Olli JokinenOlli Jokinen 51% 50% 38%
Alkamassa Exoduksen ja Olli Jokisen välinen super_liiga matsi, exoduksen ensimmäiset 3 peliä ovat menneet lievästi sanottuna penkin alle, OJ vuorostaan otti päänahan Uniitista jatkoaika voitolla ensimmäisessä pelissään, joten henkilökohtaisesti pidän OJ:ta ennakkosuosikkina, mutta saa nähdä miten ukkojen käy !

1. erä

01.36 0-1 Kevin, Stamkos, simokissa

simokissa siirtää kiekon stamkokselle joka puolestaan siirtää sen maalin lähelle Kevinille joka siirtää limpun vastakkaiseen ylänurkkaan ja OJ johtoon.

03.52 simokissa pääsee tälläämään b:ltä, mutta veska sylkee kiekon pois.

04.04 1-1 Latex, Purfect, viktorio2

Tuomari ei nähnyt maalia.

Ensimmäinen erä oli mielestäni pientä OJ:n hallintaa paikkojen osalta, mutta he eivät kykeneet hyödyntämään niitä tarpeeksi tehokkaasti, joten lähdemme 2. erään tasalukemissa 1-1.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.erä

00.08 Stamkos pääsee simon syötöstä heti erän alkuun kokeilemaan pisteeltä, mutta veska nappaa.

00.21 ***violent behavior by Latex <--- hyvä kovuus

01.57 Purfect läpiajoon mutta ranteella päin veskaa.

02.39 ***goalie holds the puck <--- simokissa peeloili

02.58 ***violent behavior by Latex <--- rauhotus

03.31 Bourque vetää myllyn päätteeksi viivalta pommin mutta suoraan logoon.

03.41 Kevin koittaa ilmaveiviä huonolla lopputuloksella.

03.54 ***icing by Exodus

04.38 ***icing by STAMKOS

05.10 (about) 2-1 Bnko, Latex, viktorio 2

Duma ei nähnyt maalia.

Exoduksen sumppu toimii hyvin eikä OJ pääse kovin monille paikoille, peli on suht tasaista vaikka OJ ehkä himpun verran hallitseekin, mutta tulostaululla on jokatapauksessa 2-1 lukemat exoduksen eduksi. Toivottavasti näemme vielä enemmän maaleja viimeisessä.

3. erä

02.08 ***icing by Exodus

OJ myllyttää hyvin ensimmäiset pari min, mutta exoduksella löytyy joka vedon eteen joku sankari seisomaan, hyvää puolustusta.

03.08 ***icing by Exodus

03.51 2-2 Stamkos, simokissa

simo siirtää kiekon Stamkosille jonka jälkeen hän menee maskiin istumaan, Stamkos neppailee taakse muutaman kerran ja iskee kiekon etukulmaan ja näin ollen tasoittaa pelin 2-2.

05.20 ***icing by STAMKOS

05.32 3-2 Bnko, Latex, Purfect

Bnko vetää kiekon pienestä sumpusta hiljaa melkein keskelle maalia, ja veska imuroi.

05.53 OJ saa vielä hyvän myllyn exojen maalille, mutta veska ja puolustus kestää.

Peli päättyi siis Exoduksen 3-2 voittoon, peli oli mielestäni hieman OJ:n hallussa melkeimpä läpi koko pelin, mutta Exot puolustivat hyvin ja veska hoiti loput.