SC BernSC Bern 7 4 0
TuplapottiTuplapotti 3 2 2
SC BernSC Bern 52% 61% 56%
TuplapottiTuplapotti 47% 38% 43%
[b][i]Alkamassa huikea jännitysnäytelmä SC Bernin sekä Tuplapotin välillä. Molemmilla on jo pistetili avautun liigan ensimmäisenä päivänä! Johdattaako Kentu joukkueensa voittoon vai tekeekö vastustajien Crippler hyvää duunia hyökkäyspäässä pelikonepoikien hyväksi!? Se selviää seuraavaan vartin aikana![/b][/i]

[b]1. ERÄ[/b]

[i]Heti alkuun SC Berniltä huolimaton pitkä kiekko! Bern pyrkii pitämään kiekkoa ja luomaan hyviä kuvioita, mutta Tuplapotti saa alkuun vaaralliset paikat hyvien riistojen johdosta! Circle laukoo lujaa hyvältä sektorilta, kun vähän alle 2 minuuttia pelattu! Pilsner ja Crippler ovat 2v1 tilanteessa, mutta rpc selvittää kunnialla! Peli hieman rikkonaista kumpikaan ei saa konettaan kunnolla käyntiin. Syötöt eivät osu lapaan nyt! Molemmat saavat ajoittain muutamia maalipaikkoja, SC Bernin kone ei meinaa käynnistyä kunnolla. Tuplapotilla 7 laukausta maalia kohti ensimmäisessä erässä. Kauan sveitsiläinen hasek kestää?[/i]

Erätaukohaastiksessa SC Bernin Jean!

[b][i]*mä* Terve Jean! Miltä peli tuntui ensimmäisessä erässä?

*Jean* Noh Kentun kädet tärisee vieläkin, kun se otti katsekontaktin vastakkaisen sukupuolen kanssa koulun auditoriossa ni pitää koittaa saada se hereil pariin vikaan[/b][/i]

Kiitokset Jeanille!

[b]2.ERÄ[/b]

[i]SC Bern ottaa kiekonhallinnan itselleen heti toisen erän alkuun! Pilsnerillä vastahyökkäyksestä vetopaikka, mutta Circle pelaa hänet upeasti pois. [b]2:11 0-1 Wazz (Crippler, Pilsner) Sieltä se tulee ottelun avausmaali! Entinen joukkuekaverini Wazz iskee kiekon reppuun maalin kulmalta Pilsnerin ja Cripplerin upean esityön säestämänä![/b] Ja sieltä tulee heti perään! [b]3:12 1-1 Jean (Kentu) Melkoinen hässäkkä pelikoneiden maalilla ja sieltä Jean SIVALTAA sen REPPUUN! Peli 1-1[/b] Crippler vääntää maalin eteen ja tyhjä maali edessä, mutta rpc:n, Söörkullin ja Bern miehistön miekat heiluvat kiekon eteen! MITÄ DRAAMAA! [b]4:31 2-1 Kentu (Jean) SC Bernin vastaisku ja maali on tosiasia! Peli 2-1.[/b] Siitä heti perään 3v1 Circle pelaa Jeanille, mutta Jean sutii kiekon ohi maalista! (ei oikeastaan tehnyt edes ratkaisua). 2. erä on ohi! Tilanne 2-1 Bernin hyväksi.[/i]

[b]3.ERÄ[/b]

[i]Aluksi peli tunnustelevaa jälleen kumpikaan ei saa oikein mitään aikaan. [b]2:54 2-2 Crippler (Wazz, Varane) Tuplapotin hyvä vastahyökkäys ja Crippler sivaltaa pelin tasoihin! Jännäksi menee.[/b] Pilsner poistuu pelistä. Masek tilalle! Molemmat varmasti pakittaa lopun tiukasti. Tyytyykö molemmat tasuriin vai haetaanko voittoa riskillä? Peli päättyy 2-2. Hyvä mittelö kiitos, kun sain tuomaroida![/i]