Napapiirin SankaritNapapiirin Sankarit 6 5 0
BerriesBerries 6 3 3
Napapiirin SankaritNapapiirin Sankarit 42% 42% 48%
BerriesBerries 57% 57% 51%
Juuh, Superduperleaguen mittelö, tällä kertaa yhteen ottavat kauden pirteästi aloittanut Nasa, sekä Berries joka aloittanut kautensa odotetun vahvasti, neljästä pelistä saldona on kolme voittoa ja yksi tappio.

NaSa tänään: Kohlrabi-Arya-Aisha-Stamkos, en ole aivan varma pelipaikoista, mutta tuo Arwen taisi aikaisemmin puhua pelaavansa pakkina tällä kaudella. Katsotaanpas kuinka mies tästä suoriutuu, vastassa on kuitenkin erittäin kova hyökkäys. NaSa päättääkin peluuttaa Stammerin sijaan Vopatia hyökkääjän tontilla!

Berries: Rahk-Loren-Mumba-Jiikeri, ellen aivan väärin muista niin tässä on tismalleen sama kokoonpano, jolla voitettiin ProLeaguessa kultaa kaudella X. Nimilistaa katsomalla voi todeta, että yksilötaitoa ja maalintekovoimaa löytyy useamman joukkueen tarpeisiin. Seurataan tänään kuitenkin joukkueen puolustuspelaamista.

1. Erä
00.11 0-1! Jiikeri-Loren-Mumba - Loren pääsee viiksiltä vetämään ja Jiikeri laittaa riparin tyhjiin.
Rahkolla paikka heti maalin jälkeen, mutta veskari torjuu.
00.40 Jiikeri-Mumba-Loren - Jiikeri pääsee täysin vapaasti vetämään b-pisteeltä ja häkkihän se on tulosena
0-3 Loren-Mumba - Meni ohi edellistä kirjoittaessa! Melkoinen alku Marjoilta!
Stammer tulee kentälle, mies pääseekin pariin otteeseen kokeilemaan veskan virettä tuloksetta.
0-4 Jiikeri-Loren-Mumba - Lorenilta upea poikittaissyöttö Jiikerille takikselle ja kiekko varmasti tyhjiin.
NaSa saa maalin jälkeen pari paikkaa, ensin Stamkos nollataan läpärissä ja myöhemmin Aryan b.pistekuti.
1-4! Stamkos - Enää ei Stamkos erehdy, vaan laittaa b-pisteeltä kiekon komeasti takakulmaan.
Tuomarin onneksi peli on hieman rauhoittunut NaSan maalin jälkeen.
Mumbalta väkevä nousu maalille, mutta veto menee kilometrin ohi takakulmasta.
Arya puolittain läpi, mutta mies joutuu vetämään sen verran kaukaa, että veskari kyl poimii nämä.

2. Erä
Toiseen erään, toivokaamme vauhdikasta ja tapahtumarikastakiekkoa!
1-5 Loren-Jiikeri - Loren vapautetaan heti erän alkajaisiksi b-pisteelle ja kiekko löytyykin seuraavaksi verkosta.
Aryalla jälleen paikka b-pisteen tuntumasta, mutta veska taitaa ottaa pientä yliotetta miehestä.
Berries liikuttaa jälleen kauniisti kiekkoa hyökkäyspäässä, mutta kohlrabi torjuu parikin vetoa ja maali jää syntymättä.
Jiikeri-Mumba-akseli syöttelee puolustuksen aivan solmuun, lopulta Lorenille aukeaa paikka, mutta tolppaan kilahtaa
2-5 Stamkos-Aisha - Stamkos pääsee vapaasti vetään b-pisteeltä ja kyllähän maalitykit näistä osuu. Osuispa Arwenkin.
3-5 Arya-Stamkos - Stamkos syöttää Aryan läpi, wristillä tolppaan ja riparin vähän hassunkurisesti sisään. Aukeaako nyt ketsuppipullo?
kohlrabille erän kuudes mustelma, tällä kertaa mies pelastaa Lorenin lupaavalta näyttäneen b-pistekudin.
Mumballe aukeaa paikka viiksiltä, mutta veskari pelastaa ja sekunnin päästä summeri päättää erän!

Kolmanteen erään. Nähtäväksi jää jatkaako NaSa pirteää peliään, jota esitti toisessa erässä.
4-5 Stamkos-Arya-Aisha - 2vs1-hyökkäys, jonka Stamkos päättää tarkalla kudilla takakulmaan!
Aryalla jälleen paikka iskeä beeltä, ny ei oikein uppoo :D
Mumbalta hieno yritys pelata takakulmalle Jiikerille, mutta passi on hieman liian kova, täten Jiikeri ei kerkeä kiekkoon
4-6 Loren-Mumba-Jiikeri - Mumbalta upea levitys Lorenille toiselle puolelle ja häneltä komea laukaus etuseen.
4-7 Mumba-Jiikeri - Näin vain kuinka korka veto painui eutseen, ohi maskittuneen maalivahdin.
4-8 Loren - Loren 1vs1-tilanteessa kohlrabia vastaan, pieni harhautus ja veto kaukaa takakulmaan!
Jiikerille avautuu seuraava paikka, mutta veto painuu hieman ohi.
4-9 Loren-Mumba-Rahk - Loren-Mumba onessa ensinmainittu tekee ja toinen syöttää.
4-10 Mumba-Jiikeri - Jiikeri vapauttaa Mumban beelle ja kyllähän te tiedätte mistä kiekko löytyy.
NaSaa ei taida enää pahemmin kiinnostaa ja se tietää tuomarille kovaa iltapuhdetta.
5-10 Stamkos-Arya-Aisha - Arya kikkailee laidassa, passi Stamkosille keskustaan ja kiekko jälleen takakulmaan jäätävällä varmuudella.

Aryan suhteen olin väärässä, mies pelasi hyökkääjänä. Pääsi ihan hyvin maalipaikoille, mutta viimeistely oli tällä kertaa heikohkoa.

Berries taasen hyökkäsi aika lailla puolustuksen kustannuksella, joten puolustuksesta on turha vetää kummempia johtopäätöksiä.