Wild WestWild West - LöylynheittäjätLöylynheittäjät 3-2

Breivik 1+0=1 ±0
Kenedy (P) 0+0=0 ±0
pIayer43 0+2=2 ±0
Select (P) 1+0=1 ±0

Sunnuntai alkaa olla jo illan puolella ja Pro Leaguen välierien deadline puskee uhkaavasti niskaan. Näiden syiden seurauksena [b]Wild West[/b] ja [/b]Löylynheittäjät[/b] pukevat parhaillaan varusteita niskaan, sillä he ovat valmistautumassa kolmanteen välieräotteluun. Sarja on jo nyt katkolla Löylynheittäjille, kun he onnistuivat kurittamaan runkosarjan kakkosta, Wild Westia tiistai illan huumassa kaksi kertaa. Mutta eiköhän lähdetä rakentamaan raportin palapeliä pala kerrallaan..

[b]Seuraa näitä:[/b]

[b]Wild Westin hermot[/b] - Viimeistään nyt Wild Westin hiirikädessä alkaa pienoinen tärinä, joten se olisi voitettava, jotta heillä olisi mahdollisuudet päästä todenteolla taistelemaan mestaruudesta. Jälleen kokenut Kauna on erityisen tarkkailun alla, koska hänen roolinsa kasvaa peli peliltä.

[b]Löylynheittäjien pelikuri[/b] - Alkaako selkä suoristumaan, kun alla on kaksi perättäistä voittoa? Jaksaako esimerkiksi kiekon kultapoika RikuHahl painaa joka kerta täyttäpäätä kohti omaa maalia? Jos ei jaksa, niin Wild Westillä on iskun paikka.

[b]Taistelupari: Kauna vs PAGUEL[/b]
Molempien joukkueiden kenties tärkeimmät palaset ovat nyt todella tiukassa paikassa. PAGUEL voisi siivittää Löylynheittäjät jopa ylivoimaiseen välierävoittoon, mutta Kauna on varmasti asiasta eri mieltä. Uskallan väittää, että sen joukkue voittaa pelin, kumpi on tehokkaampi tässä matsissa.

Mutta vessatauko on nyt pidetty, joten lähdetään jännittämään kuinka pelissä käy!

[b]1. ERÄ[/b]

00:01 Löylyt ottavat eka aloituksen itselleen
01:00 Wild Westit onnistuvat menemään paitsioon
02:02 ROUHIJA pyrkii ajamaan kovasti maalille, mutta hänet torpataan tylysti aivan maalinedestä
02:34 ROUHIJA laittaa maagisen vetopassin Kaunalle takatolpalle, eikä Kauna tästä erehdy! [b]1-0 by Kauna(1+0) ROUHIJA(0+1) Sara(0+1)[/b]
03:05 Löylynheittäjät näyttävät sisuuntuneen takaiskusta, ja aloittavat vaarallisen hyökkäyksen, mutta vielä ei tule tulosta
03:57 speak kiemurtelee hetken ja laukoo b-pisteen tuntumasta, mutta veto peitetään. Heidän onnekseen kiekko lipuu ROUHIJAlle takatolpalle ja hänen on helppo työ kuljettaa kiekko tyhjään rysään! [b]2-0 by ROUHIJA(1+1) speak(0+1) Kauna(1+1)[/b]
05:08 Löylynheittäjille puolittainen 2vs1-hyökkäys, joka kuitenkin kuihtuu Selectin omaan ratkaisuun
05:45 Löylynheittäjillä vaarallisen näköinen hyökkäys, muta RikuHahl innostuu liikaa ja luistelee maalivahdin alueelle

Ensimmäinen erä on taputeltu ja se mentiin Wild Westin komennossa. Löylynheittäjät eivät meinanneet päästä pois omalta alueeltaan, etenkään vaarallisiin hyökkäyksiin, kun Wild West pelasi todella kurinalaisesti ja tarkasti. Toisessa päässä, eli Löylynheittäjien puolustusalueelle kotijoukkue käytti paikkansa todella tappavasti hyväkseen, ja näin ollen he ovat ensimmäisen erän jälkeen 2-0 johtoasemassa.

[b]Taisteluparin seuranta[/b]:
Ensimmäisessä osassa Kauna onnistui ottamaan selkeän niskalenkin PAGUELista, kun hän nakutti tehot 1+1, PAGUElin nollaa pistettä vastaan. Mitään ei kuitenkaan ole vielä menetetty, kun kaksi jännittävää erää on vielä pelaamatta!

[b]lätty[/b]: Miltä ensimmäinen erä näytti katsojan silmin?
[b]KUNQHEIG[/b]: Nooh, ihan hyvältähän se näytti. Länkkärit vie.(Lopun sensuroin ilkeän kommentin takia.

