kiho 0+1
blov 4+0
Ahis 0+2

Alkutunnelmat:
Kuten tavallista, ottelun alkua odotellaan laittoman pitkään. Vastakkain asettuvat sohvaperunat, saunassa viihtyvät löylyttelijät ja lehmiltä lämpöä hakevat lehmäpojat. Löylyttelijät näyttää hakevan rohkeasti voittoa ilman RHahlia, tuleeko tästä mitään? Joukkue COWBOYS toisaalta, ketä he edes ovat? Jossain hämärästi muutaman pelaajan nähnyt, mutta muuten ei tuomarilla tietoa. Eliigakarsintoihin ei tainnut päästä asiallisuutensa takia vai mite se sit menikään hakikohan ne edes? Noni alotetaaha peli ku ei taas näistä kertomuksista mitään tule kun en edes mistään mitään tiedä.

Kysymys:
bemmimulq: mitä mieltä karsintajoukkueiden esityksistä tähän mennessä?
Palpo: aika odotettavasti mennyt ottelut tähän mennessä (Palpon punaiset silmät ja suhiseva äshä kertovat syyn lyhyelle vastaukselle)

1. Erä:
Ensimmäinen erä meni tuomarilta täysin ohi, alastomien naisten pomppiessa sylikkäin ruudullani. Ottelun tällä hetkellä ainakin 0-2 ja blov näyttää hakevan hattutemppua tehoilla 2+0. Todennäköisesti siis RHahlin puuttuminen löylyttelijöiden kokoonpanosta näyttäisi olevan suuri porsaanreikä keskialueen puolustuksessa.
0-3 maalin tuomarikin jo näki, Ahis syötti blovin yksinläpi ja blov iskee illan ensimmäisessä erässä jo hattutempun.
Kolmas erä päättyi lukemiin 0-3, tuomari koittaa temppaa toiseen erään vähän paremmin.

2. Erä:
Löylyttelijät käyneet hakemassa lämpöä saunan puolelta, toisen erän alku aivan toista peliä kuin ensimmäisessä erässä.
Mutta kun erehtyy toista kehumaan, tulee blov ja näyttää illan suunnan. 4-0 ja tehot 4+0 bloville jo ennen ottelun puoliväliä!
Ahis avaa kihon ja blovn läpi mutta kiholla herpaantuu keskittyminen kun tissit vilahtavat katsomossa ja kiekko valuu pitkäksi.
Tästä tapahtumien sarjasta ja katsomon osallistumisesta peliin ja tuomarin katsojia ihaillessa löylyttelijät kaventavat ottelun 1-4!
Ja vain hetkeä myöhemmin hassupoika Hazard jonka puolustaminen on ottelussa ollut surkeaa iskee hienon munkkisuorituksen päätteeksi 2-4!
Toisen erän lopulla löylyt heräsivät lopulta pelaamaan, mutta jatkuuko tämä vielä kolmanteen erään ja voivatko he nousta ja samalla pitää kiinni tämän pienen ja vikkelän blovn joka pitää löylyjen puolustusta pilkkanaan.

Palpo keräili itseään hetken ja sai vielä sanotuksi: en oo ehtiny ku tätä peliä kattomaan karsinnoista. ihan hyvältä vaikuttaa.

3. Erä:
Löylyt lyövät erän alussa painetta lehmäpoikien päätyyn, mutta tulosta ei synny ja vastahyökkäyksien pelko kasvaa alimpana pelaavan hazardin housuissa.
Peliä pelataan lähes poikkeuksetta lehmäpoikien päädyssä, mutta maalinteko on yhtävaikeaa kuin Kaakkurin naisenmetsästys viikonloppuna.
Yleisö raivoaa, yleisö itkee, maaleja maaleja maaleja! Ja sieltä paquel iskee nurkasta raibemaisen passin ja Select valitsee hetkensä ja ohjaa kiekon sisään!
Ottelun on nyt 3-4 ja yleisö on hiljaa, lukuunottamatta muutamaa rääkyvää pikkulasta.
Manti hieroo punaisia silmiään ja toteaa 'ei v***u ton yhen jätkän nick on Hazard. Aika hasardii' ja repeää nauruun. On pojan piipussa tainnut muutan olla kuin tupakanpuruja...
Hänet ohjataan hetken kuluttua pois hallista ja tyttöystävä häpeissään hakee Mantin nukkumaan.
Samalla alkaa ottelun viimeinen minuutti! Saako Löylyttelijät vielä tästä tasapelin? Ei! Ottelun päätty löylyttelijöiden hienon nousun jälkeen karvaiseen tappioon 3-4.