hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
AurinkolauluAurinkolaulu 48% 62% 41%
Manhattan DiamondsManhattan Diamonds 51% 37% 58%
Aurinkolaulu vs Manhattan Diamonds

1 Erä: Tasasesti mentiin molempiin suuntiin, Aurinkolaulu pyöritti hyvin mutta ei oikeen päässyt mestoille. Manhattan minuutti ennen erän loppua pyörittää hyvin hyökkäyspäässä lätty maalin edustalla olevalle Kathylle ja peli 0-1 erittäin komea ja tärkeä pukukoppi maali.

2 Erä: Nyt aukesi molemmille joukkueille todella paljon maalipaikkoja siintä kertoo toisen erän savet mitkä menivät tasan 7 ja 7, molemmat tekivät virheitä omassa päässä esimerkiksi Manhattanin kurinalainen ja tiivis rakoili täysin toisessa erässä, isoin moka oli puolustaja Danoninolla joka lahjoitti kiekon Targille ja Targ tästä paikasta ei erehtynyt peli 1-1 tasaisesti mennään tähän asti.

3 Erä: Kolmannessa erässä nähtiin taas Manhattanilta sitä hyvää puolustamista ja erittäin maltillisesti pelasivat, Aurinkolaululla oli paikkoja mitä ei hyödynnetty ja todella tyhmiä oman pään virheitä peli olisi voinut päätty 1-5 jos Manhattan olisi hyödyntänyt paikkansa.

Peli päättyi 1-2 Manhattanin voitoksi.
Ottelun Tähdet
*** Kathy: Joukkueen selkeästi kirkkain tähti pelasi erittäin kurinalaisesti ja hyödynsi paikat.
** Danonino: Puolusti erittäin hyvin ainoastaan yksi omanpään virhe olisi voinut jättää tulematta muuten erittäin vakuuttava ottelu.
* Targ: Pelasi hyvin ei vaan saanut paikkoja hyödynnettyä muuta kuin yhden.
Tuomari: Lundi
Lisätty: 14.03.2017 23:37