BerriesBerries 5 6 6
Manhattan DiamondsManhattan Diamonds 47% 49% 38%
BerriesBerries 52% 50% 61%
llan toinen mittelö, jonka saan kunnian viheltää. Tällä kertaa vastakkain on MaDi ja Berries.

MaDi: Nyt menee hieman arvalla pelipaikat, sillä joukkue on itselleni täysin uusi, mutta veikkaisin pistepörssin perusteella jotain tämän suuntaista Danonino-Exode-chiki-Kathy. MaDi aloitti kautensa komeasti ja voittoja tuli toisensa perään, mutta nyt joukkue seilaa kuuden pelin tappioputkessa, eikä vastuskaan nyt ole helpoimmasta päästä.

Berriesistä tulikin edellisessä pelissä turistua jonkin verran. Todetaan nyt toiseen kertaan, että joukkueesta löytyy yksilötaitoa ja maalintekovoimaa useammankin joukkueen tarpeisiin. Puolustuspeli ja sen kurinalaisuus kiinnostaa itseäni enemmän. En usko, että runkosarjassa näemme kovinkaan tarkkaan peliä, mutta eiköhän se viimeistään poffeissa ala kiinnostamaan.

1. Erä
Mittelö käyntiin! Tuomari pelkää maalirikasta peliä.
Hieman tunnusteleva alku, pelataan MaDi kenttäpäädyssä, kotijoukkueen pitäessä kiekkoa.
Jiikeri ja Mumba pelaa hienon seinän keskenään, joka päätty Mumban epäonnistuneeseen vetoon suoraan logoon.
Loren tällää viikisiltä kohti tyhjänä ammottavaa etukulmaa, mutta MaDi-puolustus ottaa ison mustelman.
Hieman Berries-merkkisesti ollaan alku menty, mutta maalipaikkoja ei juurikaan Marjoille ole avautunut.
chiki on päästä nokikkain veskan kanssa, mutta kiekko unohtuu matkalle.
Jiikeri syöttöö kulmasta Lorenille viiksien tuntumaan, tykki puhuu, mutta veskari kerkeää tällä kertaa kiekon tielle.
1-0 Kathy-chiki - chiki vapauttaa Kathyn puolittaiseen läpiajoon, Kathy vetää beeltä tarkan kudin takakulmaan. Todellinen pukukoppimaali erän loppuun!

Toiseen erään! Katsotaanpas jatkuuko puolustusvoittoinen kamppailu vai aukaisiko avausmaali hieman peliä.
Berriesin hyökkäyskolmikko pelaa upean syöttökuvion päätteeksi Lorenille paikan b-pisteen tuntumaan, mutta veska hoitaa tämänkin.
Kathy vetää kohti tyhjänä ammottavaa etukulmaan, tällä kertaa kuitenki veto suuntautuu liian keskelle.
JIikeri läpiajossa, mutta mies ei saa tällä kertaa veskaa vipuun.
Jiikeri tällää keskeltä pienoisen flipperin jälkeen tolppaa!
Mumba kokeilee hieman kauempaa, haettiinkohan tässä riparia Jiikerille? oli miten oli, ei tulosta tästäkään.
chiki liimaa itsensä nokikkain veskan kanssa! Kuljetus etuseen kuitenkin epäonnistuu hieman, tämän jälkeen hieman kovuutta Hasekille.
Mumban vuoro kokeilla keskustasta, ihan hyvä veto taas, mutta Hasek pelaa vahvaa peliä ja torjuu takakulmaan suuntautuneen kudin.
Joku lagaa, emt qka. Vissiin chiki.
Exode tykittää sinisen tuntumasta, nää on marjoja mokelle.

Peli aukesi hieman toisessa erässä, Berriesillä oli kyllä paikkoja tasoittaa mutta viimeinen terävyys puuttui maalipaikoissa.

Kolmanteen erään! Onnistuuko Berries löytämään edellisen pelin vireen maalintekoon ja nousemaan voittoon?
1-1 Loren - Mumba tykittää b-pisteeltä ja Loren pääsee riparille ensimmäisenä. Ensin veto tolppaan ja sitten pomppujen kautta lopulta verkkoon.
1-2 Mumba - Meni ohi, edellistä kirjoittaessa -.-
Loren ampuu beeltä, veskalta vaarallinen torjunta maalineteen, mutta marjoja ei ole paikalla.
Jiikeri läpiajossa, veska torjuu jälleen.
Sama mies kokeilee viiksiltä, mutta ohi paukkuu.
Kathy kokeilee kaukaa ja saakin aikaan hyvän vedon johon veska saa venyttää tosissaan.
1-3 Loren-Mumba-Jiikeri - Jiikeri petaa Mumballe paikan beelle, häneltä veto ja Loren siivoaa riparin osoitteeseen. Nyt alkaa olla hieman ratkaisun makua ilmassa.
2-3 Kathy-chiki-Danonino - Kuinka väärässä sitä voikaan olla. 2vs1-hyökkäys, jonka Kathy päättää tarkalla laukauksellaan.
2-4 Loren-Jiikeri - Toiseen päähän 2vs1-hyökkäys Jiikeri syöttää ja Loren tällää keskeltä takakulmaan!
2-5 Jiikeri-Loren-Mumba - Lorenilta veto viiksiltä, tämän veska hoitaa, mutta Jiikerihän se siivoaa kiekon maaliin.
Mumballe avautuu paikka b-pisteelle, mutta veskari torjuu kiekon kulmaan.
2-6 Muma-Jiikeri-Loren - Loppuun vielä one

Berries nappaa siis 2-6-voiton vakuuttavan kolmaserän turvin. MaDilta hienot kaksi erää, mutta kolmannen erän alun notkahdus ratkaisi ottelun vierailijoille!