Wild West saves 2, poss 58%
Löylynheittäjät saves 0, poss 41%

[b]2. ERÄ[/b]

00:01 Löylynheittäjät ottivat ensimmäisen aloituksen itselleen
00:05 Nyt nähdään todellinen salamamaali, kun Löylyt iskevät kavennuksen, kun vain 5sekuntia on pelattu! [b]2-1 by Select(1+0) PAGUEL(0+1)[/b]
01:08 ROUHIJA levittää ovelasti speakille, joka ei kuitenkaan ole hereillä ja puolustus kerkeää väliin.
02:20 Löylyillä on hyvä pyöritys hyökkäysalueella, mutta se kuihtuu huolimattomaan syötön vastaanottamiseen
02:55 Kiekko lipuu kohti Löylynheittäjien maalia, mutta RikuHahl ja Hazard selvittävät kiekon yhdessä juuri ennen maaliviivaa!
03:19 speak yrittää ajaa röyhkeästi maalille, mutta kiekko karkaa
03:54 Hazard menettää kiekon vaarallisesti omalla alueella, mutta speak ei saa ujutettua kiekko b-pisteeltä sisään
04:42 Kauna laittaa ovelan autopassin speakille keskelle, mutta viime hetkellä Hazard ilmestyy kiekon tielle
04:57 Wild Westin pitkän kiekon jälkeen Hazard ampuu suoraan aloituksesta, mutta kiekko lipuu hieman maalin ohi
05:21 Kauna hakee kaukolaukausta, mutta maalivahti torjuu
05:55 Löylynheittäjillä 3vs1-hyökkäys ja PAGUEL lähtee hakemaan etukulmakuljetusta! Maalivahti ottaa kuitenkin yrityksen naurettavan helposti kiinni.

Näin myös toinen erä on pelattuna! Löylynheittäjät saivat toisessa erässä paremmin juonesta kiinni, ja he onnistuivat tekemään erän ainoan maalin. Wild West jatkoi samanlaista peliä, kuin ensimmäisessä erässä, mutta tällä kertaa viimeistely ei ollut aivan samalla tasolla. Itse peli parani huomattavasti, ja peliin tuli selkeästi enemmän vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Tästä on todella hyvä jatkaa kohti viimeistä erää!

[b]Taisteluparin seuranta:[/b]
PAGUEL onnistui tekemään toisessa erässä yhden pisteen, kun taas Kaunan tehot pysyivät samassa, kuin ensimmäisessä erässä. Tällä hetkellä Kauna on edellä yhden pisteen verran, mutta PAGUELilla on vielä yksi erä aikaa tasoittaa puntit.

[b]lätty[/b]: Kuka on ollut kahden ensimmäisen erän aikana ottelun hahmo? Miksi hän?
[b]KUNQHEIG[/b]: Ehdottomasti Kauna. Hän rakentelee peliä erittäin hyvin ja on onnistunut tekemään maalin.

Wild West saves 4, poss 57%
Löylynheittäjät saves 5, poss 42%

[b]3. ERÄ[/b]

01:18 Wild West tuhrii hyvän hyökkäyksenalun turhaan paitsioon.
01:54 Kauna kääntää pelin todella nopeasti, mutta tilanne kuihtuu ROUHIJAn harhasyöttöön
02:19 ROUHIJAlla puolittainen läpiajo, mutta hän tuhrii sen turhaan näpertelyyn
02:35 Hazard avaa suoraan Wild Westin karvaajaan ja heille aukeaa 2vs1-hyökkäys. Hazard kuitenkin paikkaa virheensä ja riistää kiekon helposti
03:12 PAGUEL pelaa RikuHahlille tyhjän paikan, mutta miehenalun kädet jäätyvät ja veto muuttuu zipiksi
04:02 PAGUEL livahtaa kahden puolustajan välistä ja hakee kaukaa vetoa, mutta maalivahti on hereillä
04:17 Wild Westin pitkäkiekko! Nyt on Löylyjen paikka iskeä.
04:34 He eivät iske edellisestä paikasta, ja onnistuvat aiheuttamaan paitsion
04:44 RikuHahl riistää kiekon kulmassa ja PAGUEL olisi onessa! Mutta... Rikulta karkaa kiekko ja tilanne on siinä
05:11 Löylynheittäjät luovat kovan paineen Wild Westin puolustukseen, mutta he onnistuvat purkamaan sen ja ROUHIJA vapautuu vapaaksi b-pisteelle, eikä hän erehdy. [b]3-1 by ROUHIJA (2+1) Kauna(1+2) speak(0+2)[/b]
05:45 Mutta Löylyt eivät vielä luovuttaneet! [b]3-2 by RikuHahl(1+0) PAGUEL(0+2)[/b]

06:00 Löylynheittäjien kiri kuitenkin loppuu, ennen kuin se ehti alkaakkaan, kun summeri pärähtää viimeisen kerran.

Wild West saves 3, poss 46%
Löylynheittäjät saves 2, poss 53%

Näin ollen Wild West nappaa ensimmäisen voittonsa ja he onnistuivat kaventamaan ottelusarjan 2-1 otteluvoittoihin. Ottelu oli melkein kokoajan pienoista Wild Westin hallintaa ja he käyttivät vähäiset paikkansa todella hyvin hyväkseen. Kaikesta huolimatta ottelu oli juuri niin tasainen, kuin osasi odottaa, joten tästä on todella hyvä jatkaa eteenpäin!

[b]Taisteluparin lopputulos:[/b]
Niinkuin alussa ounastelin, niin taisteluparin tehokkaamman pelaajan joukkue voittaa. Enkä ennustanut väärin, sillä Kauna nakutti yhteensä 3(1+2) tehopistettä, kun taas PAGUEL onnistui kirjaamaan tilastoihinsa kaks(0+2) pistettä. Pelillisesti he olivat tasaväkisiä, mutta WW onnistui käyttämään paikkansa hieman paremmalla prosentilla hyväkseen.
Tuomari: lätty
Lisätty: 15.02.2015 21:30