavasti. Reaperin maaleilla SumB johtoasemassa. Vierasjoukkueen maalivahti venyi pariin otteeseen hyvään torjuntaan!

3.erä
16:47 Kisastudio pull, Spears kentälle

17:20 1-2 anton (FääF pökäle) - Studio myllyttää ilman maalivahtia ja maskipelaaminen tuottaa tulosta kun anton kaventaa pelin!

18:00 Match Over!

Sarja tasoittuu 1-1 tilanteeseen.
Tuomari: Spears
Lisätty: 21.05.2017 20:37