AurinkolauluAurinkolaulu 11 5 6
LöylynheittäjätLöylynheittäjät 2 0 2
AurinkolauluAurinkolaulu 46% 57% 64%
LöylynheittäjätLöylynheittäjät 53% 42% 35%
Löylynheittäjät möyhensi Aurinkolaulun edellisessä matsissa lukemin 9-3 ja heillä on sitä kautta saumat katkaista ottelusarja lyhyeen. Kaatuuko runkosarjan ylivoimainen voittaja Aurinkolaulu suoraan kolmessa ottelussa vai onnistuvatko he venyttämään sarjaa vielä?

1. erä

00.04 Select aloittaa eteenpäin ja heti PAGUELilla paikka, mutta varpaan kärjellä veskari torjuu
00.42 PAGUEL ja Select pelaa hyvin yhteen ja Select laukoo pienestä kulmasta niukasti ohi
01.03 Select tunkee maalille, mutta kiekko jää tolppaan
01.17 RH:lla vetopaikka, mutta logoon. Vahva alku Löylyiltä
02.29 Mummi pääsee laukomaan pisteeltä. Maalivahdilla kuitenkin helppo työ napata tämä laukaus
03.19 RikuHahl laukoo vastahyökkäyksestä kilometrin ohi
03.32 Select laukoo ja PAGUEL riparissa, mutta kiekko ei tartu lapaan ja AL pakisto siivoaa
04.21 Select zippaa maalille, jossa RikuHahl on jäänyt yksin. Veskari syöksyy vastaan kuin futisveskari ja koppaa kiekon ilmasta
04.50 PAGUEL ja Kovacic järjestelevät paikan, mutta Falco kerkeää blokkaamaan
05.19 Löylyillä 3vs2 katkon jälkeen ja PAGUELille avopaikka, mutta logoon
05.42 [b]1-0 Falco (Mummi, Teemu)[/b] AL pääsee kuin varkain oneen eikä Falco erehdy. Joukkue on ollut hätää kärsimässä, joten heille todella tärkeä johtomaali aivan erän viime sekunneilla

Erä oli todella selkeää LH:n hallintaa, kuten torjunnat 11-2 osoittaa. Heillä oli useita huippupaikkoja, mutta AL:n maalivahti on tähän asti seissyt päällään ja pitänyt joukkueensa mukana pelissä. Löytääkö Löylyt aseet, joilla ohittaa maalivahti vai saako AL pelistä kiinni pukukoppimaalin jälkeen?

Pelaajien valmiiksi saaminen toiseen erään tuntuu kestävän ja Select väläyttää saunassa käyntiä tähän väliin.

2. erä

00.00 Peli saadaan vihdoin käyntiin ja Teemu kairaa tämän aloituksen itselleen
00.37 Löylyillä hyvä vastahyökkäyspaikka, mutta RH kuljettaa yksin liian kauan ja tilanne kuivuu kokoon
01.51 Kovacic painaa kiekon maalille ja kiekko pomppii riparissa, mutta niin Kovacic kuin Selectkään ei saa kiekkoa lyötyä sisään
02.24 Mummi on karata läpi, mutta Kovafcic kerkee juuri ja juuri katkomaan tämän syötön
03.27 Select laukoo tulisesti pisteeltä, mutta kuin ihmeenkaupalla AL pelastuu takaiskulta
04.00 Mummi puolittain läpi, mutta laukaus suuntautuu niukasti maalin ohi
05.10 Falcolla laukaisupaikka, jonka Select kuitenkin peittää hyvin
05.52 Selectillä erän loppuun tyhjä maali, mutta hän ampuu kiekon maalin ohi. Täriseekö kokeneellakin pelimiehellä?

Toisessa erässä AL sai selvästi tiivistettyä omaa puolustuspelaamistaan ja kiekollinenkin peli näytti paremmalta. Löylyjen korkea prässi oli välillä aika hasardimaista, josta oli aueta tontteja AL:lle. Kovacic kuitenkin luki peliä hyvin ja katkoi useasti. Saako löylyt rikottua AL veskarin nollan, jolla on jo 16 torjuntaa? Paikkoja on ainakin tähän asti ollut riittävästi, vaikka tehokkuudessa onkin ollut toivomisen varaa.

3. erä

00.00 Teemu voittaa jälleen aloituksen, vaikkakin Kovacic on ensimmäisenä irtokiekossa
00.23 PAGUEL heittää maalille hyvän lätyn, mutta omat eivät pääse siihen käsiksi
01.27 Teemu heittää kulmasta kovan laukauksen maalille, joka on kimmota Kovacicistä sisään. Veskari kuitenkin hereillä
01.47 PAGUEL pääsee pitkän kiekon jälkeisestä aloituksesta laukomaan keskeltä, mutta vieläkään ei toivottua tulosta
02.26 Select jälleen pisteeltä ja taas on maalivahti edessä
02.41 [b]1-1 RikuHahl (Kovacic)[/b] RikuHahl leikkaa keskelle ja ampuu kiekon etunurkasta sisään rikkoen samalla AL:n veskarin nollat
03.38 Teemu saa katkottua puolustussinisellä ja nousee hyökkäykseen. PAGUEL polkee esimerkillisesti alas ja nappaa kiekon lavasta
04.27 Mummi pyörähtää vapaaseen sektoriin ja laukoo, mutta ei saa kiekkoa veskarin ohi
05.33 Kovacic pyöräyttää itsensä kauniisti keskelle, josta jakaa vielä PAGUELille tuhannen taalan paikan ratkaisa ottelu, mutta laukaus logoon
05.52 [b]2-1 Mummi (Teemu)[/b] Mummille toiseen päähän paikka ja kiekko varmasti etunurkasta sisään. Tämän täytyy olla ratkaisumaali

Aurinkolaulu voittaa ja venyttää ottelusarjan neljänteen peliin. LH ei saanut paikkojaan käytettyä ja voitto lipsahtaa täten sivu suun.
Tuomari: Jarso
Lisätty: 27.10.2015 23:47