HC NuhaHC Nuha 1 3 4
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
LöylynheittäjätLöylynheittäjät 45% 44% 47%
HC NuhaHC Nuha 54% 55% 52%
ProLeaguen ensimmäinen jakso on päättymäisillään, mutta sarjataulukon keskivaiheilta perättäisiltä sijoilta löytyvät Löylynheittäjät ja HC Nuha käyvät vielä sunnuntai-illan viimeisen taiston.
Kotijoukkue Löylärit koki ensimmäisen tappionsa Aurinkolaulua vastaan kauden neljännessä ottelussaan - vierailijoilla tappiosarake näyttää edelleen nollaa.
Molempien joukkueiden pelaajistosta löytyy kokeneita kiekkoilijoita, ja ennakkoon onkin täysin mahdollista, että ottelussa päädytään pistejakoon.
HC Nuhan otteluissa maaliverkkoja on heiluteltu keskiarvolla 5,5. Löylynheittäjillä sama tilasto näyttää lukemaa 6,25.
Oma veikkaus: 3-3

1.ERÄ

[b]0:23 0-1 Capu (Jarso, Rye)[/b]
Ottelu saa lentävän lähdön, kun HC Nuha kääntää kiekon nopeasti kohti hyökkäyspäätyä ja Jarso levittää kiekon Capulle.
Capu kuljettaa kiekkoa lyhyen matkan ja vapauttaa laukauksen b-pisteeltä vastustamattomasti maaliin.

2:36-2:42 Kaksi loistavaa paikkaa vierailijoilla; ensin Rye laukoo takaplekseihin hyvältä sektorilta, minkä jälkeen kiekko toimitetaan nopeasti maalin eteen, mutta tyhjä maali varjeltuu kuin ihmeen kaupalla. Tuloksena väkivaltainen käytös maalivahtia kohtaan ja kotijoukkue osoittaa tuohtumustaan.

[b]4:08 1-1 PAGUEL (jerss, RikuHahl)[/b]
Löylynheittäjät onnistuvat likimain ensimmäisestä maalintekopaikastaan, kun PAGUEL lähettää kiekon maalille ja ohjauksesta kiekko kimpoaa häkkiin. Maali kuitenkin merkitään PAGUELille.

Ensimmäinen erä oli lievää HC Nuhan hallintaa, mutta kiekonhallintaa selvemmin vierasjoukkue loi maalipaikkoja. Heikko viimeistely näkyi vielä ensimmäisessä erässä, mutta pelin jatkuessa samalla tavalla, ei kotijoukkue tule välttymään takaiskuilta.
Kotijoukkue LH:n peli oli sekavaa - hyökkäykseen lähtö tuntui sattuman kauppaan perustuvalta ja puolustus oli haparoivaa. Toiseen erään lähdetään kuitenkin 1-1 -tasatilanteessa.

2.ERÄ

0:53 Jarso purjehtii helposti hyökkäysalueelle hyvän screenin ansiosta, mutta seuraava ratkaisu on huono ja kiekko menetetään.

1:47 Capu laukoo optimistisesti siniviivan tuntumasta - maalivahti nappaa.

2:17 Tällä kertaa laukaisutilaa löytyy b-pisteeltä hyvän avauksen jälkeen - maalivahti on jälleen hereillä.

3:18 RikuHahl viljelee outoja takapiiskapasseja, jotka toistuvasti johtavat kiekonmenetykseen.

[b]3:48 1-2 Capu (Jarso, Rye)[/b]
Capulle pelataan jälleen hyvä maalintekopaikka ja tilaa löytyy. Tarkka ja viuhuva veto uppoaa takanurkkaan.

4:33 jerss puikkelehtii keskisektoriin, mutta laukauksen tehot imetään pois taklauksella.

4:55 PAGUEL tunkee maalille huonoin tuloksin.

[b]5:53 2-2 RikuHahl[/b]
Kiekko pelataan jälleen Nuha-maalille ja armottoman runkutuksen jälkeen kiekko lipuu maalivahdin ohi hitaammin kuin etana suossa.

Toisessa erässä kotijoukkue Löylynheittäjät onnistui pääsemään hyvin hyökkäysalueelle, mutta ratkaisut olivat järjestään huonoja.
Hieman onnekas maali kuitenkin tasoitti lukemat. Vierasjoukkue hakee selvästi maalintekopaikkoja Capulle, joka onkin onnistunut jo kahdesti tässä ottelussa.

3.ERÄ

1:53 Capu karkaa hyvään laukaisusektoriin mutta laukaus kohdistuu maalivahtia päin.

2:14 jerssillä hyvä on hyvä maalintekopaikka, kun leikkaus keskelle onnistuu. Veto viuhuu ohi.

[b]3:12 3-2 PAGUEL (jerss)[/b]
jerss pitää kiekkoa todella hyvin(liima) ja syöttää PAGUELille, joka kiitää maalin eteen ja tuikkaa johtomaalin.

[b]4:18 4-2 jerss (PAGUEL, RikuHahl)[/b]
jerss laukoo kovan kudin maalivahdin ohi!

Jos kahden ensimmäisen erän jälkeen olisi pitänyt veikata ottelun voittaja, olisi HC Nuha ollut selkeä valinta.
Kotijoukkue esitti hieman höntyileviä otteita varsinkin kahdessa ensimmäisessä erässä, mutta vierailijat eivät saaneet paikoista rankaistua.
Viimeisessä erässä Löyläreiden puolustus oli paljon parempaa tasoa kuin pelin alussa, eikä Nuha saanut paljoltikaan maalintekopaikkoja.
Ottelun käännekohdaksi valikoitui selkeästi toisen erän pukukoppimaali, joka oli hyvinkin paljon onnen siivittämä.

[b]Tähdet:[/b]

[b]*** jerss[/b] | Tärkeässä osassa jokaisessa maalissa, voittomaalin alustus oli hieno.
[b]** Capu [/b]| Vierasjoukkueen vaarallisin pelaaja.
[b]* Valmar [/b]| Viimeisessä erässä todella hyviä otteita.
Tuomari: Ratakses
Lisätty: 07.09.2015 00:09