HC NuhaHC Nuha 42% 55% 46%
LöylynheittäjätLöylynheittäjät 57% 44% 53%
HC Nuha - Löylynheittäjät

[b] 1 Erä [/b]

[b] 0:55 [/b] 1-0 Pomppukiekko maalinedessä, lopulta taitaa Hazardin kautta mennä omaan pönttöön. Maalintekijäksi merkataan Rye (1+0) assisti qmiqllille (0+1)

[b] 05:49 [/b] 1-1 Paguel (1+0) kuljettaa tyhjään maaliin riipaundeista. Syöttömerkinnät RikuHahl (0+1) ja Hazard (0+1).

Ensimmäinen erä melko tasasta kiekkoa, omaan silmään löylyillä enemmän tekopaikkoja.

[b] 2 Erä [/b]

[b] 2-1 [/b] kuminalli (1+1) Lämäsee beeltä 2vs1 hyökkäyksessä. Syötöille Leetch (0+1)

[b] 3-1 [/b] Leetch (1+1) Rye (1+1) Ei nähäny, häirikköjä katsomossa.

2 Erässä Nuha pääsi ensimmäisen erän alakynnestä ja näin hallitsi kyseistä erää.

[b] 3 Erä [/b]

Löylyjen täyspainostusta, kunnes..

[b] 03:53 [/b] 4-1 kuminalli (2+1) täräyttää suoraan Leetchin (1+2) syötöstä rysään.

[b] 04:21 [/b] 5-1 Pieniä hajoamisen merkkejä ilmassa löylyjen puolelta, kuminalli ja Rye karkaavat oneen. Rye (2+1) kuminalli (2+2)

[b] 05:29 [/b] 6-1 kuminalli (3+2) Rye (2+2) Rye karvaa kiekon hazardilta ja nalli on valmiina kärkkymässä onea.
Tuomari: Potvin
Lisätty: 10.03.2015 00:34