Wild WestWild West - LöylynheittäjätLöylynheittäjät 5-7

Jes, Wild West kohtaa jännittävässä karsintaottelussa kokeneet Löylynheittäjät. Molemmilla on menny karsut tähän mennes ihan hyvin, joten eiköhän ihan hyvä kiekkomatsi oo tiedossa. Pelaajien mukaan rapsa ei ole tärkeä, joten teen sen, vaikka väitin etten tee.

Joko Löylynheittäjien sauna on kuuma? Kestääkö Villi Länsi löylyt, sillä siellä ei taida saunaa olla!? Ok, kokoonpanot.

Wild West: Frou(3+1), ROUHIJA(0+4), Jaw(2+1), Sara(0+2)
Löylynheittäjät: PAGUEL(1+6), Select(4+2), RHahl(?)(1+2), Hazard(1+1)

1. ERÄ

00:20 Wild West saa heti hepat liikkeelle ja hyvän mylläkän Löylyttäjien päätyyn, mutta ei maalia

1:35 Wild Westin pitkä kiekko

1:57 ROUHIJA saa kiekon keskialueella ja avaa päädyn kautta Froun nokikkain maalivahdin kans, eikä hän erehdy! 1-0 by Frou(1+0) ROUHIJA(0+1) Sara(0+1)

02:jotain Löylyt lyövät pelin samantien tasoihin! 1-1 by PAGUEL(1+0) Select(0+1)

03:35 Hazard menettää kiekon alimpana ja ROUHIJAlle vapautuu paikka vanhanaikaiseen, mutta kiekko karkaa lavasta

03:56 Ja melkein heti perään Frou niittaa illan toisen maalin ja palauttaa Lännen takaisin johtoon! 2-1 by Frou(2+0) Jaw(0+1) ROUHIJA(0+2)

04:50 Löylynheittäjillä hyvä pyöritys hyökkäyspäädyssä, mutta kiekkoa ei saada maaliviivan yli, vaikka lähelle päästiin

05:42 Select kokeilee b-pisteeltä, mutta maalivahtitorjuu helposti

05:57 Ja aivan erän loppuun Wild West tekee ns. pukukoppimaalin ja kasvattaa johtonsa kahteen maaliin! 3-1 by Jaw(1+1) ROUHIJA(0+3) Frou(2+1)

Peli oli tasaista pyörimistä koko erän, vaikka Wild Westeillä oli hienoinen hallinta sekä he käyttivät jokaisen paikkansa hyödykseen.

Wild West saves , poss 52%
Löylynheittäjät saves 4, poss 49%

2. ERÄ

00:08 ROUHIJA ampuu b-pisteeltä, mutta maalivahti torjuu haparoiden

00:31 PAGUEL antaa b-pisteen tuntumasta todella maagisen syötön Selectille, jolla on helppo työ kuljettaa kiekko tyhjiin! 3-2 by Select(1+1) PAGUEL(1+1) RHahl(0+1)

01:14 Ja reipas puoliminuuttia myöhemmin Löylyjen puolustaja Hazard kunnostautuu maalinteossa ja kuittaa pelin tasoihin! 3-3 by Hazard(1+0) PAGUEL(1+2).

02:06 PAGUEL harhauttaa luvattoman helposti Wild Westin puolustuksen ja syöttää Selectille onen! 3-4 by Select(2+1) PAGUEL(1+3) Hazard(1+1)

04:22 Frou yrittää väkisin tunkea kiekon kanssa maaliin asti, mutta Hazard estää viime hetkillä tilanteen.

05:15 Wild Westin pitkäkiekko

05:19 Pitkän kiekon jälkitilanteessa Select laittaa maagisen lätyn RHahlille takatolpalle, joka ujuttaa kiekon ohi maalivahdin! 3-5 by RHahl(1+1) Select(2+2) PAGUEL(1+4)

05:40 Edellistä kirjoittaessa Select tekee hattutempun ja vie joukkueensa jo kolmen maalin karkumatkalle! 3-6 by Select(3+2) PAGUEL(1+5)

Toinen erä olikin sitten täysin Löylynheittäjien näytöstä ja he veivät erän 5-0. Wild Westin hyvä eka erä tuskin enää lohduttaa, kun vastustaja karkasi kolmen maalin karkumatkalle.

Wild West saves 1, poss 57%
Löylynheittäjät saves 7, poss 42%

3. ERÄ

00:10 ROUHIJA ampuu b-pisteen tuntumasta ja saa aikaiseksi riparit, mutta Frou ei ole hereillä ja tilanne kuivuu kasaan.

00:55 ROUHIJA kiemurtelee Löylynheittäjien puolustuksen läpi ja onnistuu syöttämään Froulle takatolpalle. Frou saa kiekon maaliin asti ja sinetöi hattutempun, mutta tuomari hylkäsi ROUHIJAN syötön. 4-6 by Frou(3+1)

02:18 ROUHIJA ampuu nyt jokapaikasta, tällä kertaa melkein siniviivalta. Maalivahti päästää kiekon puikoista, mutta kiekko lipuu ohi.

03:03 RHahl ampuu keskialueelta, ei maalia.

03:20 Löylynheittäjien paitsio.

03:30 RHahl ajaa maalille, ei maalia.

03:38 Wild Westin pitkä kiekko.

04:04 RHahlilla vetopaikka, ei maalia.

04:17 Frou nousee hyökkäysalueelle ja näkee hyvin toisesta aallosta nousevan Saran, joka kuitenkin laukoo useita metrejä ohi.

05:37 GAME OVER! PAGUEL pyörii aikansa Lännen maalintakana, jonka jälkeen heittää zipin maalille, josta Selectin on helppo työ kuljettaa kiekko maaliin. 4-7 by Select(4+2) PAGUEL(1+6) RHahl(1+2)

05:57 Wild West päätti vielä täräyttää yhden maalin runsasmaalisen ottelun kunniaksi! 5-7 by Jaw(2+1) ROUHIJA(0+4) Sara(0+2)

Ja näin on ottelu päättynyt ja Löylynheittäjät poistuvat hallista voittajina.