TuplapottiTuplapotti 5 3 4
SC BernSC Bern 68% 68% 51%
TuplapottiTuplapotti 31% 31% 49%
Kohta pyörähtää kauden 3/15 playoffit liikkeelle! SC Bern ja Tuplapotti ovat rohkeimmat joukkueet, täten myös he aloittavat
tämän lystin. Bern lienee ennakkosuosikki löytyyhän tämän illan avauskokoonpanosta(rpc-Circle-Kentu-Vaesk) löytyy kolme herraa joilla on kultaa Eliittiliigasta. Tuplapotti on yllättänyt ainakin allekirjoittaneen. Joukkue vaikuttaa suhteellisen tehokkaalta hyökkäyspäässä ja osaa myöskin puolustaa! Tulosveikkaus 4-1

1. Erä käyntiin!
Bern päsee heti 2vs1-hyökkäykseen. Kentu tarjoilee, mutta Circle tykittää suoraan logoon. Heti perään Kentu ampuu b-pisteeltä kiekon veskarin logoon.
Mylläkkä jatkuu Tuplapotin alueella. Kentu jakaa viiksien tuntumasta Circlelle, joka ampuu jälleen logoon.
3 minuuttia täyttyy pian, tähän asti ollaan menty Bern-merkeissä. Viimeiset ratkaisut ovat kuitenkin olleet suht heikkoja,joten 0-0 yhä taululla.
3.52 1-0! Circle(1+0)-Kentu(0+1)-Vaesk(0+1) - Circle pelataan laidalle vapaaksi, leikkaus keskelle ja jalostus yllättää
veskarin. Pussi valitteli lagia, omaan silmään sellaista ei näkynyt. Bern päätti olla tekemättä omaa.
Pilsner puolittan läpi, mutta rpc häiritseen sen verran, ettei herra saa kunnon vetoa aikaan. Heti perään Pilsner pääsee
yrittämään tasoitusta inesta, mutta veskari liukuu vastaan.

Toiseen erään! Tuplapotin tulisi löytää hieman lisää vaihteita peliinsä, jos mielii taistella voitosta!
6.16 2-0 Circle(2+0)-Kentu(0+2) - Kentu pelaa lähes nollakulmasta kiekon Circlelle maalin eteen ja kiekko varmasti takakulmaan.
Maalin jälkeen joku Tuplapotista kävi tykittämässä b-pisteeltä, ihan hyvä kuti, mutta ketään ei ollu riparilla.
2 minuuttia menty, meno on hieman ainakin tasoittunut ensimmäisestä erästä. Ei ole Bernikään pakoilla mässäillyt.
Vaesk ja Kentu 2vs1-hyökkäyksessä, Vaesk ampuu b-pisteeltä ja Kentu kuljettaa riparin... TOLPPAAN.
Varane menettää kiekon omissa vaarallisesti, Vaesk on rankaista, mutta Hasek venyy tällä kertaa tielle.
Aijai, kun käy Tuplapotin kavennus lähellä erän loppuun. Pilsner ampuu loistava laukauksen b-pisteeltä, veskari kuitenkin venyy loistavaan torjuntaan!

Kolmanteen erään! Vieläkö Tuplapotilla riittää uskoa nousuun? Sen näemme pian.
Vaesk syöttää rpc:lle toiseen aaltoon, tämä vetää suoraan ensimmäiseen mieheen, mutta lähellä oli ettei päässyt laittamaan
riparia tyhjiin.
3-0! Vaesk(1+1)-Kentu(1+2)-Circle(2+1) - Mylly Tuplapotin alueella päättyy maaliin. Vaesk zippaa kiekon tyhjänä ammottavaan
etukulmaan. Hyvä maski, olikohan se Kentulta.
14.15 3-1! Pilsner(1+0)-Varane(0+1) - Varane riistää kiekon keskialueella ja avaa loistavasti Pilsnerin läpi. Kiekko
wristillä sisään.!!
3-2! Pilsner(2+0)-Crippler(0+1)-Varane(0+2) - Crippler passaa laidasta kiekon Pilsnerille maalille, joka kuljettaa tyhjiin.
4-2! Circle(3+1)-Kentu(0+4)-Vaesk1+2) - Kentu amppuu b-pisteeltä ja Circle kuljettaa riparin tyhjiin.
Hyvä kirivaihde menossa Tuplapotilla. Paljon hyviä vetoja maalille, mutta vielä ei ole kolmatta maalia syntynyt.
17.23 5-2! Vaesk(2+2)-Kentu(0+5) - Kentu riistää kiekon ja onesta Vaesk niittaa illan toisen maalinsa. Se oli siinä.
6-2 Kentu(1+5) - Kentu puskee alueelle sisään kuin härkä ja painava laukaus yllättää veskarin.

***Kentu - Pelin paras pelaaja, aivan ylivoimaisesti. Jakoi joukkuekavereilleen maukkaita maalipaikkoja, joista olisi voinut laittaa pari maalia enemmänkin.
**Circle - Hyvä esitys yp:ltä. Tehoili kivasti, sekä hoiti hommansa puolustusalueella mallikkaasti.