Bull's HitBull's Hit 3 2 3
BerriesBerries 1 4 6
Bull's HitBull's Hit 53% 56% 57%
BerriesBerries 46% 43% 42%
Äitienpäivän kunniaksi arvon tuomari Reckless päätti järjestää pienen tulosveikkaus kilpailun! Oikein arvanneelle lähtee äitienpäivän lahjana pelimerkki! PS. Jezik saa vaan risuja mikäli osuu oikeaan.

<muse> 4-0 kisastudio
<Moses> sarja 3-0 peli 5-2
<hilq> berries vie 2-5
<Jezik> kisastudio voittaa tiukan pelin 3-1
<taikuri> 4-2

1.Erä
02:07 Folin saa huikean lätyn suoraan maalin edustalle, pääsee laukomaan vapaasti muttei saa kiekkoa reppuun!
02:56 Hienoa keskikenttä pelaamista Jaskalta, toimittaa kiekon pökäleelle joka tarjoaa antonille suoran linjan tykittää kaarien välistä ja maaliinhan se livahtaa! Peli 1-0 by anton (pökäle, Jaska)
04:28 Spears menettää omassa kulmauksekssa Folinille, joka siirtää kiekon Mumballe, Mumba laukoo b pisteeltä, maalivahti pomputtaa Folin ei pääse ripariin kiinni, Mumba ennättää kuitenkin vielä, mutta lataisee kiekon mualivahdin syleilyyn!
05:32 Spears toimittaa kiekkoa maalille, kiekko pomppii ?aalin taakse ja pökäle pääsee kokeilemaan vanhanaikaista, mutta Berriesin puolustus hoitaa tämän!

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tarjosi ensimmäinen erä, joka kuitenkin oli Kisastudion hienoista hallintaa. Mielenkiinnolla jää odottelemaan mitä seuraavat erät tarjoaa, kun Kisastudion kaunis kiekonliikuttelu lähtee johtoasemassa viemään ottelua eteenpäin Berriesin suoralinjaista hyökkäystä vastaan!

2.Erä

01:22 Kisastudio vie peliä Berriesin alueelle, Jaska lataa b-pisteeltä, maalivahti pomputtaa ja pökäle siirtää riparin häkkiin!
01:46 Folin puskee väkisin Kisastudion puolustuksen läpi, muttei saa kunnollista laukausta aikaiseksi maalin edustalta.
02:17 Alkutilanne meni ohitte, mutta pökäle siel pommittelee keskustasta ottelun kolmeen nollaan! Syöttäjinä Jaska & Spears
03:11 Nyt on Mumban vuoro puskea itsensä Kisastudion keskustaan väkisin, mutta Spears napsii laukauksen!
03:53 Smuppikselta huikea avaus laitaan Mumballe joka pääsee yrittämään läpiajosta, mutta ranteella vedetään viisi metriä ohi!
04:52 Jaska laittaa pökäleen täyteen vauhtiin joka niittaa kiekon b-pisteeltä häkkiin! Ottelu Kisastudiolle 4-0 toisen erän lopulla
05:26 Mumba on päästä jälleen yksin läpi, mutta Folin ei saa toimitettua kiekkoa lapaan SPearsin ohi vaan menee pitkäksi
05:58 Spears pääsee kokeilemaan etukulmaan keskustasta, muttei saa kiekkoa reppuun ja näin erä päättyy Kisastudion johdossa 4-0!

Toinen erä olikin selkeämmin Kisastudion hallinnassa mistä kielii myös erässä syntyneet 3 maalia. Allekirjoittaneesta vähän näyttäisi, että Berries on antanut jo periksi tämän ottelun osalta, mutta katsotaan nyt mitä se kolmas erä vielä tarjoaa!

3.Erä

00:32 Kisastudion työ hyökkäyksen Berriesin päähän, pökäle tulittaa kaarelta tolppaan ja anton menee hakkaamaan maalille kiekkoa reppuun! Ottelu tilanteessa 5-0, mutta maali merkattiin pökäleelle.
01:07 Berries saa ensimmäisen kunnollisen vyörytyksen Kisastudion alueelle ainakin allekirjoittaneen silmissä ja hienon maskipelaamisen ansiosta smaga pääsee laittamaan kiekon reppuun ja ottelu on 5-1!
01:31 pökäle pelaa itsensä läpi Berriesin puolustuksen maalin edustalle mutta ei saa rannattua kiekkoa pienestä kulmasta sisään
02:44 Folin pääsee kokeilemaan b-pisteeltä, mutta maalivahti pomputtelee tämän kiekon kulmaukseen!
03:27 Kaunista kaunista pyöritystä Kisastudiolta, pökäle pelaa kiekon maalin kulmalle antonille, muttä hän ei onnistu siirtämään kiekkoa takareppuun!
03:52 anton pääsee tälläämään b-pisteeltä ja maalivahti pomputtaa tämän keskustaan josta Jaska siirtää kiekon ranteella reppuun! Ottelu tilanteessa 6-1!
04:35 Jahas, tuomari seurasi katsomon höpinöitä eikä huomaa tilannetta, mutta anton tällää ottelun numeroihin 7-1!
05:06 Folin kokeilee pikkunättiä zippia laidasta smagalle maalin eteen, mutta maalivahti napsii! Ja tätä kirjoittaessa ajassa
05:17 Kisastudio tällää taas by Spears...
05:46 Berries pääsee nopeaan vastahyökkäykseen yv tilanteeseen, josta smaga tällää kiekon etukulmaan! Peli tilanteessa 8-2

Tällä kertaa ei saatu tulosveikkauksessa oikeita vastauksia, eikä itse allekirjoittanutkaan uskonut lukemia ihan tämän kaltaisiksi. Kisastudio hallitsi selkeästi koko ottelua, vaikka toki Berriesillekkin tarjoutui hyviä maalipaikkoja varsinkin kolmannessa erässä, mutta tässä vaiheessa olikin jo liian myöhäistä.