HC NuhaHC Nuha 0 3 6
TorontoToronto 44% 52% 49%
HC NuhaHC Nuha 55% 47% 50%
Alkamassa on aaaaaivan huima kärkiliigan kärkikamppailu kahden kärkijoukkueen välillä ja kentän täyttävät aivan liigan kärkipelaajat!

Kotijoukkue Toronto, altavastaaja, lähtee otteluun hakemaan ensimmäistä tappiotaan ja HC Nuha lähtee ylläpitämään kuminalli-Rye tähtiduon huimaa pisteet per ottelu tilastoa. Herrat pitävät pistepörssissä sijoja 1. ja 2., molemmilla on pisteitä huikeat 46, mutta lapsitähti rye on pelannut kaksi ottelua enemmän.

HC Nuhan fanit ovat ottaneet selvästi yli puolet hallista haltuunsa, ja pitävät hirveätä meteliä jo alkulämmöillä!

Pre-Game haastattelussa kuminalli!

kuminalli, millä eväillä toronto kaatuu?
- henkinen yliote -b

Kiitos kuminalli!

Ja henkinen yliote näkyykin jo ennen kuin peli ehtii edes alkaa! Toronton Sachl ilmoittaa että pitää käydä vielä nopeesti "naapurissa"... pelaajat, tuomarit, katsojat ja tv-katsojat odottavat kaikki närkästyneenä, että milloin Sachl voittaa vatsansa ja pystyy pelaamaan ottelun.

JA SACHL TULEE KAUKALOON WC-PAPERI LUISTIMISSAAN ROIKKUEN!

Ja sitten itse peliin!

*** 1. ERÄ ***

*** 0-1 Rye (kuminalli, Rotsi) Rye painaa röyhkeästi maalille ja survoo kiekon etukulmasta sisään ajassa 1:30!! Koko ensimmäinen puolitoista minuuttia pelattu Toronton päädyssä!

*** (0-2) Rye iskee välittömästi aloituksesta mutta Sachl on ehtinyt jo lähteä vaihtopenkin puolelle koska pakki petti taas! Tuomari väittää viheltäneensä pelin poikki Sachlin takia, ja maali hylätään.

*** 1-1 Duck (Capu, Sachl) Duck yrittää pistää kiekon ränniin alueelle tultuaan, mutta kenttämestarin erikoinen saa kiekon muuttamaan suuntaa ja takatolpan kautta sisään... on tämä erikoista...

Ensimmäinen erä takana ja kuten oletimmekin studiossa, täydellistä HC Nuhan hallintaa. Satunnaisia vastahyökkäyksiä Torontolta, mutta ei yhtään laukausta maalin lisäksi (joka ei sekään ollut laukaus vaan rännikiekko..)

*** 2. ERÄ***

Toinen erä maaliton, nyt painopiste kääntyi HC Nuhan päähän, mutta tasaisissa merkeissä kolmanteen erään!

*** 3. ERÄ ***

*** 1-2 Rye (kuminalli, S.Kuqi) AIJAIJAIJAIIIII!!! SIELTÄ TULEE JÄLLEEN OULUN OMA PIKKU MUSSUKKA JA RANKAISEE TORONTOA LAISKUUDESTA!

MENNÄÄN VIIMEISTÄ MINUUTTIA JA METELI HALLISSA ON HIRVEÄÄ! TORONTO YRITTÄÄ PAINEISTAA MUTTA EI SAA MITÄÄN AIKAISEKSI JA CAPU TURHAUTUU! *** violent behavior by Capu

JA SUMMERI SOI!

Kolmas erä oli rallia mutta HC Nuha päätti ottaa isännän ohjat käsiin ja hoiti homman kotiin. Odotettu lopputulos vaikkakin yllättävän tasainen peli.